Форум >
Публикувано на 15-01-2014 02:00 | RE: Относно У1 за борсата
и аз имам един въпрос това у1 след като го внеса в НОИ то служи само за удостоверяване или чрез него изискват като сума осигуровките който са ми спирали? Имам врепдвит У1 им доказва ,че са ми спирани осгуровки и имам трудовия стаж и ми пускат плащането или го ползват и за да си изискат съответните осигутовки като сума от Ук
Благодаря ви предварително

Публикувано на 26-09-2016 13:52 | RE: Относно У1 за борсата
Здравейте,някой знае ли как мога да си оправя здравните и пенсионните осигуровки.Преди месец се върнах от Англия бях там 4 месеца,нямам право на борса.Знам,че ми трябва у1 но не знам от къде да го изискам.Моля помогнете...
Публикувано на 28-09-2016 15:00 | RE: Относно У1 за борсата
Тази тема е толкова разнищвана. Чудя се защо не потърсите инфо сами, а може би е по-лесно изплюто, наготово.
Не отговарям на лични запитвания, написани на маймуница и такива с непроявено уважение!
Публикувано на 14-12-2016 18:32 | RE: Относно У1 за борсата
Здравейте,някой правил ли е запитване за у1 в National Insurance Contributions & Employer Office. От Нои ми казаха да направя запитване така у1 щяло да дойде по бързо.Има ли такова нещо?
Публикувано на 16-12-2016 20:54 | RE: Относно У1 за борсата
vanidimi писа:
Здравейте,някой знае ли как мога да си оправя здравните и пенсионните осигуровки.Преди месец се върнах от Англия бях там 4 месеца,нямам право на борса.Знам,че ми трябва у1 но не знам от къде да го изискам.Моля помогнете...
Ако нямаш право на борса, може и да не искаш У 1 веднага. За здравните осигуровки отиваш в Здравна каса, казваш че искаш да ти бъдат признати здравни осигуровки от чужбина. Там попълваш документите и те по служебен път си изискват документите от UK. След около 2 месеца ти звънят по тел, че документите ти са пристигнали. Отиваш, вземаш ги и ги внасяш в НАП. Това е. Със или без У 1 без чакане не става. Успех!!!
Публикувано на 07-01-2020 13:09 | RE: Относно У1 за борсата
Споделете,колко време сте чакали за борса от чужбина!Аз чакам вече 10 месеца и нямам отговор 

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители