Форум >
Публикувано на 31-10-2012 23:23 | нешанал иншуранс номер
искам да попитам този иншуранс номер за какво ми е неубходим ? Мога ли без него да си взема данаците и да си взема документа У1
Публикувано на 01-11-2012 09:26 | RE: нешанал иншуранс номер
Какви данъци си плащал без НИН? Ако някои ти е взимал данъци без НИН значи си е прибирал парите.
Публикувано на 01-11-2012 10:16 | RE: нешанал иншуранс номер
И аз когато бях в UK никой не ти издава NIN ... прибират парите за здравни ,но трябва сам да ходиш в бюрото за района там и да минеш интервю и чак тогава ако си "одобрен" зимаше .
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 01-11-2012 12:11 | RE: нешанал иншуранс номер
То ако не е направен NIN-а .. и сега се сещаш вече надали има смисъл де. 
Но.. затова е този форум, за да се учат хората от грешките на другите.
В случая стана ясно, че не всеки фермер вади NIN на работниците си и всеки сам трябва да се информира по този въпрос.

Но.. затова е този форум, за да се учат хората от грешките на другите.
В случая стана ясно, че не всеки фермер вади NIN на работниците си и всеки сам трябва да се информира по този въпрос.
Публикувано на 06-11-2012 23:25 | RE: нешанал иншуранс номер
значи без този номер не можеш да се реистрираш на борса така ли е?
без тоя номер все едно не си бачкал я англия , нито можеш да си вземеш този формуляр у1
без тоя номер все едно не си бачкал я англия , нито можеш да си вземеш този формуляр у1
Публикувано на 06-12-2012 10:20 | RE: нешанал иншуранс номер
При нас беше с временен NIN за 6 месеца, който аз така и не разбрах какъв ми е . Така, че и това е вариант.

Не може да не може.
Публикувано на 13-01-2013 02:07 | RE: нешанал иншуранс номер
djakere4a писа:
При нас беше с временен NIN за 6 месеца, който аз така и не разбрах какъв ми е . Така, че и това е вариант.

Временният NIN е този, който получаваш преди да ти е пристигнал истинският
Номерът му (цифрите) отговарят на рожденaта ти дата
За истинския трябва да те привикат да попълниш едни 4-5 листа , в които трябва да отбележиш и имената на баща ти и майка ти (моминското) и после вече да чакаш да получиш писмо с ИСТИНСКИЯ номер
(освен ако поради някаква причина, била тя и правописна грешка, не бъдеш отхвърлен и да трябва да попълваш наново
)Публикувано на 23-01-2013 13:25 | RE: нешанал иншуранс номер
Ние имаме покана за 9 седмици работа.
Дали за този кратък период ще ни се издаде NIN?
Принципно имаме желание да останем за по - дълъг срок, но това ще се види в движение дали е възможно.
Дали за този кратък период ще ни се издаде NIN?
Принципно имаме желание да останем за по - дълъг срок, но това ще се види в движение дали е възможно.
Публикувано на 24-01-2013 11:16 | RE: нешанал иншуранс номер
За истинския трябва да те привикат да попълниш едни 4-5 листа ,.....................................
Къде ще те привикат ?
Къде ще те привикат ?
Публикувано на 24-01-2013 14:15 | RE: нешанал иншуранс номер
nikolai1977 писа:
За истинския трябва да те привикат да попълниш едни 4-5 листа ,.....................................
Къде ще те привикат ?
Къде ще те привикат ?
В районното полицейско управление, с белезници на ръцете, че да не шават много из листите, които ще попълваш

В офиса на фермата, къде другаде

А относно другия въпрос: за 9 седмици много ме съмнява. Но нещата до голяма степен зависят от работодателя.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД