Форум >
Публикувано на 14-01-2011 19:28 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Fairy писа:
А с какъв статут ще работят там според теб?
Сключват договор за 4,6 или 12 месеца...
И от какъв зор иска автобиография със снимка. Ако няма снимка автобиографията не се приема. Какво значение има как изглеждаш, за да работиш в пакетажно
А с какъв статут ще работят там според теб?
Сключват договор за 4,6 или 12 месеца...
И от какъв зор иска автобиография със снимка. Ако няма снимка автобиографията не се приема. Какво значение има как изглеждаш, за да работиш в пакетажно
Ще има направят по една регистрация като Самонаети и ще им плащат като на външни фирми-примерно.Договорите какво значение има за какъв срок са?
Иначе за автобиографиите и снимките ми се струва нормално да искат да ги видят-здрави ли са,прави ли са.В тия фабрики знаеш че хамалогията е много и не може примерно да някой слаботелесен да му връчат да пакетира тежки палети например.
Аз не съм чел обявата и незнам точно за какво става въпрос,просто си разсъждавам над написаните постове по темата.
Публикувано на 15-01-2011 11:59 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
В краина сметка има ли някои които е патувал с лицето Георги Кондов, и някои знае ли дали е поредния измамник или може да се разчита за нещо сериозно от негова страна... Благодаря предварително !!!
Публикувано на 15-01-2011 12:39 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
днес ми изпрати отговор,че съм удобрен за работата.изпратих му запитване дали се заплаща храната и квартирата,отговори ми че не.Писах му , че желая работата но с закупен билет от работодателя.каза че няма проблем изпрати ми име на човека който щял да ме посрешне в англия това е то...Името на агента, който ще ви посрещне от летището в Лондон е г-н Атанас Димитров, ще държи табела с името на агенцията - "SRS Resourcing".
Заминаването Ви е на 31.01.2011 в 06.00ч, от Терминал 1 на Летище София, с полет на WIZZAIR, No: W6 601. като иска да преведа 20 паънда на АТАНАС М. АТАНАСОВ
IBAN: BG84FINV91501004557968
ПРИ БАНКА: ПИБ-Бургас
ВИД ВАЛУТА: BGN
СУМА: 47.00лв
моля ако има и някой друг да се свърже с мен или да пише miroslavdg@abv.bg
0897302730
Заминаването Ви е на 31.01.2011 в 06.00ч, от Терминал 1 на Летище София, с полет на WIZZAIR, No: W6 601. като иска да преведа 20 паънда на АТАНАС М. АТАНАСОВ
0897302730
Публикувано на 15-01-2011 12:42 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
не знам дали не е поредната измама вече май се изморих от мошенници
Публикувано на 15-01-2011 13:53 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
от тоз 20 паунда,от онзи 20 и .......колко е закъсал за хора този работодател,4е да плаща пари на някого си в Б-я да му прати.Има толкова утъпкани пътеки за англ.фермери и толкова поляци,литовци,латвийци и унгарци,които на драго сърце ще отидат..Незнам,но за мен е съмнителна тази работа.
Публикувано на 15-01-2011 14:41 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Hora ne se lagete tova e porednata izmama, koi v dneshno vreme hte te prati na rabota sre6ty 20 paynda, takava obqva vseki moge da pysne ama ako vi se riskyva prevegdaite im pari i si biite glavata posle, rabotil sam v Cyprus,England,Scotland nikoi ne me e prastal prosto ei taka , mislete parvo
Публикувано на 15-01-2011 18:02 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
ЗАщо да е измама? Защото почти не ти искат пари ли ? Ако искаш да идем в Варна с една от агенциите за работа в Англия..Файда искаха ми доста пари над 1500 лева.Тук не искат почти нищо , а ако вземат да искат много всеки си има глава на раменте и си решава дали да им превежда . Успех на всички който са кандидатствали ..
Публикувано на 15-01-2011 18:03 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
miroslavdg писа:
днес ми изпрати отговор,че съм удобрен за работата.изпратих му запитване дали се заплаща храната и квартирата,отговори ми че не.Писах му , че желая работата но с закупен билет от работодателя.каза че няма проблем изпрати ми име на човека който щял да ме посрешне в англия това е то...Името на агента, който ще ви посрещне от летището в Лондон е г-н Атанас Димитров, ще държи табела с името на агенцията - "SRS Resourcing".
0897302730
0897302730
е повече от 47 лева на дали ще загубим
Публикувано на 15-01-2011 20:06 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
моля, ако има одобрени нека ми пишат - na72@abv.bg
Публикувано на 15-01-2011 20:10 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
и все пак някои мисли ли да ходи,да работи при този човек?аз също съм удобрена и незнам дали да се вържа .като гледам какво е положението в бг,маи по добре да рискувам
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители