Форум >
Публикувано на 20-01-2011 15:57 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
И да не забравите да почерпите nepokiss !!!
Че без него до под кривата круша щяхте да стигнете.Браво на момчето...ей от такива хора има нужда таз държава.
Че без него до под кривата круша щяхте да стигнете.Браво на момчето...ей от такива хора има нужда таз държава.
Публикувано на 20-01-2011 17:11 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Сега знам че повечето хора да направят нищо.
Процедурата е много лесна така че БЪЛГАРИ направете нещо !
Вадите на принтер е-майла на който сте одобрени и трябва да пратите парите , носите и вносната бележка от банката и отивате в полицията до вас като споменете че от много градове ще има същите жалби . Кколко повече - толкова повече - При сума под 100 лева не се съди така че или се съвземете и направете нещо или ми давате повод как да изкарам много лесни пари
Публикувано на 20-01-2011 18:00 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
http://www.online-home-jobs.com/
Ivo: Когато даваш aff линкове се казва, че са такива и се пояснява, че който е съгласен да се регистрира през него да го направи. А, това се прави когато си дал полезен пост с обяснения относно дадената програма.
Такова нещо не виждам в твоя пост, освен просто цопнат линк. Следователно махам афф линка, защото в този си вид е useless.
Ivo: Когато даваш aff линкове се казва, че са такива и се пояснява, че който е съгласен да се регистрира през него да го направи. А, това се прави когато си дал полезен пост с обяснения относно дадената програма.
Такова нещо не виждам в твоя пост, освен просто цопнат линк. Следователно махам афф линка, защото в този си вид е useless.
Редактирано от Ivo на 20-01-2011 18:43
Публикувано на 20-01-2011 18:48 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Божеее ,на какъв език пишете бе хора,та да гледаме като телета...
Публикувано на 20-01-2011 20:27 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
nepokiss писа:
Вадите на принтер е-майла на който сте одобрени и трябва да пратите парите , носите и вносната бележка от банката и отивате в полицията до вас като споменете че от много градове ще има същите жалби . Кколко повече - толкова повече - При сума под 100 лева не се съди така че или се съвземете и направете нещо или ми давате повод как да изкарам много лесни пари
Изобщо не е лесна процедурата, такава изобщо няма, те тея имейли никакво доказателство не са, ходих да проверявам аз - нали няма подписи, печати - никoй не те бръсне за 5 стотинки
Как не исках подписани документи и аз, сега ще пием студена вода - свърши то, добре поне, че не сме повече вътре. направо не ми се разправя повече, камо ли да давам още пари за разни такси и да си губя времето и нервите по скапаните гишета.
предлагам да отидем на тоя адрес и да му теглим един бой, както си му е реда !
Публикувано на 28-01-2011 04:28 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Хайде бе кво стана с тоз Кондов? Имаше ли ритници и тукати или всички се покрихте и чакате някой друг да ви оправи нещата? Някои успя ли да си прибере парите или да?
Публикувано на 28-01-2011 09:50 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Финландска фабрика в Хелзинки набира работници за пакетаж на поточна линия
Прегледано 407
Финландска фабрика в Хелзинки, дъщерна фирма на международен консорциум за произвоство на шоколад и какао търси набира работници за пакетаж на поточна линия – не е нужно владеене на език.Заплащане 14 евро на час, с възможност за извънреден труд, безплатно настаняване,пътни, трудов договор. Моля, изпратете информация на мейл, за да ви се насрочи интервю: cocoa.company.ltd@gmail.com
това дали ще е втори георги кондов
Прегледано 407
Финландска фабрика в Хелзинки, дъщерна фирма на международен консорциум за произвоство на шоколад и какао търси набира работници за пакетаж на поточна линия – не е нужно владеене на език.Заплащане 14 евро на час, с възможност за извънреден труд, безплатно настаняване,пътни, трудов договор. Моля, изпратете информация на мейл, за да ви се насрочи интервю: cocoa.company.ltd@gmail.com
това дали ще е втори георги кондов
Публикувано на 28-01-2011 10:02 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
не знам, ама миналата година фабриката бе във Белгия /ако не се лъжа/
Публикувано на 28-01-2011 10:18 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Абе вие не разбрахте ли че в тоя burkan ли е кво ли е 99% от обявите са пълна измама????Добре е за тях че още има хора които да из се връзват.Ако беше толкова сигурна работата нямаше да я пускат там...Които иска нека пак се прецаква.Чак пък ти плащали пътни-
Публикувано на 28-01-2011 17:27 | RE: Георги Кондов - работа в Англия?
Така е, наистина няма смисъл да се вързвате просто всяка уважаваща себе си фирма би си платила я за някои вестник я за някои сайт сериозен за реклама но не и в някви буркани да пуска обяви при това толкова неизяснени и такова нещо като кокоа лтд.........малко елементарно ми звучи бе хаха
По темата-кво стана с тоз Кондов никoй нищо не каза
По темата-кво стана с тоз Кондов никoй нищо не каза
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители