Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Каква можеш да работиш като селф имплоид?
Публикувано на 18-12-2010 23:23 | Каква можеш да работиш като селф имплоид?
Cekata
Потребител

Интересува ме има ли фирми които могат да ти плащтат да работиш за тях и в същото време да си селф .Тоест накратко може ли фирма да те наеме да и работиш и да ти плаща но ти си със статут на самонает и примерно мога ли да ида в Jobcenterplus и да им кажа че си търся работа могат ли да ми намерят.

Публикувано на 19-12-2010 00:36 | RE: Каква можеш да работиш като селф имплоид?
R_Lakov
Потребител

Това за което питаш се нарича скрит емплоимънт, и ако те хванат става зле.
Публикувано на 19-12-2010 13:55 | RE: Каква можеш да работиш като селф имплоид?
Cekata
Потребител

Да но питам защото съм чувал че можеш да работиш към фирма като селф,тоест някакъв вид договор ти да си си самонаети в същото време да си към някоя фирма.Ако някой знае такива сайтове например или фирми нека сподели,бях чувал за някакви куриерски услуги или нещо такова,търсих из нета но не можах да разбера много за какво става на въпрос.
Публикувано на 16-02-2011 06:36 | RE: Каква можеш да работиш като селф имплоид?
Tatko Barba
Потребител

Тези фирми се наричат агенций,които ти взимат комисионна от всеки пей слип.Нормално,все пак ти дават работа.
Публикувано на 16-02-2011 08:41 | RE: Каква можеш да работиш като селф имплоид?
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

И в друга тема бях писала за http://www.calibreinternational.co.uk/
Не ги знам, никога не съм работила с тях, но доста българи работят там. В хотелите чистачки и сервитьори... Има и други агенции, ама иска много търсене.

Редактирано от Fairy на 16-02-2011 08:43
Публикувано на 16-02-2011 09:06 | RE: Каква можеш да работиш като селф имплоид?
Tatko Barba
Потребител

Fairy писа:
И в друга тема бях писала за http://www.calibreinternational.co.uk/
Не ги знам, никога не съм работила с тях, но доста българи работят там. В хотелите чистачки и сервитьори... Има и други агенции, ама иска много търсене.
Жена ми бачка с тях вече почти 5 месеца.Засега са коректни.
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 20 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти