Форум >
>
Заплащане, Данъци и Осигуровки >
Тема: Съкратен или напуснал...проверяват ли?
Публикувано на 18-05-2019 20:22 | Съкратен или напуснал...проверяват ли?
plamenht
Потребител

Здравейте.В англия съм 4-та година на фул тайм и обмислям да си ходя и да пробвам борса.Казаха ми,че на някой места проверявали дали си съкратен или не,а на други било по лесно.Какви са вашите наблюдения? (ясно ми е ,че трябва да съм съкратен за да вземам борса,но имам приятели,които не са и пак вземат)

Публикувано на 23-05-2019 15:27 | RE: Съкратен или напуснал...проверяват ли?
skresh
Потребител
shugavvv https://facebook.com/Georgi Georgiev

plamenht писа:
Здравейте.В англия съм 4-та година на фул тайм и обмислям да си ходя и да пробвам борса.Казаха ми,че на някой места проверявали дали си съкратен или не,а на други било по лесно.Какви са вашите наблюдения? (ясно ми е ,че трябва да съм съкратен за да вземам борса,но имам приятели,които не са и пак вземат)

Ами просто си изискай У1 сам ... не чакай на НОИ в БГ щото може да го забавят 6-12 или повече месеца ... но така или иначе по новите им регламенти за хората, които имат повече от 1 година стаж ... изискват и преносим структуриран документ СЕД Н006(Информация за семейството), който всъщност абсолютно нищо не доказва, опитват се да отрежат доста хора .... по европейски регламент нямат никакво право да внасят поправки специално за тези обезщетения ... цаката е ако ще ти отказват плащане след това да ги вкараш в съда, където нямат никакъв шанс .... УСПЕХ!
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 39 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти