Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?

страница 6 от 8

<< < 3 4 5 6 7 8 >
Публикувано на 22-03-2011 16:21 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
marin_Vn
Потребител

Здравейте днес бях в един офис, където предлагат работа в Англия.Работните позиций са в няколко области : селско стопанство,лунапарк и автомивка.И на трите места се явяваш като самонаето лице.Заинтересувах се за автомивките и ситуацията е следната : Плащам си от тук 900 лв.(това и за трите места),в които влизат комисионна и транспорт до бъдещото работното място (с бус).Там съм щял да работя за себе си като в края на седмицата плащам наем от 160 паунда (110 за мивката и 50 за квартира).Изкарвали се добри пари (така поне ме уверяват).Автомивките се намирали на територията на големи търговски центрове.Въпросът ми е има ли нещо вярно в цялата тази история,ако някой има поглед върху това,че и с тази сума стартово ? Между другото същата оферта е срещам за втори път със същите условия,но от друг представител.

Публикувано на 22-03-2011 17:35 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Тази тема нещо се отклони в съвсем друга посока.
Беше пусната по повод обява за работа в автомивка ... а тука вече се пише за офертите на различни фирми.

Предполагам този офис си има име на фирма или?

Публикувано на 22-03-2011 17:42 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
marin_Vn
Потребител

Извинявам се ,ако горното мнение не е на място.Име не ми казаха и затова се интересувам по подробно,а офиса се намира във Варна ул.''Русе'' 33
Публикувано на 22-03-2011 18:15 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Fairy
Модератор
http://www.facebook.com/Fairy.Brigadiri

...Между другото същата оферта е срещам за втори път със същите условия,но от друг представител.

Това да те навява на някакви мисли?

...Име не ми казаха...

И това също!

Публикувано на 08-04-2011 17:01 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
peza_86
Потребител

и аз се интересувам от работата ,която се предлага за автомивки ,г-н Иванов пишете ми petq_doncheva_1986@abv.bg
Публикувано на 12-06-2011 22:40 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
donata1
Потребител

Скоро никой не е говорил по темата ............притеснен съм
Публикувано на 12-06-2011 23:18 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
micho10
Потребител

Хора не се занимавайте с тези автомивки - това е пълна измама. Офертите се предлагат от 2-3 фирми в България - в София (не знам името на фирмата), в Казанлък (******) и във Варна мисля, че е Макс Консулт. Всичките са един дол дренки - пълни мошеници и работят с едни и същи хора в Англия. Шефовете на тези мивки в Англия са ИРАНЦИ (СГАН). На повечето паркинги дето се мият колите (обикновено пред Теско, Сеинсбъри и др. хранителни вериги) преките супервайзери също са иранци, с които освен, че работиш също така делиш и квартира с тях (ако може изобщо да се нарекат квартири). Мизерията е пълна. Казвам Ви го от личен опит. Пари в тази работа няма. Наемът, който се плаща е непосилен и се плаща в началото на седмицата преди да започнеш работа, а не в края както ви лъжат от фирмите. 165 паунда ни взимаха на нас - наема за количката и за квартирата, случвало се е да не успеем да го избием този наем, а в най-добрия случай ти остават по 5-10 паунда на ден чисто за храна. Относно глупостите, които ви разправят от фирмите, че ще ви регистрира някаква си счетоводителка в Лондон като самонаети лица няма нищо вярно, но въпреки това трябва да й преведете по 150 паунда за въображаемата услуга - така и няма да си получите документите ако не си ги извадите сами. Човека, който трябва да ви чака на летището също няма да дойде защото в този ден точно ще бъде много зает и ще трябва сами да се ориентирате как да стигнете от летището в Лондон до града в който сте определени да бъдете затова е хубаво да знаете езика, но въпреки това ще трябва да платите по 100 паунда за посрещане в Англия. Който има въпроси да пита.
Публикувано на 14-06-2011 07:20 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Tatko Barba
Потребител

micho10 писа:
Хора не се занимавайте с тези автомивки - това е пълна измама. Офертите се предлагат от 2-3 фирми в България - в София (не знам името на фирмата), в Казанлък (******) и във Варна мисля, че е Макс Консулт. Всичките са един дол дренки - пълни мошеници и работят с едни и същи хора в Англия. Шефовете на тези мивки в Англия са ИРАНЦИ (СГАН). На повечето паркинги дето се мият колите (обикновено пред Теско, Сеинсбъри и др. хранителни вериги) преките супервайзери също са иранци, с които освен, че работиш също така делиш и квартира с тях (ако може изобщо да се нарекат квартири). Мизерията е пълна. Казвам Ви го от личен опит. Пари в тази работа няма. Наемът, който се плаща е непосилен и се плаща в началото на седмицата преди да започнеш работа, а не в края както ви лъжат от фирмите. 165 паунда ни взимаха на нас - наема за количката и за квартирата, случвало се е да не успеем да го избием този наем, а в най-добрия случай ти остават по 5-10 паунда на ден чисто за храна. Относно глупостите, които ви разправят от фирмите, че ще ви регистрира някаква си счетоводителка в Лондон като самонаети лица няма нищо вярно, но въпреки това трябва да й преведете по 150 паунда за въображаемата услуга - така и няма да си получите документите ако не си ги извадите сами. Човека, който трябва да ви чака на летището също няма да дойде защото в този ден точно ще бъде много зает и ще трябва сами да се ориентирате как да стигнете от летището в Лондон до града в който сте определени да бъдете затова е хубаво да знаете езика, но въпреки това ще трябва да платите по 100 паунда за посрещане в Англия. Който има въпроси да пита.

Ами то е повече от ясно.Тая работа смърди.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 17-06-2011 13:31 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
ivo123
Потребител

някой да знае нещо за тая фирма Шуменска ВАЛ-ТЕКС" ЛИЦЕНЗ № 221/09.08.04 - 09.08.07 Г. - ПОСРЕДНИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА.? миналата седмица бях на интервю човека предлага мн добра офертa за миене на коли по паркинги едва ли не всичко е мед и масло посрещане, добра квартира,работа с договор + добро заплащане струва ми се че е прекалено добро за да е истина вие какво ще кажете за тая оферта ? исканата сума е 550 евро за заминаване в момента сам в двуумение ако някой ми помогне да взема по-доброто решение ще съм му много благодарен!
Публикувано на 17-06-2011 15:37 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
sepuko
Потребител

Ако ти се дават 1100 лв за 10-12 часова работа за по 30 паунда,мизерна квартира с неизвестен брой получовеци от цяла източна Европа,давай.

п.п.тоя лиценз на тая "фирма" да ти прави впечатление,че е изтекъл 2007г ?

страница 6 от 8

<< < 3 4 5 6 7 8 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 73 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти