Форум >
Публикувано на 05-07-2019 07:00 | Monese
Здравейте,
Извинявам се, ако темата не е на точното място.
Имам въпрос свързан с тази услуга, който се опитвам да си изясня. Мога ли с картата, която издават да тегля пари от банкомат в България? Евентуално да тегля пари от банкомат и да извършвам плащания в други страни от Европейския Съюз? Доколкото знам картите са два вида - Monese сметка в ОК и Monese сметка в Еврозоната. Предстои ми работа в Англия и ще ми бъде издадена карта, но не знам точно каква. Който има опит, да сподели.
Благодаря предварително.
Извинявам се, ако темата не е на точното място.
Имам въпрос свързан с тази услуга, който се опитвам да си изясня. Мога ли с картата, която издават да тегля пари от банкомат в България? Евентуално да тегля пари от банкомат и да извършвам плащания в други страни от Европейския Съюз? Доколкото знам картите са два вида - Monese сметка в ОК и Monese сметка в Еврозоната. Предстои ми работа в Англия и ще ми бъде издадена карта, но не знам точно каква. Който има опит, да сподели.
Благодаря предварително.
Публикувано на 06-07-2019 14:13 | RE: Monese
Говори със съпорта им. Аз ползвах тази карта около 16-17 месеца ... В Англия никога съм нямал проблеми с нея, съвсем в ред си е. Иначе, мисля че ти трябва current account, предлага се в момента.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители