Форум >
Публикувано на 13-02-2011 07:00 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Oli_K писа:
То тука сме затова за да си чешем езиците и да коментираме хора като вас.
Ако искаш направи едно по сериозно представяне за ДОБРЕ ДОШЪЛ и може някой наистина да те вземе НАСЕРИОЗНО.
Искам да кажа на Иванов ,а не Рангелов ,че шубето е голям страх. А искам и да го питам защо се засяга на тази тема,при положение,че адски много хора са изгорели от такива оферти и ако има начин да помагаме на хората които нямат кой знае какъв опит с разните му там измамници които ги мързи да бачкат, а си търсят наивни хорица които да им плащат някакви измислени хонорари и такси,при все че почти цялата документация е безплатна. ..donata1 писа:
Първо не се казвам "Рангелов" а Иванов и второ това което предлагаме е поне някаква работа и някакъв старт за устройване в Англия.На всички които само си чешат езиците ще кажа да не настройват хората,защото е много лесно само да критикуваш и да се криеш зад измислен "аватар".
Първо не се казвам "Рангелов" а Иванов и второ това което предлагаме е поне някаква работа и някакъв старт за устройване в Англия.На всички които само си чешат езиците ще кажа да не настройват хората,защото е много лесно само да критикуваш и да се криеш зад измислен "аватар".
То тука сме затова за да си чешем езиците и да коментираме хора като вас.
Ако искаш направи едно по сериозно представяне за ДОБРЕ ДОШЪЛ и може някой наистина да те вземе НАСЕРИОЗНО.
Редактирано от Tatko Barba на 13-02-2011 07:01
Публикувано на 15-02-2011 23:43 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Здравейте и от мен. Наскоро попадах и аз на същата обява ... и имам огромното желание да замина, но си търся дружка някой ако е навит да рискува с мен моля да пише скайп : venelina.cvetanova
Публикувано на 15-02-2011 23:56 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Имаш огромно желание да заминеш, или да заминеш и да работиш на автомивката? Щото тва е кофти работа за жена ( ник-а и скайпа ти ме карат да си мисля, че си жена, сори ако греша)
Публикувано на 16-02-2011 00:40 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
да , момиче съм на 19 ... май трябваше да се представя ами имам малък опит ... лятото работих в Сф на една автомивка, тоест пране на коли или нещо от сорта... вътрешно ,външноо ,абе не беше лесно ... работих около 2седм. и половина без да ми платят .. накрая казах, че напускам и така и си останах без един лев ,прецакаха ме не ссе плаша от работата де ... ако всичко е точно и хората си плащат имам желание
Редактирано от veny91 на 16-02-2011 00:42
Публикувано на 16-02-2011 05:48 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
veny91 писа:
да , момиче съм на 19 ... май трябваше да се представя ами имам малък опит ... лятото работих в Сф на една автомивка, тоест пране на коли или нещо от сорта... вътрешно ,външноо ,абе не беше лесно ... работих около 2седм. и половина без да ми платят .. накрая казах, че напускам и така и си останах без един лев ,прецакаха ме не ссе плаша от работата де ... ако всичко е точно и хората си плащат имам желание
Тука няма да е по различно,защото на почти всички автомивки не искат никакви документи,така че разликата с БГ автомивка е почти нулева.Ако стане нещо не можеш да докажеш,че имаш да взимаш.Мисли много преди да рискуваш.Успех.да , момиче съм на 19 ... май трябваше да се представя ами имам малък опит ... лятото работих в Сф на една автомивка, тоест пране на коли или нещо от сорта... вътрешно ,външноо ,абе не беше лесно ... работих около 2седм. и половина без да ми платят .. накрая казах, че напускам и така и си останах без един лев ,прецакаха ме не ссе плаша от работата де ... ако всичко е точно и хората си плащат имам желание
Редактирано от Tatko Barba на 16-02-2011 05:49
Публикувано на 16-02-2011 21:12 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Ivo: имаш пълното право да се защитиш като им отговориш на хората.
Редактирано от Ivo на 16-02-2011 21:49
Публикувано на 19-02-2011 06:42 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
donata1 писа:
Ако наистина беше такъв ,за какъвто се представя,досега да е заринал форума с какви ли не доказателства за това което казва.А при положение,че мълчи си направете сами изводите,щото видиш ли тука в сайт за млади хора(болшинството от които не знаят какви документи им трябват за работа),можеме да си намериме балъци,и да изкарваме въздушни кинти. ТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТIvo: имаш пълното право да се защитиш като им отговориш на хората.
Публикувано на 19-02-2011 15:40 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
iv4e писа:
donata1 писа:
Ако наистина беше такъв ,за какъвто се представя,досега да е заринал форума с какви ли не доказателства за това което казва.А при положение,че мълчи си направете сами изводите,щото видиш ли тука в сайт за млади хора(болшинството от които не знаят какви документи им трябват за работа),можеме да си намериме балъци,и да изкарваме въздушни кинти. ТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТIvo: имаш пълното право да се защитиш като им отговориш на хората.
Май си прав.... почвам да се замислям
Публикувано на 19-02-2011 20:49 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Вие ще трябва да пътувате до Великобритания на собствени разноски и да носите със себе си две Препоръки, Свидетелство за съдимост и Медицинско за работа в чужбина, преведени на английски език от оторизиран преводач (фирмена бланка с печат и подпис);
· След приситгане и настаняване в хотел, Вие ще трябва да платите комисионна от 250£, за която ще Ви бъде издаден документ;
· Също така, Вие трябва да разполагате допълнително с 450£, които да покрият наема на квартирата за първия месец непосредствено след Вашето разпределние, както и дa Ви помогнат да посрещнете разходите за храна, задължения, сметки и пътни, за период от 14 дни след разпределение, преди да получите Вашата първа заплата.
· Вие ще бъдете задължени със сумата от 1500£, която покрива направените разходи за Вас за курс по английски, транспорт, настаняване и храна. Вие се съгласявате гореупоменатата сума да бъде удържана от Вашата заплата на равни месечни вноски по 125£ за период от 12 месеца.
Г-н Иванов !
Кой е този ненормалник дето ще си плати транспорта до Англия , а след това ще трябва да си го плати пак и на вас !?
Кой е този дето ще ви плати 1500 лири след като всяка седмица трябва да ви плаща комисионна !?
И ако това не е пладнешки обир - здраве му кажи !
На печелившите : Честито !
· След приситгане и настаняване в хотел, Вие ще трябва да платите комисионна от 250£, за която ще Ви бъде издаден документ;
· Също така, Вие трябва да разполагате допълнително с 450£, които да покрият наема на квартирата за първия месец непосредствено след Вашето разпределние, както и дa Ви помогнат да посрещнете разходите за храна, задължения, сметки и пътни, за период от 14 дни след разпределение, преди да получите Вашата първа заплата.
· Вие ще бъдете задължени със сумата от 1500£, която покрива направените разходи за Вас за курс по английски, транспорт, настаняване и храна. Вие се съгласявате гореупоменатата сума да бъде удържана от Вашата заплата на равни месечни вноски по 125£ за период от 12 месеца.
Г-н Иванов !
Кой е този ненормалник дето ще си плати транспорта до Англия , а след това ще трябва да си го плати пак и на вас !?
Кой е този дето ще ви плати 1500 лири след като всяка седмица трябва да ви плаща комисионна !?
И ако това не е пладнешки обир - здраве му кажи !
На печелившите : Честито !
Публикувано на 19-02-2011 20:51 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
специално за тези карлоши документи не се искат,но е хубаво човек са ги има.там е трудно вече да изкараш пари .
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители