Форум >
Публикувано на 07-01-2013 14:41 | RE: Работа и документи
Задължително ли ти трябва паспорт за да се извади банкова сметка или НИН?
Някои казват, че може и само с лична карта да отидеш, други - че без паспорт не става... Какви са последните изисквания в момента?
Някои казват, че може и само с лична карта да отидеш, други - че без паспорт не става... Какви са последните изисквания в момента?
Публикувано на 13-01-2013 01:50 | RE: Работа и документи
НЯМА ДА ТИ Е ИЗЛИСХЕН ПАСПОРТА.. ОТ МНОГО ГАЛВА НЕ БОЛИ .. 6ТОМ ХОРАТА ДЕТО СА ОТ 3 4 5 ГОДИНИ СА В ЛОНДОН И ИМАТ РЕД ПАСПОРТ..... 

*Не пиши с големи букви!

*Не пиши с големи букви!
Редактирано от Elektra на 13-01-2013 10:04
Публикувано на 01-02-2013 00:30 | RE: Работа и документи
Здравеите. От пове4е от година работя като селф емплоид паралено с това карам и едногоди6ен колеj искам да знам какви са условията за издаване на синя карта какво трябва да се направи след като имам издаден NIN и UTR необходимо ли е да намеря работа като емлоид
Публикувано на 19-02-2013 17:17 | RE: Работа и документи
Здравете, искам да питам нещо.Бях на ферма имам НИН и след това си взех УТР номера и си ригистрирах като селф емплоъер,но сега пак ме канят от фермата а там работят с WORK PERMIT,трябва ли да закривам УТР номера ,какво трябва да направя?
Публикувано на 19-02-2013 17:34 | RE: Работа и документи
При мен стана същото, трябва да им се обадиш, или да им пишеш, защото ти вървят осигуровки в момента и те ще ти пращат писма за попълване на данъчна декларация, ако не си спреш УТР-то.
Публикувано на 22-02-2013 18:04 | RE: Работа и документи
Искам да попитам (Администратора) най-вече
, но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014
, но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014Публикувано на 22-02-2013 18:19 | RE: Работа и документи
crazyhunter писа:
, но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014
, но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014пишока ми много се надърви от този интересен въпрос и на мен ми е интересно какво става 2014
Публикувано на 22-02-2013 18:22 | RE: Работа и документи
Хаха.
Какво значи да "изискваме".. по-скоро ще се "молиме" да работим за тях.
Като цяло ако паднат ограниченията ще е интересно дали ще има програма SAWS, ама за други нации.
И ако има - то какви ще са им квотите. Ако имат достатъчно работници от другите нации, то няма да наемат нашенците.
Какво значи да "изискваме".. по-скоро ще се "молиме" да работим за тях.

Като цяло ако паднат ограниченията ще е интересно дали ще има програма SAWS, ама за други нации.
И ако има - то какви ще са им квотите. Ако имат достатъчно работници от другите нации, то няма да наемат нашенците.

Публикувано на 22-02-2013 18:22 | RE: Работа и документи
crazyhunter писа:
ако влезем в шенген от 01 01 2014 което е почти сигорно ште стане просто се обаждаш в дадена ферма питаш дали имат нужда от работник и те ти отговарят...ако да паспорта,билета и във фермата за период колкото искаш ако собственика на фермата няма претенции колко да те даржи.така са поляци,литовци и латвийци в момента.без посредници без фирми което е добре.разбирасе шенген трябва да паднеИскам да попитам (Администратора) най-вече
, но и нека и другите да прочетат отговора затова да не е на лично , дано няма подобен въпрос де , та ... Какво се случва с фермите и заминаването за тях следващата година , пак ли с Work Permit за 6 месеца без сигурност за работа ( защото словаци и поляци работят с минимални 39 по договор часа на седмица) и каква информация има за това за следващата година , можем ли да си отиваме на място в някоя ферма и да изискваме да работим за тях и дали ще е възможно това след 01 01 2014Публикувано на 22-02-2013 18:28 | RE: Работа и документи
Аа, бъркаш. Великобритания не е в шенген.
Да падне ограничението за работа имаш предвид.
И нека за фермите да не говорим в тази тема. Тук са си нещата за документи и прочие, които в момента се използват.
Ето тази тема е подходяща:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2915
Да падне ограничението за работа имаш предвид.
И нека за фермите да не говорим в тази тема. Тук са си нещата за документи и прочие, които в момента се използват.
Ето тази тема е подходяща:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2915
Редактирано от Ivo на 22-02-2013 18:33
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД