Форум >
Публикувано на 29-11-2011 10:37 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
айде пиши, много ми е интересно за какво обещетение ще кандидатстваш, дано да ти се получи
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 14-12-2011 20:25 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Ivo писа:
Аз лично така и не видях начин да ти се признаят здравните осигуровки, но... който намери начин, нека сподели.
Аз лично така и не видях начин да ти се признаят здравните осигуровки, но... който намери начин, нека сподели.
Здравей значи здравните оцигуровки се птизнават с документ U1 ходиш в НАП обаче искат оригинала и всичко е наред.Ако имаш въпроси пишете.....
Публикувано на 19-12-2011 17:13 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
U1 връща всичко, на мен дори ми ги изплатиха на рака понеже ги бях платила предварително и сега ми ги въстановиха
Публикувано на 21-12-2011 13:29 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
аз нямам U1,имам само P45,някой би ли ми казал какви документи да искам от здравната каса,защото на мен ми дадоха само S041,а тук виждам че документите трябва да са много повече.
Редактирано от vachev на 21-12-2011 13:32
Публикувано на 21-12-2011 13:48 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Точно с С041 отиваш в НАП и там се попалва един документ, и ти ги признават. И ако си надплатил ти ги възтановяват до 1 месец. Носи си инфо на банкова сметка в лв.
Публикувано на 21-12-2011 13:50 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
А и още нещо. Да знаете че се признават само пълни месеци! Ако нямате 1 ден от месеца няма да ви го признаят!
Публикувано на 10-02-2012 16:07 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Здравейте , аз вече имам U1 и съм записан на борсата , но процедурите са доста бавни и все още пари не съм взимал . По нагоре казвате , че с този U1 могат да ми признаят здравни осигуровки , но аз да питам къде става това нещо ? В НАП ли , в НОЙ ли в Здравната каса ли ??? Като ида в НАП ми викат иди в НОЙ , като ида в НОЙ те ми викат : ние със здравни осигуровки не се занимаваме , иди в НАП ... работа е оле мале . Половината от служителките като ида до тях да ги питам за нещо и ме гледат все едно съм извънземно... идея си нямат от тия неща
Публикувано на 10-02-2012 16:12 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Хахх...имаш право аз преди година кат си получих тоз документ обикалях като теб навсякъде и същото...Сега наскоро в Бюрото по Труда ми казаха да си пазя само тоз документ някога за пенсиониране ще ми трябвал...
Публикувано на 10-02-2012 16:56 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
става в НАП достъчно е само да си преснемеш оригинала и да ми дадеш копие не си давайте оригинала и на мен ми го търсиха ама не го дадох това е лична вещ и не се дава може да послужи и др а за борсата става до 3 м лично на мен за толкова стана некаде слет като получих u1
Публикувано на 27-08-2012 13:24 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
По време на работа се контузих и сега ми се налага да стоя в караваната 10-15 дена,искам да попитам полагат ли ми се някакви болнични или поне да не ми вземат пари за каравана(от 2 'месеца сам в Англия).Някой ако е навътре с нещата моля да сподели каквото знае
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители