Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Новите Barclay prepaid карти

страница 2 от 3

< 1 2 3 >
Публикувано на 13-04-2012 00:01 | RE: Новите Barclay prepaid карти
tutitu
Потребител

Здравейте! Искам да попитам някой, който има такава карта, дали са му превеждали в нея върнати данъци. Защото по-горе е писано, че само работодателят може да превежда пари в нея.

Публикувано на 13-04-2012 09:37 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

На мен пък ми е интересно след приключване на бригадата дали са все още активни тези карти?

Публикувано на 24-06-2012 10:00 | RE: Новите Barclay prepaid карти
fliqper
Потребител

И аз съм с такава карта но е валидна до 2015 година. Пазарувам си навсякъде в теско лидл, в наик и тн, за сега само в Спорт Direct не проработи. Cash не тегля защото има такси по банкоматите, ползвам само Цашбацк когато ми се наложи. Това не е банкова сметка а някаква разплащателна сметка която е обща за цялата ферма и само менажера може да ви внесе пари в нея или да ви изтегли всички пари. Не е приятно но такова е положението и причината за това е че много българи и литовци и всякакви апапи преди да си заминат за родния дом са теглили какви ли не кредити и овердрафти и са превишавали всички възможни лимити пазарували са даже и след като са се прибрали са плащали сметки на овердрафт и са набутали банките яко...за това сега всички сме прецакани с тея препаид карти.
Публикувано на 24-06-2012 10:31 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Elektra
Модератор

Как мениджъра ще може да тегли от собствените ви сметки???
И как така надвишават лимита - не се ли спира възможността да се тегли над лимита? Нали за това е лимит... Ако е без лимит ще се набутат много ясно овърдрафти и тн и става сложно angryno

Публикувано на 24-06-2012 11:31 | RE: Новите Barclay prepaid карти
red_dog
Потребител

Здравейте
Мисля и аз да се включа в тази тема да споделя моето мнение за тези карти. Миналата година като бях на бригада и от фермата ни издадоха такива. Наистина са гадни. Можеш да си направиш регистрация в сайта им,но само да си проверяваш сметката.Затова ,че взимат 10 паунда за откриването е добре щото е еднократно.А и то по принцип мисля че на всяка една карта се спира по 1 паунд като теглиш от банкоматите. Един приятел ми каза, че можеш да правиш транзакции с тази карта, но през ebay paypall и някакви си такива въртележки. Точно как става не знам а и не съм пробвал. Тука в БГ можеш навсякъде да си проверяваш колко пари имаш в наличност.Мога да кажа , че ми харесват повече тия карти в сравнение с тези на HSBC щото пък при тях всеки месец ти дърпат по 8 паунда за някаква си застраховка .Което си пълна набутвация.
Публикувано на 24-06-2012 11:49 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Elektra
Модератор

хахах ужас, за пореден път ще кажа, че английската банкова система е отвратителна. Може би в 1 отношение сме по-добре от Англия и това е банковата система laughlaugh
Застраховка...8 паунда - чушки, нали трябва да си дал съгласие преди това.
Както и да е - внимавайте хора, какво ви предлагат и къде си слагате подписа или поне добре се осведомявайте преди това, да няма изненадани.

Публикувано на 15-08-2012 19:08 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Bataglin
Потребител

Здравейте! искам да попитам някой знае ли как мога да си изтегля всичките си пари в кеш преди да си тръгна със тази барклей карта къде имат клонове в лондон или в шотландия в градовете дъндии или арброут,и каква е таксата и има ли някакъв лимит!
Благодаря!
Публикувано на 31-01-2015 19:20 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Tochen
Потребител

Хора помагаите имам йалта карта баркли препаид и там ми преведоха отпуските и последния чек след като се пребрах от УК в БГ. Та значи парите ватре са кам 1200-300 лева и единствен пат сам теглил или 300 или 400 лева което мисля че това е лимита за деня. И днеска решавам да драпна 50 лева и ми изписва че нямам достатачен баланс вав картата а в нея има пари. Проверявам втори пат пак нищо банкомата е на пощенска банка. Трети пат проверявам от банкомат на ОББ и там сащата работа и сега се чъда какво да правя и как да си изтегля парите от тази карта ако някои е имал сащия проблем моляви помогнете. Благодаря ви предварително.
Публикувано на 31-01-2015 19:51 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Brigadir4e
Потребител

Не е виновна банковата система, а картата е пълен боклук. Много колеги изгоряха. Единият шеф вдигна огромен скандал на банковия клон в градчето. Нямаш право да си теглиш парите, освен от банкомата. 300 паунда на ден или нещо подобно. След огромни разправии и то шефа (англичанин) им дадоха парите на колегите и се зарече повече такива карти да не вади. 20 човека ти реват, че не могат да си изтеглят парите. laugh Шоу. Не им ползвайте услугите на тъпанарите от Barclay's. Имам чувството, че тази банка, ако няма балканци няма да съществува. Пропаднала си е, с лошо обслужване. Помолете за едно писмо от работодателя, че сте негов работник и си изкарайте в друга банка, ама трябва английски.. не е наготово. Банката, която ползвам (RBS) за толкова години, нито са ми правили проблеми, нищо. Онлайн банкирането им е перфектно, транзакциите също, работи им системата за плащане на сметки (визирам застраховка на колата).
Публикувано на 31-01-2015 20:53 | RE: Новите Barclay prepaid карти
tevlogiev
Потребител
https://facebook.com/Тихомир Евлогиев

Пичове, понеже съм нов... и за първи път тази година 25 май заминаваме на бригада с приятелката ми ,та въпросът ми е не може ли от бг да си изкараме някаква международна карта и да ползваме нея в Англия ... като там да ни превеждат пари,отпуски,бонуси и т,н ?

страница 2 от 3

< 1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 56 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти