Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Георги Кондов - работа в Англия?

страница 17 от 27

<< < 14 15 16 17 18 19 20 > >>
Публикувано на 17-01-2011 19:56 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nepokiss
Потребител

andreevin писа:
Нищо не съм пращал !

А си получил уверение че на 19-ти ще получиш билет - laugh е вече се досещам как ще пием ракия

и да дам малко инфо - че 17 страници вече има а никво по съществено инфо няма за това което са ни писали. Давам по интересното и да обсъдим за тея 4 месеца - няква уловка ?????

С Най интересното да започна - Нека да ви предупредим, че се търсят единствено сериозни хора, имащи готовност да заминат на 31 Януари, 01 или 02 Февруари.

Работата се състои в преработка, сортиране, пакетиране и консервиране. Работи се на поточни линии или с машини.Разпределението става на работното място.

Работата не е тежка, но е нужна мотивация и готовност за физическа работа, защото работното време е 6 дена в седмицата, от 05.00ч до 16.00ч, с един час обедна почивка между 12.00ч-13.00ч.

Срокът на договора е 4 месеца, като може да се удължи при желание за още 4, 6 или 12 месеца.

От заработката имате удръжки до 15% - задължителни осигуровка и застраховка. Заплащането е седмично - всяка неделя.
Започва се работа на следващия ден след пристигането. Първият ден се минава инструктаж и обучение.

Осигуряват се от работодателя:
-Квартира - Настаняването е в стаи по 2 или 3 човека, в отделна къща за работниците, близо до местоработата. Не е лукс, но е оборудвана с всичко необходимо - кухня, баня, пералня
-Работно облекло - 2бр. За работното си облекло се грижите сами, като се изисква да бъде поддържано.
-Храна - 3 пъти на ден (сутрин - 04.30ч, обед - 12.00ч, вечеря - 19.00ч)
-Издаване на документи
При започване на работата се издават документи за National Insurance Number (осигурителен номер) и временно работно разрешително.
Таксата за докуметите е 30.00 паунда и се заплаща от работника. Таксата се удържа от заработените пари.
Срокът за издаването и получаването на документите е 4 седмици след изпращането им от работодателя.

1.1 - ЗАПЛАЩАНЕ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ - Работодателят предлага този вариант за закупуване на билета от него, като след това ще го удържи от заработката.
Варианта е възможен, при предварително заплащане на такса от 20 паунда, които са разходи от наша страна по запазването на билета и гарантирането на пътуването ви пред работодателя.
При този вариант ще трябва да ни преведете сумата от 20 паунда по банков път.

Ако избере вариант да Ви закупим ние билета, се нуждаем от следните данни за вас:
-Трите имена и ЕГН.
-Номер на Лична карта или Паспорт.

Данните, билетът Ви ще бъде закупен и потвърден на 19ти. Тогава ще Ви изпратим и детайли, къде сте разпределени.

Поради избрания от вас вариант за закупуване на билета, моля, преведете ни сумата от 20 паунда (47лв) (20 x 2.343 лв = 46.86лв) на посочената по-долу сметка.
Това не е комисионна, а разходи и гаранция на агенцията ни пред работодателя. тази сума ще ви бъде върната след пристигане.

Публикувано на 17-01-2011 20:16 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
andreevin
Потребител

Корекция НЕПОКИС ! Не съм пращал никакви пари , но не съм получил и билет , а съобщениа по пощата , че на 19 ще ми изпрати кода на резервацията ! А ракията и виното са от моите лични запаси !
Публикувано на 17-01-2011 21:03 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
iztrit-profil
Потребител

i v kraina smetka pone nqkav ofis da beshe nael toz chovek be bahsi da plati 100-200 marki za nqkva baraka pone dogovori da podpishe tui onui kvi sa tiq neshta be uj firma nqkva si ofisi v London puk nqma 100 marki da naeme nqkav furgon v BG basi niskobiudjetniq 'direktor' e toz socialno slab shte da e che i po 20 marki taxuva bednite horica chak neznam kvo da kaja veche dano ne e mente che ***** v **********
Публикувано на 17-01-2011 21:58 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
toti78
Потребител

аз не съм пътувал но на тези хора каде този господин ще им купи билети те нали трябва да се видят да им даде билета иначе как ще пътуват

не съм компетентен по тези въпроси но все пак трябва да се видят с господина за билетите просто питам
Публикувано на 17-01-2011 22:04 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
garata
Потребител

Добър вечер и аз писах на Георги Кондов и ми каза че сме одобрени с моя приятел но незнам дали това е истина като помислиш реално това са 50 лева но не са и малко а да не да стане така че да е истина и след това да духаме супата хаха незнам какво да правя някои да ме посаветва по принцип ако си запазим билет трябва да летим на 1 февруари а ние сме 5 човека незнам някои пращал ли е пари и получил ли е билет sad
Публикувано на 17-01-2011 22:15 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
medusara
Потребител

Ако нямам друг начин за заминаване в Англия, бих дала тези 50 лв., за да знам, че съм направила всичко, което зависи от мене, ако стане - супер, ако ли не - все едно сме се почерпили в кръчма....
Публикувано на 17-01-2011 22:17 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
garata
Потребител

Да да прав си дали ще ги дадеш или изпиеш все тая стига да е истина и да ги ги вазварнеш незнам какво да правим а те до утре трябва да се вкарат така ли
Публикувано на 17-01-2011 22:28 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
medusara
Потребител

Не знам. На мен първоначално ми писаха, че съм одобрена-заявих дата за пътуване и начин за закупуване на билет, както и номер ма л.к. и ЕГН, но повече не се обадиха. Така, че сега само следя какво става във форума.
Публикувано на 17-01-2011 23:41 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nepokiss
Потребител

сега попаднах на това
http://www.monitor.bg/article?id=276557
Публикувано на 18-01-2011 00:07 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
iztrit-profil
Потребител

Ivo bravo macheh se da vidq ot kade se tarseshe s e-mail taka i ne namerih pomislih che ako e nqkav 25-30 godishen moje da e vmaniachen i toi kakto ostanalite nad 500 miliona potrebiteli i da ima no.......nishto shte chakame razvitie okolo eventualno zaminavashtite

страница 17 от 27

<< < 14 15 16 17 18 19 20 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 89 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти