Форум >
Публикувано на 27-01-2012 10:40 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
Между другото вече ми отговориха от банката, че няма информация за такава сметка тоест вече нямам сметка. Писали са ми ако искам повече информация около това да пиша на локалния клон където е открита сметката. Става въпрос за Lloyds. Предполагам, че след като изтече дебитната карта ако не я подновиш в определен период и закриват сметката. Моята е изтекла преди около 3 години.
Публикувано на 27-01-2012 11:10 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
оо,тя е изтекла.Да разбира се,че я губиш в такъв случай.Аз мислех,че просто не си я ползвал.Да трябва нова.
Публикувано на 27-01-2012 23:43 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
curata писа:
оо,тя е изтекла.Да разбира се,че я губиш в такъв случай.Аз мислех,че просто не си я ползвал.Да трябва нова.
Мда, полезно е да се знае все пак.оо,тя е изтекла.Да разбира се,че я губиш в такъв случай.Аз мислех,че просто не си я ползвал.Да трябва нова.
Публикувано на 28-01-2012 00:03 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
diaboli4no, а имаше ли някакви пари останали в картата, защото ако е имало някаква налична сума, не би трябвало сметката да е закрита, а напротив даже и процент лихва в твоя полза трябва да има
Публикувано на 28-01-2012 15:35 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
dodo писа:
diaboli4no, а имаше ли някакви пари останали в картата, защото ако е имало някаква налична сума, не би трябвало сметката да е закрита, а напротив даже и процент лихва в твоя полза трябва да има
Имаше някаква сума от сорта на два или три паунда, които не можеш да изтеглиш от банкомата.diaboli4no, а имаше ли някакви пари останали в картата, защото ако е имало някаква налична сума, не би трябвало сметката да е закрита, а напротив даже и процент лихва в твоя полза трябва да има
Публикувано на 28-01-2012 16:49 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
diaboli4no писа:
dodo писа:
Имаше някаква сума от сорта на два или три паунда, които не можеш да изтеглиш от банкомата.diaboli4no, а имаше ли някакви пари останали в картата, защото ако е имало някаква налична сума, не би трябвало сметката да е закрита, а напротив даже и процент лихва в твоя полза трябва да има
Според мен в този случай сметката си е валидна, питал съм в Лойдс какво става ако не се ползва сметката, а в нея има 0,04р, отговора им беше ако не ползвате сметката, няма да има промяна в балаланса, а на моята приятелка от £1.30 в сметката имаше 1 или 2р. лихва

Сетих се и за още нещо, в нашата ферма, ако пристигне писмо за даден човек, а той вече не се води на този адрес, писмото се връща на подателя със надпис "лицето вече не прибивава на този адрес", следователно, ако са ти пратили нова карта на адреса на който си бил и са ти я върнали обратно в банката, а ти не си я потърсил в даден период от време, може да са сметнали че сметката е вече неизползваема и да са я закрили, но най добре е на място със старата пластика да отидеш и те ще ти кажат какво се е случило.
Редактирано от dodo на 28-01-2012 17:11
Публикувано на 28-01-2012 23:52 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
Да естествено аз ако бях в Англия щях да отида на място да питам, но просто ми трябваше да знам преди да отида дали мога да използвам тази сметка. Просто е добре да се следи кога изтича валидността на дебитната карта, те могат да ти изпратят подновена и в България ако си тук. Аз просто не мислех, че пак ще ходя в Англия и не съм обърнала внимание на това.
Публикувано на 29-01-2012 00:16 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
Е тя валидността я пише и на самата карта
Направете си онлайн банкиране.

Публикувано на 29-01-2012 00:40 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
Elektra писа:
Е тя валидността я пише и на самата карта
Направете си онлайн банкиране.
То хубаво я пише ама това не пречи да изтече валидносттаЕ тя валидността я пише и на самата карта

Публикувано на 30-01-2012 11:59 | RE: Закриват ли се банковите сметки след бригада?
Да споделя и моя опит по темата. Бях 2008 на бригада и съответно ми беше открита сметка с дебитна карта и т.н (банката е Lloyds). Но аз не съм ползвала сметката, тъй като ни плащаха cash. Интересното е, че след като се прибрах в България периодично получавах по пощата извлечения от сметката и разни рекламки, та дори и нова дебитна карта с валидност до 2014, къй като предишната ми беше изтекла. Неясно защо Lloyds нямат имейл за контакти и единствения начин, по който мога да задавам въпроси относно сметката си, е по телефона (за по-голяма сигурност), което мен не ме устройва особено. Ако някой има имейл, за връзка с тях ще бъда благодарна да сподели. 

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители