Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?

страница 3 от 8

< 1 2 3 4 5 6 > >>
Публикувано на 13-02-2011 07:00 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Tatko Barba
Потребител

Oli_K писа:
donata1 писа:
Първо не се казвам "Рангелов" а Иванов и второ това което предлагаме е поне някаква работа и някакъв старт за устройване в Англия.На всички които само си чешат езиците ще кажа да не настройват хората,защото е много лесно само да критикуваш и да се криеш зад измислен "аватар".

То тука сме затова за да си чешем езиците и да коментираме хора като вас.
Ако искаш направи едно по сериозно представяне за ДОБРЕ ДОШЪЛ и може някой наистина да те вземе НАСЕРИОЗНО.wink
Искам да кажа на Иванов ,а не Рангелов ,че шубето е голям страх. А искам и да го питам защо се засяга на тази тема,при положение,че адски много хора са изгорели от такива оферти и ако има начин да помагаме на хората които нямат кой знае какъв опит с разните му там измамници които ги мързи да бачкат, а си търсят наивни хорица които да им плащат някакви измислени хонорари и такси,при все че почти цялата документация е безплатна. ..

Редактирано от Tatko Barba на 13-02-2011 07:01
Публикувано на 15-02-2011 23:43 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
veny91
Потребител

Здравейте и от мен. Наскоро попадах и аз на същата обява ... и имам огромното желание да замина, но си търся дружка някой ако е навит да рискува с мен моля да пише скайп : venelina.cvetanova wink
Публикувано на 15-02-2011 23:56 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

Имаш огромно желание да заминеш, или да заминеш и да работиш на автомивката? Щото тва е кофти работа за жена ( ник-а и скайпа ти ме карат да си мисля, че си жена, сори ако греша)

Публикувано на 16-02-2011 00:40 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
veny91
Потребител

да , момиче съм на 19 ... май трябваше да се представя laugh ами имам малък опит ... лятото работих в Сф на една автомивка, тоест пране на коли или нещо от сорта... вътрешно ,външноо ,абе не беше лесно ... работих около 2седм. и половина без да ми платят .. накрая казах, че напускам и така и си останах без един лев ,прецакаха ме nocry не ссе плаша от работата де ... ако всичко е точно и хората си плащат wink имам желание
Редактирано от veny91 на 16-02-2011 00:42
Публикувано на 16-02-2011 05:48 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Tatko Barba
Потребител

veny91 писа:
да , момиче съм на 19 ... май трябваше да се представя laugh ами имам малък опит ... лятото работих в Сф на една автомивка, тоест пране на коли или нещо от сорта... вътрешно ,външноо ,абе не беше лесно ... работих около 2седм. и половина без да ми платят .. накрая казах, че напускам и така и си останах без един лев ,прецакаха ме nocry не ссе плаша от работата де ... ако всичко е точно и хората си плащат wink имам желание
Тука няма да е по различно,защото на почти всички автомивки не искат никакви документи,така че разликата с БГ автомивка е почти нулева.Ако стане нещо не можеш да докажеш,че имаш да взимаш.Мисли много преди да рискуваш.Успех.
Редактирано от Tatko Barba на 16-02-2011 05:49
Публикувано на 16-02-2011 21:12 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
donata1
Потребител

Ivo: имаш пълното право да се защитиш като им отговориш на хората.
Редактирано от Ivo на 16-02-2011 21:49
Публикувано на 19-02-2011 06:42 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Tatko Barba
Потребител

donata1 писа:
Ако наистина беше такъв ,за какъвто се представя,досега да е заринал форума с какви ли не доказателства за това което казва.А при положение,че мълчи си направете сами изводите,щото видиш ли тука в сайт за млади хора(болшинството от които не знаят какви документи им трябват за работа),можеме да си намериме балъци,и да изкарваме въздушни кинти. ТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТ
Публикувано на 19-02-2011 15:40 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
veny91
Потребител

iv4e писа:
donata1 писа:
Ако наистина беше такъв ,за какъвто се представя,досега да е заринал форума с какви ли не доказателства за това което казва.А при положение,че мълчи си направете сами изводите,щото видиш ли тука в сайт за млади хора(болшинството от които не знаят какви документи им трябват за работа),можеме да си намериме балъци,и да изкарваме въздушни кинти. ТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТЦТ

Май си прав.... почвам да се замислям hmm!
Публикувано на 19-02-2011 20:49 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
andreevin
Потребител

Вие ще трябва да пътувате до Великобритания на собствени разноски и да носите със себе си две Препоръки, Свидетелство за съдимост и Медицинско за работа в чужбина, преведени на английски език от оторизиран преводач (фирмена бланка с печат и подпис);

· След приситгане и настаняване в хотел, Вие ще трябва да платите комисионна от 250£, за която ще Ви бъде издаден документ;

· Също така, Вие трябва да разполагате допълнително с 450£, които да покрият наема на квартирата за първия месец непосредствено след Вашето разпределние, както и дa Ви помогнат да посрещнете разходите за храна, задължения, сметки и пътни, за период от 14 дни след разпределение, преди да получите Вашата първа заплата.

· Вие ще бъдете задължени със сумата от 1500£, която покрива направените разходи за Вас за курс по английски, транспорт, настаняване и храна. Вие се съгласявате гореупоменатата сума да бъде удържана от Вашата заплата на равни месечни вноски по 125£ за период от 12 месеца.
Г-н Иванов !
Кой е този ненормалник дето ще си плати транспорта до Англия , а след това ще трябва да си го плати пак и на вас !?
Кой е този дето ще ви плати 1500 лири след като всяка седмица трябва да ви плаща комисионна !?
И ако това не е пладнешки обир - здраве му кажи !

На печелившите : Честито !
Публикувано на 19-02-2011 20:51 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Потребител

специално за тези карлоши документи не се искат,но е хубаво човек са ги има.там е трудно вече да изкараш пари .

страница 3 от 8

< 1 2 3 4 5 6 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 43 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти