Форум >
Публикувано на 18-05-2019 20:22 | Съкратен или напуснал...проверяват ли?
Здравейте.В англия съм 4-та година на фул тайм и обмислям да си ходя и да пробвам борса.Казаха ми,че на някой места проверявали дали си съкратен или не,а на други било по лесно.Какви са вашите наблюдения? (ясно ми е ,че трябва да съм съкратен за да вземам борса,но имам приятели,които не са и пак вземат)
Публикувано на 23-05-2019 15:27 | RE: Съкратен или напуснал...проверяват ли?
plamenht писа:
Здравейте.В англия съм 4-та година на фул тайм и обмислям да си ходя и да пробвам борса.Казаха ми,че на някой места проверявали дали си съкратен или не,а на други било по лесно.Какви са вашите наблюдения? (ясно ми е ,че трябва да съм съкратен за да вземам борса,но имам приятели,които не са и пак вземат)
Ами просто си изискай У1 сам ... не чакай на НОИ в БГ щото може да го забавят 6-12 или повече месеца ... но така или иначе по новите им регламенти за хората, които имат повече от 1 година стаж ... изискват и преносим структуриран документ СЕД Н006(Информация за семейството), който всъщност абсолютно нищо не доказва, опитват се да отрежат доста хора .... по европейски регламент нямат никакво право да внасят поправки специално за тези обезщетения ... цаката е ако ще ти отказват плащане след това да ги вкараш в съда, където нямат никакъв шанс .... УСПЕХ!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители