Форум >
Публикувано на 04-04-2015 15:01 | Спестени пари, работа, ферма
Добър ден бригадири. Разгледах и не видях такава тема никъде, надявам се не съм я пропуснал или под минал. Идеята ми е следната, мисля, че ще е интересна и любопитна за всички, стари и нови бригадири.
Споделете в коя ферма сте работили, каква работа, и за колко месеца.. какви пари сте спестили.
( Моля не преувеличавайте или пък обратното, или пък да криете. Никой няма да ви вземе хляба от ръцете, ще бъдете полезни за всички, бъдете единни и си помагайте!)
Споделете в коя ферма сте работили, каква работа, и за колко месеца.. какви пари сте спестили.
( Моля не преувеличавайте или пък обратното, или пък да криете. Никой няма да ви вземе хляба от ръцете, ще бъдете полезни за всички, бъдете единни и си помагайте!)

Редактирано от Georgi Kostadinov на 04-04-2015 15:04
Публикувано на 04-04-2015 20:47 | RE: Спестени пари, работа, ферма
Не си погледнал в правилния раздел.
Има няколко започнати теми:
Парите, които получавах в...
Колко изкарахте на първа бригада
Най-ниския пейслип...
Рекордьор по заработка
п.п. пускал съм анкети, можеш да видиш в архива.

Има няколко започнати теми:
Парите, които получавах в...
Колко изкарахте на първа бригада
Най-ниския пейслип...
Рекордьор по заработка
п.п. пускал съм анкети, можеш да видиш в архива.
Редактирано от Ivo на 04-04-2015 20:50
Публикувано на 04-04-2015 22:01 | RE: Спестени пари, работа, ферма
Съжалявам Иво, прати я в кофата тогава, исках да ги раздвижи малко, да се активизират да стане и приказка, ама всичко си мълчи.
Публикувано на 04-04-2015 23:13 | RE: Спестени пари, работа, ферма
Факт, овълчиха се всички.
)

Публикувано на 05-04-2015 19:43 | RE: Спестени пари, работа, ферма
Добар вечер и честит имен ден на всички именници,това колко ще се изкарва от една бригада и твърде относителено, зависещо от някои фактори-време, култури,численост на фермата ,дали се работи на час или норма,но и от най вече от самия човек.Средно от моя почти 10 годишен опит в Англия мога да обобща следната цифра около 3000 паунда чисто,в повечето ферми се работи около 39 часа,като махнеш натионал иншуранса,каравани и други разходи и при положение ,че не са ти широки пръстите се получава тази цифра,аз най малко сам се прибирам с 3000 паунда, а най много с 6500,по принцип на салати и зеленчуци сам останал най доволен.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители