Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Новите Barclay prepaid карти

страница 1 от 3

1 2 3 >
Публикувано на 18-05-2011 23:20 | Новите Barclay prepaid карти
Clandestino
Потребител

Здравейте колеги!Пак сме на бригада и тази година ХОПС ни изненадаха с нови карти а именно предплатените на Barcley.Не знам дали ХОПС задължава фермерите и им налага с коя банка да работят или те сами са си избирали поне до тази година,това не знам.Знам само,че вече има нови карти на банката Barcley които са мноо скапани,ама много!Искам да предупредя всички за да няма изненадани после...Още след като си активирате картата и фермера ви вкара някакви пари вътре ще ви вземат 10 паунда за Card set up fee,WTF!!!nonono.Всеки път когато теглите от банкомат на Barcley ще ни взима по ЕДИН паунд за транзакцията от друг банкомат нямам идея каква е таксата.Ако ви трябват пари cash можете да отидете до ASDA и да си купите нещо и да вземете cash back.Освен това всеки месец ще ни взима по 1 паунд за Monthly Maintenance.В LIDL не можем да пазаруваме с тях,продавача само хвърли бегъл поглед и каза че не става.Вие не можете да вкарвате пари в картата си това може да прави само фермера и никой друг.Валидни са за точно една година.За щастие можете да пазарувате онлайн с тях,изпробвано!Реално вие нямате банкова сметка но все пак можете да си изтеглите парите от всеки клон на Barcley след като ви идентифицират.Мисля че това е всичко най-важно което исках да споделя с вас,надявам се че ще е полезно на много от вас.На всички пожелавам да изкарат много мангизи защото иначе:No money,no honey!И не бъдето толкова алчни,здравето е по-важно от парите,те не са всичко на този свят!

Редактирано от Clandestino на 18-05-2011 23:26
Публикувано на 18-05-2011 23:42 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Хаха, май на много места вече им издават такива карти...

http://www.barclaycard.co.uk/personal-home/index.html
Днес се опитах да регистрирам една карта за онлайн акаунт ама нещо не ми се получи...
Ако на някой са му издали такава да пише дали е успял....

Редактирано от Fairy на 18-05-2011 23:44
Публикувано на 25-05-2011 22:17 | RE: Новите Barclay prepaid карти
copeland_90
Потребител

и аз имам голям проблем с тази Barclay предплатена карта.бях си вкарал 300 паунда в тази карта и ги няма тез пари в баланса на сметката след като проверих след това.мина известно време и дойде време да си ходя и изтеглих си всички пари, но тези не успях.питах в банката къде са тези пари и показах копие от този документ че съм внесъл тези пари.те ми казват че нямат достъп до тези карти и таз путка ми вика че за първи път вижда такава карта на Barclay....някои може ли да ми помогне как да ги изтегля тези пари?
Публикувано на 26-05-2011 00:36 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Clandestino
Потребител

Добре де,ти как точно ги вкара тези пари след като това е невъзможно: Can I load funds onto my Barclaycard Prepaid Card?

No. You can't load additional funds of your own onto the card. Ти не можеш да захранваш тази карта само този,за когото работиш и ти плаща заплатата!!!Във клон на Barclay ли отиде ако да,как тия умници са ти взели парите изобщо?!?Аве и те са мноо зле в банката,аз ходих да питам някой неща оная ме сложи на телефона и половин час ме прехвърляха от един на друг и накря ми писна и затворих и дойде един и най-накрая успяха да ми отговорят на много сложния въпрос:Може ли аджеба на края на бригадата да отида в банката и да си изтегля парите?!?Може да,ама докато се намери кой да го кажеееееееее...Май не са много наясно с тези карти.А ти къде си сега бе колега,в БГ ли или в UK?!?
Публикувано на 26-05-2011 15:57 | RE: Новите Barclay prepaid карти
copeland_90
Потребител

ами и аз незнам как са ги вкарали тези пари. отивам в банката и давам картата на барцлай и давам парите.даже ми издаде документ цопие че са вътре тези пари.а като проверя в банкомата и ги няма.и мен ме пращаха да говоря по телефона, но и аз като теб ги заебах...
Публикувано на 26-05-2011 17:18 | RE: Новите Barclay prepaid карти
copeland_90
Потребител

в момента сам в БГ
Публикувано на 26-05-2011 17:20 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Е то тук в БГ можеш ли да проверяваш наличността си в сметката там?

Публикувано на 29-05-2011 21:33 | RE: Новите Barclay prepaid карти
copeland_90
Потребител

ами ДА. можеш проверяваш баланса на сметката си тук в БГ. Лично аз го изпробвах в банкомат на ОББ, но ти ги обръща в лева
Публикувано на 18-02-2012 17:35 | RE: Новите Barclay prepaid карти
rosen
Потребител
rosen_17

На мен ми изкараха също от тези ''шитове'',незнам защо при положение, че си имам от по миналата година нормална си на Barclays.Та проблема при мен беше , че плащането за едната седмица въобще не пристигна...... .Тъпа работа.Питам я оная пача в офиса - вика ние пратихме парите,питайте в банката.Отивам в банката -там пък господине не можем да ви помогнем,ако искате изкарайте си стейтмънт на АТМ машината.Отивам вкарвам картата,след 2 секунди машината я изкарва и пишеше нещо от сорта ,че за тази карта няма такива екстри.Казвам и на тая в банката и тя ''ами ползвайте телефона''.Ползвам Аз телефона-след 10 минути разговор се оказа,че и те немогат да ми помогнат и да ми изкарат стейтмънт.Майната Ви!Връщам се в фермата казвам и на оная ''шефката'' и нищо!Кой го ебе за твойте 200 паунда.Пробвам да я регистрирам за он-лайн банкинг и там не става.И ся ще хвана един приятел адвокад да и се обади ,че ще заведа дело в България и да видим дали ще се реши скапания проблем.Та някой ако може да ме съветва как точно се регистрират тъпите карти за да мога да видя поне някакъв стейтмънт он-лайн та да и покажа на оная ,че нямам превод същата седмица.
Публикувано на 18-02-2012 18:20 | RE: Новите Barclay prepaid карти
keit
Потребител

https://www.barclaycardprepaidlogin.com/това е сайта за регистрация на барклейприпейд картите
Редактирано от Elektra на 18-02-2012 22:59

страница 1 от 3

1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 54 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти