Форум >
Публикувано на 03-12-2010 12:11 | За здравните и пенсионните осигуровки
Искам да попитам някои знае ли какви документи ми трябват за социални и пенсионни осигуровки и формулярите от каде да ги изтегля и каде да ги пратя за да ми издадат документите защото ми трябват.Благодаря
Публикувано на 03-12-2010 12:13 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Не писах че става въпрос за Англия.Работил съм там и за това ви питам.
Публикувано на 20-01-2011 16:08 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
nqkoi znae li dali CA3916 FORM GTE MI POMOGNE DA SI VARNA V BG-TO ZDRAVNITE I PENSIONNITE OSIGUROVKI?

Публикувано на 20-01-2011 17:06 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
mighter писа:
nqkoi znae li dali CA3916 FORM GTE MI POMOGNE DA SI VARNA V BG-TO ZDRAVNITE I PENSIONNITE OSIGUROVKI?

На мен досега не ми е помогнал за здравните.Чакам вече 3 месеца и половина.Дано поне вие да имате шанс

Публикувано на 20-01-2011 17:11 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Това е въпрос на който и аз искам да си отговоря, но за съжаление виждам всеки път различни форми....
Публикувано на 20-01-2011 19:35 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Хубаво де... така както го е написал Проданов не става ли? http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=1003&pid=22072#post_22072
Изобщо някой пробвал ли е така?
Публикувано на 20-01-2011 20:11 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
Fairy писа:
Хубаво де... така както го е написал Проданов не става ли? http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=9&thread_id=1003&pid=22072#post_22072
аз пробвах,но и така не става
Публикувано на 21-01-2011 23:37 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
az sahto iskam da si isteglq zdravnite i soc. osigurovki dali naistina e vazmojno ako nqkoi go e napravil neka pihe osven gn. prodanov
Публикувано на 22-01-2011 06:26 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
kartofa писа:
Искам да попитам някои знае ли какви документи ми трябват за социални и пенсионни осигуровки и формулярите от каде да ги изтегля и каде да ги пратя за да ми издадат документите защото ми трябват.Благодаря
Отиваш в HMRC ,ако не си в Англия отвараш им страницата и четеш.Ако пак ще идваш на бригада изчакай и провери на място,защото постоянно прават промени.Искам да попитам някои знае ли какви документи ми трябват за социални и пенсионни осигуровки и формулярите от каде да ги изтегля и каде да ги пратя за да ми издадат документите защото ми трябват.Благодаря

Публикувано на 28-01-2011 15:23 | RE: За здравните и пенсионните осигуровки
кое не сте разбарали не можах да разбера ?
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители