Форум >
Публикувано на 18-01-2011 16:03 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Излъгани
сега някой ще пуска ли жалба ?
сега някой ще пуска ли жалба ? Публикувано на 18-01-2011 16:35 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
някой от вас платил ли си е билета?
Публикувано на 18-01-2011 17:14 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Редактирано от Ivo на 18-01-2011 17:16
Публикувано на 18-01-2011 17:17 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Аз освен насмешка към elpito друго не видях, но щом казваш. 

Публикувано на 18-01-2011 17:19 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Нека. Това често има отрезвяващ ефект.

Публикувано на 18-01-2011 17:35 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
и сега какво ще правим....?как ми се иска да не е истина ....
Публикувано на 18-01-2011 17:39 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
oshte v na4aloto kogato pysnahte tazi tema znaesh 4e e izmama , sega kato 4eta komentarite me napyshva na smqh, ama taka e ne e vinoven tozi koito qde banicata, a tozi koito my e dava

Публикувано на 18-01-2011 20:17 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
имам предложение саберете се тези които сте пратили пари на вапросният Атанас ве

4е има човек които се е обадил в полицията на бургас и вече го издирват но искат улики а вие имате квитанции

4е има човек които се е обадил в полицията на бургас и вече го издирват но искат улики а вие имате квитанции Публикувано на 18-01-2011 20:18 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
А в квитанциите на "основание за плащане" какво писахте?
Публикувано на 18-01-2011 20:19 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Здравейте, тук наистина превърнахте темата в чат, по-добре изчакайте срока да мине и тогава говорете че е измама, ама не то угодия няма ако е скъпо, що е толкова скъпо, ако пък е евтино пак не е добре. До тук темата беше само с догадки, дали е истина или не, а сега вече ще е "аз казах ли ви" или пък "много сте наивни" и т.н. Хората са решили да пробват защото тук не се издържа вече, няма нужда да им се присмивате че са се хванали "като удавник за сламка". И последно да напиша, хората които толкова пишат за тоя "селф имплойд" да се замислят дали е толкова лесно, издаването му, намирането на квартира и намирането на работа. Повечето от тия писачи са оправени от приятели или роднини, а сега се тупат в гърдите и пишат тука коментари от рода "отидете и си направете селф.... какво давате пари за такива услуги". Ако си сам и няма кой да ти помогне, а и особено ако не знаеш кое и как става, никак няма да ти е лесно!!!
Извинявам се ако съм обидил някой.
Извинявам се ако съм обидил някой.Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД