Форум >
Публикувано на 11-05-2017 11:42 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте ! Нова съм във форума , в Англия съм от година и малко. Работя от май месец 2016 в една фирма и все още си работя там.Тези дни получих P60. Искам да попитам след като продължавам да работя и нямам намерение да напускам скоро Англия. Има ли вариант в който данъка да се връща година за година ( с този формуляр P60).Или както четох тук някъде работодателя ще върне ако има за връщане със следващото плащане??
Или се прави изравняване само при напускане на даден работодател и с издaден формуляр P45.За първи път ми е и ....не мога да се ориентирам. Аз по принцип и с БГ законодателството и облагането съм объркана
...а тук още малко отгоре
Благодаря на отзовалите се.
Или се прави изравняване само при напускане на даден работодател и с издaден формуляр P45.За първи път ми е и ....не мога да се ориентирам. Аз по принцип и с БГ законодателството и облагането съм объркана

Редактирано от galchetoit на 11-05-2017 17:55
Публикувано на 13-05-2017 11:06 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Редактирано от Ivo на 13-05-2017 11:10
Публикувано на 05-10-2017 12:56 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте, благодаря за полезната информация в темата, но не можах да разбера едно нещо: понеже работих в Англия в две данъчни години, как мога да си върна данъците и за двете? Вчера попълних онлайн формата, но когато написах общата ми заработка и общия данък, който съм платил ми даде грешка, след това въведох данните от п45 от тази година и се получи, като ми казаха, че до 15 дни ще ми отговорят. Имам п60 от миналата година, но никъде не ме питаха за него. Ако има някой запознат моля да помогне
Благодаря предварително

Публикувано на 05-10-2017 14:28 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Виж в линка точно горе има информация за предходни години.
Публикувано на 05-10-2017 14:46 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Много благодаря!
Публикувано на 05-10-2017 16:58 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте отново,
след като намерих това което търсих в линка по-горе, ми изписа: You paid the right amount of income tax for 6 april 2016 to 5 april 2017. Това означава, че нищо няма да ми върнат от тази година или?
Благодаря предварително!
след като намерих това което търсих в линка по-горе, ми изписа: You paid the right amount of income tax for 6 april 2016 to 5 april 2017. Това означава, че нищо няма да ми върнат от тази година или?
Благодаря предварително!
Публикувано на 26-10-2017 16:12 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте,
работих в Англия от юни 2016 до август 2017, съответно две различни данъчни години. Върнаха ми данъците за тази година, но за миналата не успявам да намеря формуляра, който трябва да попълня. Ако има запознати, моля да помогнете
Благодаря предварително!
работих в Англия от юни 2016 до август 2017, съответно две различни данъчни години. Върнаха ми данъците за тази година, но за миналата не успявам да намеря формуляра, който трябва да попълня. Ако има запознати, моля да помогнете

Благодаря предварително!
Публикувано на 26-11-2017 20:44 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте,
и аз имам едно въпросче.. тъй като се записах на борса след като се прибрах от Шотландия и вече ми е излезнало решението за обезщетение има ли възможност да си върна дацъците от тази година (пък и от минали, тъй като съм бил на ферми
) и ще ми създаде ли проблем при изплащането на обезщетението?
Поздрави!
и аз имам едно въпросче.. тъй като се записах на борса след като се прибрах от Шотландия и вече ми е излезнало решението за обезщетение има ли възможност да си върна дацъците от тази година (пък и от минали, тъй като съм бил на ферми

Поздрави!
Публикувано на 26-11-2017 21:10 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
wanko писа:
Здравейте,
) и ще ми създаде ли проблем при изплащането на обезщетението?
Поздрави!
Здравейте,

Поздрави!
Връщането на данъци няма общо с обещетението за безработица.Даже вече могат да се връщат и след попълнен онлайн формуляр, но за целта трябва да имаш профил в HMRC
Публикувано на 20-01-2018 18:52 | RE: Първи стъпки (Връщане на данъци)
Здравейте, работя от юли 2017г, декември месец смених работата и започнах нова. Сега мисля да се прибирам в Бг. По-добре ли е да изчакам края на финансовата година, за да си възстановя данъците или да задействам нещата преди края и?
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители