Форум >
Публикувано на 20-02-2011 13:37 | С какво сме били лъгани по фермите?
Пуснах нова анкета за статистиката, но нека в темата видим с кое ни прецакват по бригадите.
Тъкмо новобранците да знаят какво да следят.
Аз по спомен съм прецакван с часовете (много рядко, но се е случвало).
п.п. Пуснах темата в този раздел, защото мисля, че основните проблеми са свързани с парите.
Тъкмо новобранците да знаят какво да следят.

Аз по спомен съм прецакван с часовете (много рядко, но се е случвало).

п.п. Пуснах темата в този раздел, защото мисля, че основните проблеми са свързани с парите.

Редактирано от Ivo на 20-02-2011 13:39
Публикувано на 20-02-2011 13:49 | RE: С какво сме били лъгани по фермите?
Ей добре че се сети някой и за тва
, мен лично за целият сезон ме лъгаха с парите
,да не кажа голяма дума ,но на почти вс пеймънт имах разминаване на сумата ,със смисъл и с часовете.
тъй като при нас нямаше оувър тайме и часовете ни в пака бяха еднакви ,а заплащането на час също...... и като ми дадат "лисчето" все ме минаваха с 30-40 паунда
и трябваше да ходя да се разправям ,а на вс отгоре сигнализирах веднага на фермерката,още на същият ден,само че тя казваше че следващият път ще ги оправи
и как завърташе нещата но все имах чувството че и тогава не ми даваше всичко
докато бях пикър също с касите ,понеже не сме с лейбъли ,а с номерца и вайзера тогава ни пишеше в папката ,и трябваше постоянно да следя колко каси имама ,но това пак не помагаше и имахме големи спорове
то това са най-често срещаните измами .аааааа и в магазина веднъж вместо 1 паунд ми върнаха 1 евро
,ам после и аз го пробутах
, мен лично за целият сезон ме лъгаха с парите
,да не кажа голяма дума ,но на почти вс пеймънт имах разминаване на сумата ,със смисъл и с часовете.
тъй като при нас нямаше оувър тайме и часовете ни в пака бяха еднакви ,а заплащането на час също...... и като ми дадат "лисчето" все ме минаваха с 30-40 паунда
и трябваше да ходя да се разправям ,а на вс отгоре сигнализирах веднага на фермерката,още на същият ден,само че тя казваше че следващият път ще ги оправи
и как завърташе нещата но все имах чувството че и тогава не ми даваше всичко
докато бях пикър също с касите ,понеже не сме с лейбъли ,а с номерца и вайзера тогава ни пишеше в папката ,и трябваше постоянно да следя колко каси имама ,но това пак не помагаше и имахме големи спорове

то това са най-често срещаните измами .аааааа и в магазина веднъж вместо 1 паунд ми върнаха 1 евро
,ам после и аз го пробутах
НЕ ВСИЧКО С ДВЕ БУЗИ Е ЛИЦЕ.....
Публикувано на 20-02-2011 13:56 | RE: С какво сме били лъгани по фермите?
Пайслиповете....най-вече....уж забравили да ти платят нещо....ако мине номера
Публикувано на 20-02-2011 14:52 | RE: С какво сме били лъгани по фермите?
в home farm имаше една вайзерка,кадето пишеше от другите касетките на мъжа си също мениджъра едно полско копеле често ни режеше часовете и намаляше цената на касетките
Публикувано на 20-02-2011 14:57 | RE: С какво сме били лъгани по фермите?
Хм..гледам дотук два гласа за bank holiday - някой ще споделили какво точно е прецакването?
Редактирано от Ivo на 20-02-2011 15:00
Публикувано на 20-02-2011 15:21 | RE: С какво сме били лъгани по фермите?
За мое щастие, не съм бил лъган с нищо... поне като си правех сметка и всичко ми излизаше.
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Публикувано на 20-02-2011 16:07 | RE: С какво сме били лъгани по фермите?
Лъгали са ме с първите пет опции от анкетата... 
п.п Иво, сложи и опция "повече от едно от изброените"
От празен вот няма смисъл, като има опция "не съм ходил(а) на бригада"

п.п Иво, сложи и опция "повече от едно от изброените"
От празен вот няма смисъл, като има опция "не съм ходил(а) на бригада"
Редактирано от Fairy на 20-02-2011 16:18
Публикувано на 20-02-2011 16:11 | RE: С какво сме били лъгани по фермите?
А аз искам да попитам какво е bank holiday
Публикувано на 20-02-2011 16:14 | RE: С какво сме били лъгани по фермите?
Когато англичаните имат национален празник, или някоя друга важна дата, празника се празнува в понеделника от седмицата, в която се пада датата на празника. По принцип се почива на този ден, или се плаща двойно. В много малко ферми обаче плащат двойно.
Публикувано на 20-02-2011 16:18 | RE: С какво сме били лъгани по фермите?
Хм.. банк холидея по принцип се почива, но се плаща като 8 часов работен ден... работиш не работиш - все тая.
Ако работиш - отделно си получаваш кинти.
Затва се брои като "двойно".
И тук сигурно идва прецакването - може би на някои места изобщо не плащат на хората по случай празника.
Ако работиш - отделно си получаваш кинти.
Затва се брои като "двойно".
И тук сигурно идва прецакването - може би на някои места изобщо не плащат на хората по случай празника.

Редактирано от Ivo на 20-02-2011 16:19
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД