Форум >
Публикувано на 17-01-2011 09:33 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
На англииският телефон който е дал, на много хора им излиза ,че липсва една цифра, за тези който им лиспва цифра след последната единица ( 1 ) да добавят още една и ще е точен телефона.
Но и да е точен, каква е гаранцията ,че човекът зад него е точен?

Редактирано от elpito на 17-01-2011 09:36
Публикувано на 17-01-2011 09:35 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
kade 60 чoвka ,aз познавам поне 10 които са удобрени то авиолиниите трябва да работят само за вапросния господин.В буркан.бг обявата е разгледана поне 800 пати и сам сигорна че всички са пратили автобиография.Помислете. Тварде е саблазнителна обявата ноооооооооооооооооо дали е реална ще разберем на 19.01
Публикувано на 17-01-2011 09:37 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nikolina843 писа:
kade 60 чoвka ,aз познавам поне 10 които са удобрени то авиолиниите трябва да работят само за вапросния господин.В буркан.бг обявата е разгледана поне 800 пати и сам сигорна че всички са пратили автобиография.Помислете. Тварде е саблазнителна обявата ноооооооооооооооооо дали е реална ще разберем на 19.01
аз чух също за поне 15-тина човека одобрени.19 ще е доста интересен ден

Публикувано на 17-01-2011 09:43 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
може да го отбележим и направим исторически а,които е изпратил пари може да си сложи квитанцията в рамка
Публикувано на 17-01-2011 09:46 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Според мен е измама. Дори да заминат някои хора, ще бъде голяма мизерия, може би като до преди 2-3 години цеха за месопреработка......
Публикувано на 17-01-2011 09:56 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Най-сигурен начин за заминаване е следният:/аз заминавам така/. да имате близки в Лондон, които да ви наемат квартира и да помогнат за работа, както и за документи,т.е. да получите подкрепа от приятели, които живеят в Лондон.
Публикувано на 17-01-2011 09:59 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Айде който ще заминава на 31-ви да ми пише на мейл [email protected]
Публикувано на 17-01-2011 10:36 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
elpito-здравеи ти получили си билета то маи никои нищто нее получила за 31 са доста . А защо вапросният господин не доиде лично да ни сапроводи нали билета е за сметка на работодателят да си порача и за себеси един билет
Публикувано на 17-01-2011 10:48 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
ХЕХЕХЕ тук имам чуството, че ще се намешат господари на ефира за тази фирма 

Публикувано на 17-01-2011 10:50 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
то няма фирма това е лошото няма кой да държат отговорен

Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители