Форум >
Публикувано на 24-01-2016 15:04 | Признаване на стаж от Англия
Здравейте, на всички. Проверих из форума и информацията е малко старичка и затова реших да попитам дали някой знае как да ми се признае трудовия стаж в България( имам U1 за всичките години).Благодаря предварително .

Публикувано на 25-01-2016 14:50 | RE: Признаване на стаж от Англия
http://www.nssi.bg/
Публикувано на 26-01-2016 10:02 | RE: Признаване на стаж от Англия
Занасяш документа в НОЙ
Публикувано на 17-03-2016 15:06 | RE: Признаване на стаж от Англия
Здравейте и от мен. Имам подадени документи в НОИ за U1 от края на юли миналата година, но резултат все още никакъв. Въпросът ми е някой знае ли адрес на институцията в Англия, към която мога да пиша и директно да си изискам документа, защото явно чрез НОИ няма да стане скоро, Благодаря Ви.
Публикувано на 18-03-2016 02:22 | RE: Признаване на стаж от Англия
zlato_mira_91 писа:
Здравейте и от мен. Имам подадени документи в НОИ за U1 от края на юли миналата година, но резултат все още никакъв. Въпросът ми е някой знае ли адрес на институцията в Англия, към която мога да пиша и директно да си изискам документа, защото явно чрез НОИ няма да стане скоро, Благодаря Ви.
Адреса го пише на документите
Публикувано на 28-03-2016 00:56 | RE: Признаване на стаж от Англия
Здравейте!!! Искам да попитам от България мога ли да пратя копие на П45 и СА3916(online) попълнено за стажа ,тей като се пребирам на 31 март а п45 ще е готов на 7 април и един приятел ще го земе и ще ми прати копие.??
Публикувано на 28-03-2016 15:14 | RE: Признаване на стаж от Англия
Никакъв проблем! Така или иначе документи за У1 се попълват, след приключване на работа и издаваене на П45, съответно. И друго - помоли работодателя да ти изпрати П45, като прикачен файл в ел. поща. Така е доста по-удачно.
Не отговарям на лични запитвания, написани на маймуница и такива с непроявено уважение!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители