Форум >
Публикувано на 17-06-2011 15:57 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
sepuko писа:
п.п.тоя лиценз на тая "фирма" да ти прави впечатление,че е изтекъл 2007г ?
п.п.тоя лиценз на тая "фирма" да ти прави впечатление,че е изтекъл 2007г ?
Ти пък, такива работи кой ти гледа... ужас!
Публикувано на 18-06-2011 08:49 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
По мои скромни наблюдения ,знам само едно със сигурност.Където видите думата ,, Консулт " в името на фирма - бягайте по- надалеч, защото това е запазената марка на мошеническите посреднически, уж фирми.А тоя въпросния Иванов не знам ,дали някой шаран му се е вързал ,гледам ,че въпросата му обява е от февруари месец и като гледам какви пари иска и за какво ме напушва смях.Първо ,ако имах тия пари ,нямаше да тръгвам ва банк към абсолютно обречено на провал и измама пътуване.Още по- малко пък да ги дам на някакъв нагъл мошеник.
Публикувано на 18-06-2011 12:09 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
http://www.az.government.bg/Exchanges/List1.htm тука пише че регистрацията е до do 24.09.2012 ако не греша нещо, 78 номер в списъка има лицензите и датите на вс фирми
Публикувано на 18-06-2011 18:53 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Проблема винаги е бил ,че всеки сульо и пульо може да вземе лиценз и още по лошото е ,че никой от БГ институциите не следят вършат ли си коректно задълженията регистрираните при тях посредници фирми за пращане на българи извън границата ни ! От време на време дават някой репортаж с "провинил" се посредник и дотам.
Редактирано от bloodyroot на 18-06-2011 18:53
Публикувано на 18-06-2011 19:52 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Не разбрахте ли,че посредници няма.Има само КОНСУЛТАНТИ.Поради тази причина няма и да има осъдени.От време на време има по някой и друг човечец който си е взел паричките въздъхва облекчено,ама като цяло положението е под всякаква критика.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 20-06-2011 13:12 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
май най добре да се отказвам аз от тая работа
Публикувано на 20-06-2011 18:42 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Здрасти ! Чак сега ли успя да ти дойде просветлението , че само ще си дадеш паричките и после се оправяй както можеш ? Не търси посредници в България ! С изключение на тези , които изпращат на бригади в селското стопанство и пакхаус - всичко друго е от мошенник нагоре ! Или заминавай на бригада или прочети във форума как се оправят документи за легална работа в Англия , събери парички , намери човек , който да ти помогне първоначално там и си хващай самолетчето за Лондон ! Това е според мен най-правилното решение . Но ти си решаваш ! Успех !
Публикувано на 20-06-2011 21:27 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
подкрепям горното мнение с две ръце. До падане на тъпите ограничения за съжаление устройването на бг на острова е възможно но свързано с мн лишения, нерви и първоначален капитал...особено пък ако не говориш езика. Бригадите на поле и тези в фабрика са малка светлина но и те са временно решение.
Публикувано на 20-06-2011 23:09 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
благодаря на всички че ми спасихте паричките и мъчението !
Публикувано на 20-06-2011 23:59 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Нишо не става от тия фирми!!! Не рискуваш ли сам да се оправиш, забравИ!!!
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители