Форум >
Публикувано на 01-02-2015 10:45 | RE: Новите Barclay prepaid карти
tevlogiev писа:
Пичове, понеже съм нов... и за първи път тази година 25 май заминаваме на бригада с приятелката ми ,та въпросът ми е не може ли от бг да си изкараме някаква международна карта и да ползваме нея в Англия ... като там да ни превеждат пари,отпуски,бонуси и т,н ?
Пичове, понеже съм нов... и за първи път тази година 25 май заминаваме на бригада с приятелката ми ,та въпросът ми е не може ли от бг да си изкараме някаква международна карта и да ползваме нея в Англия ... като там да ни превеждат пари,отпуски,бонуси и т,н ?
Абсурд. Таксите са доста големи и работодателите не са навити. Честити карти на Barclay's.
Публикувано на 03-03-2015 17:25 | RE: Новите Barclay prepaid карти
и аз да се изкажа да картата е готино да я имаш от гледна точка на това че си в фермата и нямаш мн разходи,все пак си там да спестиш нещо....... та взимаш си кешбек от магазина без да те чарджат,а ако е от банкомат е 1пнд.,с нея можеш да пазаруваш и плащаш в всеки магазин,дори от сайтова като ebay,amazon...но има едно нещо което го разбрах в последствие-1-во всеки месец ти спират месечна такса от 1 пнд.......2-ро след като ви изтече годноста на картата тя се подновява автоматично и продължават да ви сппират отново 1 пнд....помислете ако нямате пари трупави се лихва и недай се боже сте си в бг и повече не дойдете какво следва............? аз мойта е спрях обадих се дадох си данните и вс е ок..това е моя съвет успех
Thank you
bebka
bebka
Публикувано на 03-03-2015 19:02 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Това е голям шит значи с тия карти и като цяло картите които ни вадят по фермите ... аз имам 2 карти все още активни (като години на годност) 1 Барклис 1 Натуест ... сега като се върна в УК значи ще ме изненадат с някакви таксички и лихвички за минали периоди . П.С.: Бях си ги източил и 2-те карти и кеш си нося парите в самолета ,че не ми харесват допълнителните такси от нашите банки !
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 04-03-2015 18:16 | RE: Новите Barclay prepaid карти
тва с таксите е преебавка
Публикувано на 19-04-2015 20:20 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Хора вижте тази тема.Това е огромно улеснение как да си пращате парите евтино и сигурно до България.Тази карта на практика е Виза и няма проблем за онлайн трансфери.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=12&thread_id=4678
Ivo: какво общо има темата с тва, което написа?
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=12&thread_id=4678
Ivo: какво общо има темата с тва, което написа?
Редактирано от Ivo на 20-04-2015 11:41
Публикувано на 20-04-2015 08:24 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Where can I use the Barclaycard Prepaid Card?
It can be used to make purchases worldwide anywhere Visa is accepted as a payment method. It can also be used online for purchases. All transactions need to be authorised and, because of this, there may be occasions when the card can't be used - for example in a car park when an authorisation is not sought. We may refuse transactions where the final amount is not known and could exceed your available balance, for example when you hire a car.
It can be used to make purchases worldwide anywhere Visa is accepted as a payment method. It can also be used online for purchases. All transactions need to be authorised and, because of this, there may be occasions when the card can't be used - for example in a car park when an authorisation is not sought. We may refuse transactions where the final amount is not known and could exceed your available balance, for example when you hire a car.
Публикувано на 10-10-2015 22:03 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Здравейте. Имам запитване относно barclayprepaid card. Понеже последната заплата се очертава да я теглим от България,искам да попитам дали някой си е сменял адреса преди да се прибере в България? Понеже при откриването на картите е използван адреса във фермата и ни казаха че ако не си сменим адреса с българския има вероятност да ни блокират картите. Има ли някой мнение по въпроса?
Публикувано на 12-10-2015 20:07 | RE: Новите Barclay prepaid карти
elbo писа:
и ни казаха че ако не си сменим адреса с българския има вероятност да ни блокират картите.
и ни казаха че ако не си сменим адреса с българския има вероятност да ни блокират картите.
Кой ви каза?? Приемай за достоверно само, ако от банката са ти казали. Питай там най-добре...
Аз лично си смених адреса, преди да напусна страната, за да си получавам писма в България, а не да продължат да пращат към фермата, където някой друг може да ти ги прибира.
Публикувано на 12-10-2015 22:43 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Казаха ни хората от фермата. Като цяло имахме много проблеми с тази карта, затова се притесняваме дали ще успеем да си изтеглим парите, ако не си сменим адреса. Когато ходихме до банката ни казаха, че тези карти ги нямат в системата и трябва да звъним на номера,който се намира на гърба на картата... Уникални карти са..
Публикувано на 13-10-2015 12:28 | RE: Новите Barclay prepaid карти
Боже, какви са тези глупости...как може да сте клиенти на банката и да ви няма в системата им. Винаги съм знаела, че английската банковата система е уникат. Като цяло аз лично не виждам връзка м/у това от къде ще теглите парите си и адреса!? Има карти, от които може да се тегли от цял свят...какво значение има дали живееш в Англия или България....какво да ти кажа, освен да звъните на този номер да видите какво ще ви кажат.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители