Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Георги Кондов - работа в Англия?

страница 25 от 27

<< < 22 23 24 25 26 27 >
Публикувано на 20-01-2011 15:57 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Oli_K
Модератор

И да не забравите да почерпите nepokiss !!!
Че без него до под кривата круша щяхте да стигнете.Браво на момчето...ей от такива хора има нужда таз държава.clapclapclapclapclap

Публикувано на 20-01-2011 17:11 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nepokiss
Потребител

Сега знам че повечето хора да направят нищо.
Процедурата е много лесна така че БЪЛГАРИ направете нещо !
Вадите на принтер е-майла на който сте одобрени и трябва да пратите парите , носите и вносната бележка от банката и отивате в полицията до вас като споменете че от много градове ще има същите жалби . Кколко повече - толкова повече - При сума под 100 лева не се съди така че или се съвземете и направете нещо или ми давате повод как да изкарам много лесни пари

Публикувано на 20-01-2011 18:00 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
emiles
Потребител

http://www.online-home-jobs.com/

Ivo: Когато даваш aff линкове се казва, че са такива и се пояснява, че който е съгласен да се регистрира през него да го направи. А, това се прави когато си дал полезен пост с обяснения относно дадената програма.
Такова нещо не виждам в твоя пост, освен просто цопнат линк. Следователно махам афф линка, защото в този си вид е useless.
Редактирано от Ivo на 20-01-2011 18:43
Публикувано на 20-01-2011 18:48 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
eda
Потребител

Божеее ,на какъв език пишете бе хора,та да гледаме като телета...
Публикувано на 20-01-2011 20:27 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
denis
Потребител

nepokiss писа:

Сега знам че повечето хора да направят нищо.
Процедурата е много лесна така че БЪЛГАРИ направете нещо !
Вадите на принтер е-майла на който сте одобрени и трябва да пратите парите , носите и вносната бележка от банката и отивате в полицията до вас като споменете че от много градове ще има същите жалби . Кколко повече - толкова повече - При сума под 100 лева не се съди така че или се съвземете и направете нещо или ми давате повод как да изкарам много лесни пари

Изобщо не е лесна процедурата, такава изобщо няма, те тея имейли никакво доказателство не са, ходих да проверявам аз - нали няма подписи, печати - никoй не те бръсне за 5 стотинки
Как не исках подписани документи и аз, сега ще пием студена вода - свърши то, добре поне, че не сме повече вътре. направо не ми се разправя повече, камо ли да давам още пари за разни такси и да си губя времето и нервите по скапаните гишета.
предлагам да отидем на тоя адрес и да му теглим един бой, както си му е реда !
Публикувано на 28-01-2011 04:28 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
iztrit-profil
Потребител

Хайде бе кво стана с тоз Кондов? Имаше ли ритници и тукати или всички се покрихте и чакате някой друг да ви оправи нещата? Някои успя ли да си прибере парите или да?
Публикувано на 28-01-2011 09:50 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
edigerero
Потребител

Финландска фабрика в Хелзинки набира работници за пакетаж на поточна линия
Прегледано 407

Финландска фабрика в Хелзинки, дъщерна фирма на международен консорциум за произвоство на шоколад и какао търси набира работници за пакетаж на поточна линия – не е нужно владеене на език.Заплащане 14 евро на час, с възможност за извънреден труд, безплатно настаняване,пътни, трудов договор. Моля, изпратете информация на мейл, за да ви се насрочи интервю: cocoa.company.ltd@gmail.com

това дали ще е втори георги кондов
Публикувано на 28-01-2011 10:02 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nadypetkova
Потребител

не знам, ама миналата година фабриката бе във Белгия /ако не се лъжа/
Публикувано на 28-01-2011 10:18 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
anastasiys
Потребител

Абе вие не разбрахте ли че в тоя burkan ли е кво ли е 99% от обявите са пълна измама????Добре е за тях че още има хора които да из се връзват.Ако беше толкова сигурна работата нямаше да я пускат там..angry.Които иска нека пак се прецаква.Чак пък ти плащали пътни-
Публикувано на 28-01-2011 17:27 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
iztrit-profil
Потребител

Така е, наистина няма смисъл да се вързвате просто всяка уважаваща себе си фирма би си платила я за някои вестник я за някои сайт сериозен за реклама но не и в някви буркани да пуска обяви при това толкова неизяснени и такова нещо като кокоа лтд.........малко елементарно ми звучи бе хаха
По темата-кво стана с тоз Кондов никoй нищо не каза

страница 25 от 27

<< < 22 23 24 25 26 27 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 53 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти