Форум >
Публикувано на 22-03-2011 16:21 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Здравейте днес бях в един офис, където предлагат работа в Англия.Работните позиций са в няколко области : селско стопанство,лунапарк и автомивка.И на трите места се явяваш като самонаето лице.Заинтересувах се за автомивките и ситуацията е следната : Плащам си от тук 900 лв.(това и за трите места),в които влизат комисионна и транспорт до бъдещото работното място (с бус).Там съм щял да работя за себе си като в края на седмицата плащам наем от 160 паунда (110 за мивката и 50 за квартира).Изкарвали се добри пари (така поне ме уверяват).Автомивките се намирали на територията на големи търговски центрове.Въпросът ми е има ли нещо вярно в цялата тази история,ако някой има поглед върху това,че и с тази сума стартово ? Между другото същата оферта е срещам за втори път със същите условия,но от друг представител.
Публикувано на 22-03-2011 17:35 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Тази тема нещо се отклони в съвсем друга посока.
Беше пусната по повод обява за работа в автомивка ... а тука вече се пише за офертите на различни фирми.
Предполагам този офис си има име на фирма или?
Беше пусната по повод обява за работа в автомивка ... а тука вече се пише за офертите на различни фирми.
Предполагам този офис си има име на фирма или?
Публикувано на 22-03-2011 17:42 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Извинявам се ,ако горното мнение не е на място.Име не ми казаха и затова се интересувам по подробно,а офиса се намира във Варна ул.''Русе'' 33
Публикувано на 22-03-2011 18:15 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
...Между другото същата оферта е срещам за втори път със същите условия,но от друг представител.
Това да те навява на някакви мисли?
...Име не ми казаха...
И това също!
Публикувано на 08-04-2011 17:01 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
и аз се интересувам от работата ,която се предлага за автомивки ,г-н Иванов пишете ми petq_doncheva_1986@abv.bg
Публикувано на 12-06-2011 22:40 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Скоро никой не е говорил по темата ............притеснен съм
Публикувано на 12-06-2011 23:18 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Хора не се занимавайте с тези автомивки - това е пълна измама. Офертите се предлагат от 2-3 фирми в България - в София (не знам името на фирмата), в Казанлък (******) и във Варна мисля, че е Макс Консулт. Всичките са един дол дренки - пълни мошеници и работят с едни и същи хора в Англия. Шефовете на тези мивки в Англия са ИРАНЦИ (СГАН). На повечето паркинги дето се мият колите (обикновено пред Теско, Сеинсбъри и др. хранителни вериги) преките супервайзери също са иранци, с които освен, че работиш също така делиш и квартира с тях (ако може изобщо да се нарекат квартири). Мизерията е пълна. Казвам Ви го от личен опит. Пари в тази работа няма. Наемът, който се плаща е непосилен и се плаща в началото на седмицата преди да започнеш работа, а не в края както ви лъжат от фирмите. 165 паунда ни взимаха на нас - наема за количката и за квартирата, случвало се е да не успеем да го избием този наем, а в най-добрия случай ти остават по 5-10 паунда на ден чисто за храна. Относно глупостите, които ви разправят от фирмите, че ще ви регистрира някаква си счетоводителка в Лондон като самонаети лица няма нищо вярно, но въпреки това трябва да й преведете по 150 паунда за въображаемата услуга - така и няма да си получите документите ако не си ги извадите сами. Човека, който трябва да ви чака на летището също няма да дойде защото в този ден точно ще бъде много зает и ще трябва сами да се ориентирате как да стигнете от летището в Лондон до града в който сте определени да бъдете затова е хубаво да знаете езика, но въпреки това ще трябва да платите по 100 паунда за посрещане в Англия. Който има въпроси да пита.
Публикувано на 14-06-2011 07:20 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
micho10 писа:
Хора не се занимавайте с тези автомивки - това е пълна измама. Офертите се предлагат от 2-3 фирми в България - в София (не знам името на фирмата), в Казанлък (******) и във Варна мисля, че е Макс Консулт. Всичките са един дол дренки - пълни мошеници и работят с едни и същи хора в Англия. Шефовете на тези мивки в Англия са ИРАНЦИ (СГАН). На повечето паркинги дето се мият колите (обикновено пред Теско, Сеинсбъри и др. хранителни вериги) преките супервайзери също са иранци, с които освен, че работиш също така делиш и квартира с тях (ако може изобщо да се нарекат квартири). Мизерията е пълна. Казвам Ви го от личен опит. Пари в тази работа няма. Наемът, който се плаща е непосилен и се плаща в началото на седмицата преди да започнеш работа, а не в края както ви лъжат от фирмите. 165 паунда ни взимаха на нас - наема за количката и за квартирата, случвало се е да не успеем да го избием този наем, а в най-добрия случай ти остават по 5-10 паунда на ден чисто за храна. Относно глупостите, които ви разправят от фирмите, че ще ви регистрира някаква си счетоводителка в Лондон като самонаети лица няма нищо вярно, но въпреки това трябва да й преведете по 150 паунда за въображаемата услуга - така и няма да си получите документите ако не си ги извадите сами. Човека, който трябва да ви чака на летището също няма да дойде защото в този ден точно ще бъде много зает и ще трябва сами да се ориентирате как да стигнете от летището в Лондон до града в който сте определени да бъдете затова е хубаво да знаете езика, но въпреки това ще трябва да платите по 100 паунда за посрещане в Англия. Който има въпроси да пита.
Ами то е повече от ясно.Тая работа смърди.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 17-06-2011 13:31 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
някой да знае нещо за тая фирма Шуменска ВАЛ-ТЕКС" ЛИЦЕНЗ № 221/09.08.04 - 09.08.07 Г. - ПОСРЕДНИЧЕСКА АГЕНЦИЯ ЗА РАБОТА В ЧУЖБИНА.? миналата седмица бях на интервю човека предлага мн добра офертa за миене на коли по паркинги едва ли не всичко е мед и масло посрещане, добра квартира,работа с договор + добро заплащане струва ми се че е прекалено добро за да е истина вие какво ще кажете за тая оферта ? исканата сума е 550 евро за заминаване в момента сам в двуумение ако някой ми помогне да взема по-доброто решение ще съм му много благодарен!
Публикувано на 17-06-2011 15:37 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Ако ти се дават 1100 лв за 10-12 часова работа за по 30 паунда,мизерна квартира с неизвестен брой получовеци от цяла източна Европа,давай.
п.п.тоя лиценз на тая "фирма" да ти прави впечатление,че е изтекъл 2007г ?
п.п.тоя лиценз на тая "фирма" да ти прави впечатление,че е изтекъл 2007г ?
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители