Форум >
Публикувано на 11-07-2011 14:17 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Tatko Barba писа:
Заеби тая работа.Но ако държиш аз мога да те посрещна за 100 кинта и да те регистрирам като селф.
Заеби тая работа.Но ако държиш аз мога да те посрещна за 100 кинта и да те регистрирам като селф.
аз бих си платила за да ме регистрираш като селф...няма нужда да ме посрещаш, за щото има кой, но с удоволствие ще платя за да ми се помогне да извадя документите...
Публикувано на 11-07-2011 21:31 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
iva-varna писа:
[quote]Tatko Barba писа:
[quote]Tatko Barba писа:
аз бих си платила за да ме регистрираш като селф...няма нужда да ме посрещаш, за щото има кой, но с удоволствие ще платя за да ми се помогне да извадя документите...*coo
НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 11-07-2011 22:54 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Момичето е право ! Колкото и да е гадно , че трябва да даде доста пари за няколко документа , все пак е по-добре така отколкото да и отказват постоянно NIN за най-малката нередност .В края на краищата какво са 200-300 лири в сравнение с няколко месеца ходене по мъките ?! Само трябва да внимава на кой ще се довери да и помага .
Публикувано на 12-07-2011 07:08 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
andreevin писа:
Момичето е право ! Колкото и да е гадно , че трябва да даде доста пари за няколко документа , все пак е по-добре така отколкото да и отказват постоянно NIN за най-малката нередност .В края на краищата какво са 200-300 лири в сравнение с няколко месеца ходене по мъките ?! Само трябва да внимава на кой ще се довери да и помага .
А бе хора,вие не четете ли какво се пише?Става въпрос за регистрация за съответните документи,НЕ ЗА ГАРАНЦИЯ,че ще вземете НИН от раз.И после почва едно реване,че са измамени хората и т.н.,т.н.Ама като не се чете какво е написано е така.
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 12-07-2011 19:26 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Успокой малко топката ! Не става въпрос за гаранция , че ще се вземе веднага NIN , а за правилно попълнени документи , за пълния набор от документи и за това как преминава интервюто в jobcentreplus . Става въпрос дори и за това къде да се явиш на интервю , защото на Камден те режат от раз . Когато стъпваш за първи път на Острова и нямаш близък човек да ти помогне , естественно е да потърсиш помощ срещу заплащане вместо да се мотаеш сума ти време с постоянни откази и да нямаш право на работа , а същевременно трябва да се издържаш по някакъв начин . Хубаво е да критикуваш някого , но ако се поставиш на негово място тогава може да прецениш дали си прав . Освен това нещата са много променени в сравнение дори с миналата година . Въпросът е да се намери точният човек , който ще свърши работата си така както трябва , а не половинчато .
Публикувано на 13-07-2011 07:42 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
andreevin писа:
Успокой малко топката ! Не става въпрос за гаранция , че ще се вземе веднага NIN , а за правилно попълнени документи , за пълния набор от документи и за това как преминава интервюто в jobcentreplus . Става въпрос дори и за това къде да се явиш на интервю , защото на Камден те режат от раз . Когато стъпваш за първи път на Острова и нямаш близък човек да ти помогне , естественно е да потърсиш помощ срещу заплащане вместо да се мотаеш сума ти време с постоянни откази и да нямаш право на работа , а същевременно трябва да се издържаш по някакъв начин . Хубаво е да критикуваш някого , но ако се поставиш на негово място тогава може да прецениш дали си прав . Освен това нещата са много променени в сравнение дори с миналата година . Въпросът е да се намери точният човек , който ще свърши работата си така както трябва , а не половинчато .
Позволябам си да критикувам ,защото това са грешно дадени пари.За човек който токку що стъпва на острова да плати 100 паунда за нещо което е БЕЗПЛАТНО ми се струва кофти идея.Никой не може да ти гарантира ,дори и при правилно попълнени документи,че ще получиш заветния НИН.Освен това МОЖЕШ да работиш без НИН и УТР през първите 3 месеца.Друг е въпроса дали ще те вземат,данъците които удържат са и завишени.Освен това има човек който да посрещне мацката на летището.Значи не е като да се чудиш на коя пейка да легнеш.И така.
П.П Ако ме е страх от мечки не ходя в гората.
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Редактирано от Tatko Barba на 13-07-2011 07:45
Публикувано на 13-07-2011 08:27 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Ужасно Ви благодаря за отговорите...........Няма нужда от повече коментари на поста ми...Говорим на различни езици..
Публикувано на 13-07-2011 15:08 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Иво колкото и да им го обясняваш няма да го раберат.Жена ми е тук и все още не работи.Обадихме се и и резервирахме време за интервю.Ходихме.попалнихме документите-всичко е безплатно.Сега да видим дали ще и дадат номер.
Публикувано на 13-07-2011 15:10 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Ха!Сега виждам че темата е една а ние пишем за съвсем друго.
Публикувано на 13-07-2011 15:16 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Ще взема да я заключа тази тема.
Пък дискусията може да си бъде в отделна тема от сорта на "Къде отиваме и какво очакваме в UK?"
Пък дискусията може да си бъде в отделна тема от сорта на "Къде отиваме и какво очакваме в UK?"
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители