Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?

страница 7 от 8

<< < 4 5 6 7 8 >
Публикувано на 17-06-2011 15:57 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Elektra
Модератор

sepuko писа:
п.п.тоя лиценз на тая "фирма" да ти прави впечатление,че е изтекъл 2007г ?

laughlaugh

Ти пък, такива работи кой ти гледа... ужас!

Публикувано на 18-06-2011 08:49 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Komardjiata
Потребител

По мои скромни наблюдения ,знам само едно със сигурност.Където видите думата ,, Консулт " в името на фирма - бягайте по- надалеч, защото това е запазената марка на мошеническите посреднически, уж фирми.А тоя въпросния Иванов не знам ,дали някой шаран му се е вързал ,гледам ,че въпросата му обява е от февруари месец и като гледам какви пари иска и за какво ме напушва смях.Първо ,ако имах тия пари ,нямаше да тръгвам ва банк към абсолютно обречено на провал и измама пътуване.Още по- малко пък да ги дам на някакъв нагъл мошеник.
Публикувано на 18-06-2011 12:09 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
ivo123
Потребител

http://www.az.government.bg/Exchanges/List1.htm тука пише че регистрацията е до do 24.09.2012 ако не греша нещо, 78 номер в списъка има лицензите и датите на вс фирми
Публикувано на 18-06-2011 18:53 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
bloodyroot
Потребител

Проблема винаги е бил ,че всеки сульо и пульо може да вземе лиценз и още по лошото е ,че никой от БГ институциите не следят вършат ли си коректно задълженията регистрираните при тях посредници фирми за пращане на българи извън границата ни ! От време на време дават някой репортаж с "провинил" се посредник и дотам.
Редактирано от bloodyroot на 18-06-2011 18:53
Публикувано на 18-06-2011 19:52 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
Tatko Barba
Потребител

Не разбрахте ли,че посредници няма.Има само КОНСУЛТАНТИ.Поради тази причина няма и да има осъдени.От време на време има по някой и друг човечец който си е взел паричките въздъхва облекчено,ама като цяло положението е под всякаква критика.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 20-06-2011 13:12 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
ivo123
Потребител

май най добре да се отказвам аз от тая работа
Публикувано на 20-06-2011 18:42 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
andreevin
Потребител

Здрасти ! Чак сега ли успя да ти дойде просветлението , че само ще си дадеш паричките и после се оправяй както можеш ? Не търси посредници в България ! С изключение на тези , които изпращат на бригади в селското стопанство и пакхаус - всичко друго е от мошенник нагоре ! Или заминавай на бригада или прочети във форума как се оправят документи за легална работа в Англия , събери парички , намери човек , който да ти помогне първоначално там и си хващай самолетчето за Лондон ! Това е според мен най-правилното решение . Но ти си решаваш ! Успех !
Публикувано на 20-06-2011 21:27 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
ico90
Потребител

подкрепям горното мнение с две ръце. До падане на тъпите ограничения за съжаление устройването на бг на острова е възможно но свързано с мн лишения, нерви и първоначален капитал...особено пък ако не говориш езика. Бригадите на поле и тези в фабрика са малка светлина но и те са временно решение.
Публикувано на 20-06-2011 23:09 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
ivo123
Потребител

благодаря на всички че ми спасихте паричките и мъчението !
Публикувано на 20-06-2011 23:59 | RE: Работа в Англия на автомивка -измама ли е ?
bambinella
Потребител

Нишо не става от тия фирми!!! Не рискуваш ли сам да се оправиш, забравИ!!!

страница 7 от 8

<< < 4 5 6 7 8 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 55 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти