Форум >
Публикувано на 14-11-2018 11:53 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Dakr003 писа:
Здравейте, има ли някой възможност във форума да ми изпрати два линка.
Единия за у1,втория втория за Pay Tax имам регистрация в сайта на gov.uk
Здравейте, има ли някой възможност във форума да ми изпрати два линка.
Единия за у1,втория втория за Pay Tax имам регистрация в сайта на gov.uk
https://www.gov.uk/government/publications/national-insurance-statement-of-national-insurance-contributions-ca3916 ---- U1
Публикувано на 29-11-2018 13:00 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Добър ден,на 30 Октомври пуснах заявление за U1 и pay tax,след месец не съм получил нищо,проверих профила си в и на двете заявления е със статус we have send you a reply,в на самото заявление пишеше до 15 работни дни.Нека всеки да сподели за колко време е получил u1 и чека с данъците.
Публикувано на 13-01-2019 05:20 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Здравейте! Имам проблем с У1. Историята ми е малко заплетена и глупава..
Имам стаж в Англия 3 години. Върнах се в България юни 2017. Не знаех, че мога да си изискам У1 от България и помолих братовчедката на мъжа ми да го направи от там. Адреса за получаване беше въвела този на квартирата на мъжа ми тогава (сега е в друга квартира). Но писмо не е дошло и после забравих, че трябва нещо да получавам, защото тогава не ми беше нужен документа.
Октомври 2018 изисках У1 онлайн, след около 3 седмици ми дойде писмо, но не е У1, а National Insurance contributions (NICs).
Сега си го обяснявам, че 2017 са ми пратили У1, но писмото явно е някъде загубено или върнато, или незнам...
От декември пак съм в Англия и ще съм тук още около месец.
Като се върна ще имам ли право да си изискам У1 за тези 3 месеца? Имате ли идея как да си получа У1 за предишните 3 години?
Имам стаж в Англия 3 години. Върнах се в България юни 2017. Не знаех, че мога да си изискам У1 от България и помолих братовчедката на мъжа ми да го направи от там. Адреса за получаване беше въвела този на квартирата на мъжа ми тогава (сега е в друга квартира). Но писмо не е дошло и после забравих, че трябва нещо да получавам, защото тогава не ми беше нужен документа.
Октомври 2018 изисках У1 онлайн, след около 3 седмици ми дойде писмо, но не е У1, а National Insurance contributions (NICs).
Сега си го обяснявам, че 2017 са ми пратили У1, но писмото явно е някъде загубено или върнато, или незнам...
От декември пак съм в Англия и ще съм тук още около месец.
Като се върна ще имам ли право да си изискам У1 за тези 3 месеца? Имате ли идея как да си получа У1 за предишните 3 години?
Публикувано на 05-01-2020 15:31 | RE: Изскване на U1 и връщане на paye taxe по електранен път
Моля някой да ми даде Линка за връщане на данаци онлайн
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители