Форум >
Публикувано на 14-03-2010 17:36 | RE: здравни осигуровки
Здр , аз имам този документ Р 45 , знае ли някой колко копия трябва да се пратят от него
Публикувано на 14-03-2010 19:20 | RE: здравни осигуровки
Predi okolo sedmica operiraha kolqnoto na moi kolega.Absolutno vsi4ko mu be6e bezplatno-pregledite,operaciqta i proverkite za vastonovqvaneto.Daje 2 dni predi operaciqta mu se obajdaha ot bolnicata vav firmata kadeto rabotim za da mu napomnqt 4e e na operaciq,dane zabravi.Toi kaza 4e tam usloviqta bili perfektni-bezplaten telefon,internet radio.daje tazi sedmica pak jte idvat da go proverqvat.I toi kato men nqma mejdunarodna zdravna karta i kakvo?Raboti6 li si osigoren i vsi4ko e nared.A kolkoto do tova 4e ako si rabotil tuk a iska6 dokumen za da ne ti tarsqt zdravni osigorovki v bg se izkarva edin formulqr 104 ot revenuto-bezplatno e i tam si ti pi6e vsi4ki meseci za godinata koito si rabotil v uk.Kasmet na vsi4ki
Публикувано на 27-09-2010 13:02 | RE: здравни осигуровки
Какъв документ трябва да попълня за осигуровките които плащам в Англия за да ми важат и в България?
Публикувано на 27-09-2010 13:08 | RE: здравни осигуровки
Защо не си направи труда до прочетеш мненията над твоето, а директно си пускаш питането? 

Публикувано на 17-11-2010 00:00 | RE: здравни осигуровки
VK писа:
http://www.hmrc.gov.uk/forms/2005/ca3916.pdf-ТОВА Е ДОКУМЕНТА ЗА ПОПЪЛВАНЕ
http://www.hmrc.gov.uk/forms/2005/ca3916.pdf-ТОВА Е ДОКУМЕНТА ЗА ПОПЪЛВАНЕ
Сигурен ли си , че това е формуляра и че може да си го попълнеш сам и да го представиш в НАП за да ти признаят здравните осигуровки? Моля те чакам отговор!
Публикувано на 11-01-2011 15:54 | RE: здравни осигуровки
Днес в НАП ми казаха,че за да ми признаят здравните осигоровки е нужен документ H 013 от място където си работил.Някой да е чувал за H 013?

Публикувано на 11-01-2011 16:18 | RE: здравни осигуровки
да бе човек издавасе от работодателя, а щом го нямаш отиваш в НЗОК и ти дават да попълнеш документи и те служебно ще ти го дръпнат и ще го занесеш в НАП, написал сам такъв ферман четете преди да пишете 

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 11-01-2011 16:29 | RE: здравни осигуровки
колко време се чака да ти върнат документите от Англия?Аз изпратих комлекта документи в края на ноември и нищо?
Публикувано на 11-01-2011 16:42 | RE: здравни осигуровки
prodanov писа:
да бе човек издавасе от работодателя, а щом го нямаш отиваш в НЗОК и ти дават да попълнеш документи и те служебно ще ти го дръпнат и ще го занесеш в НАП, написал сам такъв ферман четете преди да пишете

ще пробвам и този вариант...я кажи къде си го написал че тук не го виждам
Публикувано на 11-01-2011 16:51 | RE: здравни осигуровки
I az 4akam slygebno da mi go izdadat zashtoto rabotodatelite mi ne im se zanimavashe da mi go dadat , i taka 4akam ve4e vtori mesec ni vest ni kost, plashtash osigyrovki v UK, i nakraq iskat da si platish i v Bulgariq 6antava rabota

Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД