Форум >
Публикувано на 17-01-2011 16:54 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
И аз се пробвах да го питам разни работи от различни пощи, но явно съм му неприятна за общуване
Публикувано на 17-01-2011 16:58 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Fairy писа:
И аз се пробвах да го питам разни работи от различни пощи, но явно съм му неприятна за общуване
MOje bi ne kontaktuwa s fermerki ..Kakto varvqt neshtata zabelqzvam che i az sam nepriqten za nqkoi hora ot foruma.. Aide shte se vkliu4a veche na 19-ti -20-ti koeto ne znachi che nqma da sledq temata.Leka vecher
Публикувано на 17-01-2011 17:04 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Е ако визираш мен - се извинявам . Нямам за цел да нападам някой . Редактирах си поста , че знам ли ....
Редактирано от nepokiss на 17-01-2011 17:10
Публикувано на 17-01-2011 18:18 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
ами Fairy може би си му задавала неудобни въпроси
Публикувано на 17-01-2011 18:27 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
И аз получих днес уверение , че на 19 ще ми съобщи номера на резервацията . Предлагам , ако ни е вързана тенекия да се съберем , да хапнем и пийнем (виното и ракията от мен да не кажете , че искам да ви набутам ) и да обсъдим по-нататъшните действия ! Може и да измислим нещо !
Публикувано на 17-01-2011 18:34 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Ехооо,здравейте и от мен....и аз днес получих същото уверение за 19-ти.Иначе за всичко съм съгласна с Вас
Публикувано на 17-01-2011 18:37 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Tuka xilqda mneniq stanaha neshto se obarkah i az no.......znachi prochetoh na edno mqsto Ivo beshe kazal che moje da ostane samo ekskurziqta do Lutan....ami ako naistina ima bileti za vsichki zaminavashti poeti ot tozi Kondov smqtam che ne bi trqbvalo da e mente pri polojenie che za 50 leva vseki shte leti do Lutan,no puk ostava varianta samata rabota da e neshto neredovna i ot tam da prepecheli za smetka na raboteshtite toq koito gi prashta.Ne mi stana qsno sega ot tezi zaminavashtite sled kato sa pratili meili i CV podpisval li e nqkoi dogovor?Hodil li e v nqkakav ofis?Kade se podpisva dogovora?Za kolko vreme e?Za koi grad stava duma?Vaobshte tva sa xilqdi vaprosi koito men specialno me navejda na misalta,che sled kato gi nqma otgovorite FIRMATA E FALSHIVA!!!!!!!!!!!!!!!!I nakraq mai vseki ot tragvashtite shte si sgotvi po edna supichka,shte si sipe v panichka i shte si q duha za sajalenie
Публикувано на 17-01-2011 18:37 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
а парички пратихте ли преди да получите уверенията
Публикувано на 17-01-2011 18:42 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Нищо не съм пращал !
Публикувано на 17-01-2011 18:45 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
andreevin писа:
И аз получих днес уверение , че на 19 ще ми съобщи номера на резервацията . Предлагам , ако ни е вързана тенекия да се съберем , да хапнем и пийнем (виното и ракията от мен да не кажете , че искам да ви набутам ) и да обсъдим по-нататъшните действия ! Може и да измислим нещо !
Записвам се
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители