Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays

страница 1 от 3

1 2 3 >
Публикувано на 08-08-2012 13:03 | Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
legala
Потребител

пристигнаха ми данъците на картата преди 2 часа. Интересува ме как е най-добре да ги изтегля , дали от банкомат ще ми одържат за всяко теглене. Ако отида в банка дали ще мога да изтегля парите на веднъж.
Иначе картата я пробвах на банкомат работи си показва баланса но не съм теглил с риск да не загубя някое друго паундче

Публикувано на 08-08-2012 14:52 | RE: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
bloodyroot
Потребител

Аз лично си изтеглих последата част от 1 заплата в банката вътре ... на 600 лв някъде ми взеха към 20 лв. такса ЦКБ беше банката. Но в този форум има къде къде по стари кучета по бригадите с опит нека те да споделят как е най-добре за да не се пържи допълнително .
Публикувано на 10-08-2012 17:51 | RE: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

2-2,50 паунда ти е таксата на теглене от банкомат.
Ако няма да теглиш повече от 1600 лв (4х400 лв) си е по-оферта.

Публикувано на 15-08-2012 16:19 | RE: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
vlado
Потребител

Тегли само от банкомати на ОББ. Ако не се лъжа отдържа само 1-2 лв на транзакция. И курса е най-добър и не те скубят като другите банки, както писа колегата по-горе.
Публикувано на 15-08-2012 19:03 | RE: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
tutitu
Потребител

Аз точно с карта на barclays си изтеглих последната заплата от банкомат на ОББ и ми удържа по 1 паунд на транзакция. Освен това, както е писал vlado, курса за обмяна е много добър, дори по-висок отколкото да обмениш лирите в банков клон.
Публикувано на 26-02-2013 00:03 | RE: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
kery
Потребител

Здравейте,Искам да попитам някои имал ли е някакви проблеми със тези barclayprepaid карти?
Защото знам че те нямат овардрафт функция,а на мен като си тръгвах си изтеглих парите кеш и като се върнах тези същите пари пак ми ги бяха привели :Д и аз пак ги изтеглих от БГ,сега картата ми е активна и като се върна дано да няма проблеми,но след обаждане до банката си казаха че всичко е ОК :Д нека някои да сподели дали е имал такова странно преживяване.
Публикувано на 26-02-2013 14:07 | RE: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
Elektra
Модератор

Искаш да кажеш, че ако си имал примерно 2000 паунда си ги изтеглил от Англия и после пак си имал преведени 2000 паунда и си ги изтеглил от Б-я Демек 4000 паунда - или аз нещо не разбрах?

Публикувано на 26-02-2013 21:28 | RE: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
kery
Потребител

Да точно така точно толкова някаде имах и си ги изтеглих от там,и като се върнах ми ги бяха превели пак в картата и си ги дръпнах от БГ от банкомат със barclay prepaid ili wage карта така мисля че се водеше и така. после се обадих в банката и нищо всичко беше ок. та въпросът ми е случвало ли се е на някои такова нещо? между другото това се случи с още 4,5 колеги.
Публикувано на 26-02-2013 22:03 | RE: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
Elektra
Модератор

Ми ти си изтеглил 1 път повече от това, което си имал.. и казваш, че няма проблем

Редактирано от Elektra на 26-02-2013 22:12
Публикувано на 26-02-2013 22:16 | RE: Има ли такси ако тегля пари от България с карта на barclays
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Странно.
Иначе като забележка мога да кажа, че парите на са ти в картата.
Картата е средството, което ти дава възможност да разполагаш с парите си в СМЕТКАТА.
Същевременно нещо не мога да те разбера, тъй като твърдиш, че си изтеглила парите си от банкомат. Както си написала "толкова някъде имах" спрямо отговора на Електра, то доколкото си спомням максимума от банкомат на теглене е 400 паунда.. в този случай, за да изтеглиш 2000 е било нужно да теглиш поне 5 пъти от банкомат.

В БГ пък, за да дръпнеш тези 2000 паунда (около 4800 лв) са ти били нужни да теглиш 12 пъти пари от банкомат.
Таа не се заяждам, просто така си написала, че едва ли не оттам си дръпнала 2 бона, дошла си си в БГ и си пробвала да видиш кво ще стане ако дръпнеш 5 бона.. и те така.

страница 1 от 3

1 2 3 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23869 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 55 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: stanislav91
Бригадири в момента или преди малко във форума:
stanislav91 Ivo Ternence AngelQnkov sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти