Форум >
Публикувано на 16-05-2011 14:00 | National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
Изкараха ли ви такива карти или само ви обещават,,,,,,,,,,,,,
Публикувано на 16-05-2011 16:41 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
Според мен е важно да имаш номера.Аз съм без карта и то вече 3-та година.Още когато ми дойде писмото с номера съм си го записал и ако ми трябва го поглеждам
Публикувано на 16-05-2011 22:13 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
и как ще има номер без карта ..................нещо не ми е ясно...........
Публикувано на 16-05-2011 22:53 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
По-скоро как ще има карта без номер.
Публикувано на 16-05-2011 23:05 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
kals писа:
Човека просто не е получил пластиката,затова има номер без карта.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 17-05-2011 01:31 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
По-важно е да получиш писмото с номера. Картата идва няколко седмици по-късно, а в някои от случаите въобще не идва
Публикувано на 18-05-2011 21:39 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
кирилица!
Редактирано от Ivo на 18-05-2011 22:28
Публикувано на 18-05-2011 21:44 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
на мен ми пише същото на апликейшъна на IFC.Tunstead ,които ми дойде по пощата: "National Insurance" простете за невежеството ама така е първия път
Публикувано на 14-06-2011 22:05 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
Аз също съм само с номер. В годината, в която ми издадоха NIN много ме местиха от camp в camp и така и не си получих пластиката. Като отидох на следващата година в друга ферма показах само номера и нямаше проблеми. По-късно пробвах да се свържа с Revenue да ми пратят пластика, ама то пък се оказа, че от 2010 , ако не се лъжа, не е задължително да имаш пластика, ако си я изгубиш не ти я подменят. Караш си само с номера
Публикувано на 15-06-2011 05:24 | RE: National Insurance-картата на която никой не обръща внимание колко е важна..........
gelia писа:
Аз също съм само с номер. В годината, в която ми издадоха NIN много ме местиха от camp в camp и така и не си получих пластиката. Като отидох на следващата година в друга ферма показах само номера и нямаше проблеми. По-късно пробвах да се свържа с Revenue да ми пратят пластика, ама то пък се оказа, че от 2010 , ако не се лъжа, не е задължително да имаш пластика, ако си я изгубиш не ти я подменят. Караш си само с номера
Точно казано.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители