Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?

страница 8 от 8

<< < 5 6 7 8
Публикувано на 11-07-2011 14:17 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
iva-varna
Потребител

Tatko Barba писа:
Заеби тая работа.Но ако държиш аз мога да те посрещна за 100 кинта и да те регистрирам като селф.

аз бих си платила за да ме регистрираш като селф...няма нужда да ме посрещаш, за щото има кой, но с удоволствие ще платя за да ми се помогне да извадя документите...cool

Публикувано на 11-07-2011 21:31 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Tatko Barba
Потребител

iva-varna писа:
[quote]Tatko Barba писа:
Заеби тая работа.Но ако държиш аз мога да те посрещна за 100 кинта и да те регистрирам като селф.

аз бих си платила за да ме регистрираш като селф...няма нужда да ме посрещаш, за щото има кой, но с удоволствие ще платя за да ми се помогне да извадя документите...*coo

НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 11-07-2011 22:54 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
andreevin
Потребител

Момичето е право ! Колкото и да е гадно , че трябва да даде доста пари за няколко документа , все пак е по-добре така отколкото да и отказват постоянно NIN за най-малката нередност .В края на краищата какво са 200-300 лири в сравнение с няколко месеца ходене по мъките ?! Само трябва да внимава на кой ще се довери да и помага .
Публикувано на 12-07-2011 07:08 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Tatko Barba
Потребител

andreevin писа:
Момичето е право ! Колкото и да е гадно , че трябва да даде доста пари за няколко документа , все пак е по-добре така отколкото да и отказват постоянно NIN за най-малката нередност .В края на краищата какво са 200-300 лири в сравнение с няколко месеца ходене по мъките ?! Само трябва да внимава на кой ще се довери да и помага .

А бе хора,вие не четете ли какво се пише?Става въпрос за регистрация за съответните документи,НЕ ЗА ГАРАНЦИЯ,че ще вземете НИН от раз.И после почва едно реване,че са измамени хората и т.н.,т.н.Ама като не се чете какво е написано е така.

БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 12-07-2011 19:26 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
andreevin
Потребител

Успокой малко топката ! Не става въпрос за гаранция , че ще се вземе веднага NIN , а за правилно попълнени документи , за пълния набор от документи и за това как преминава интервюто в jobcentreplus . Става въпрос дори и за това къде да се явиш на интервю , защото на Камден те режат от раз . Когато стъпваш за първи път на Острова и нямаш близък човек да ти помогне , естественно е да потърсиш помощ срещу заплащане вместо да се мотаеш сума ти време с постоянни откази и да нямаш право на работа , а същевременно трябва да се издържаш по някакъв начин . Хубаво е да критикуваш някого , но ако се поставиш на негово място тогава може да прецениш дали си прав . Освен това нещата са много променени в сравнение дори с миналата година . Въпросът е да се намери точният човек , който ще свърши работата си така както трябва , а не половинчато .
Публикувано на 13-07-2011 07:42 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Tatko Barba
Потребител

andreevin писа:
Успокой малко топката ! Не става въпрос за гаранция , че ще се вземе веднага NIN , а за правилно попълнени документи , за пълния набор от документи и за това как преминава интервюто в jobcentreplus . Става въпрос дори и за това къде да се явиш на интервю , защото на Камден те режат от раз . Когато стъпваш за първи път на Острова и нямаш близък човек да ти помогне , естественно е да потърсиш помощ срещу заплащане вместо да се мотаеш сума ти време с постоянни откази и да нямаш право на работа , а същевременно трябва да се издържаш по някакъв начин . Хубаво е да критикуваш някого , но ако се поставиш на негово място тогава може да прецениш дали си прав . Освен това нещата са много променени в сравнение дори с миналата година . Въпросът е да се намери точният човек , който ще свърши работата си така както трябва , а не половинчато .

Позволябам си да критикувам ,защото това са грешно дадени пари.За човек който токку що стъпва на острова да плати 100 паунда за нещо което е БЕЗПЛАТНО ми се струва кофти идея.Никой не може да ти гарантира ,дори и при правилно попълнени документи,че ще получиш заветния НИН.Освен това МОЖЕШ да работиш без НИН и УТР през първите 3 месеца.Друг е въпроса дали ще те вземат,данъците които удържат са и завишени.Освен това има човек който да посрещне мацката на летището.Значи не е като да се чудиш на коя пейка да легнеш.И така.

П.П Ако ме е страх от мечки не ходя в гората.

БЕБО ИМА ПИШКА
Редактирано от Tatko Barba на 13-07-2011 07:45
Публикувано на 13-07-2011 08:27 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
iva-varna
Потребител

Ужасно Ви благодаря за отговорите......angry.....Няма нужда от повече коментари на поста ми...Говорим на различни езици..
Публикувано на 13-07-2011 15:08 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
lik79
Потребител

Иво колкото и да им го обясняваш няма да го раберат.Жена ми е тук и все още не работи.Обадихме се и и резервирахме време за интервю.Ходихме.попалнихме документите-всичко е безплатно.Сега да видим дали ще и дадат номер.
Публикувано на 13-07-2011 15:10 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
lik79
Потребител

Ха!Сега виждам че темата е една а ние пишем за съвсем друго.
Публикувано на 13-07-2011 15:16 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Ще взема да я заключа тази тема.
Пък дискусията може да си бъде в отделна тема от сорта на "Къде отиваме и какво очакваме в UK?"

страница 8 от 8

<< < 5 6 7 8

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 20 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти