Форум >
Публикувано на 17-01-2017 12:52 | RE: Работа и документи
Здравейте,
Да си намеря работа в Англия беше едно от най-трудните неща, с които е трябвало да се преборя. Бюрокрация, дискриминация, трудни за разбиране културни различия и т.н. В случай, че на някого е от полза по повод темата за работа мога да каже, че Flooring Centre Ltd работи с и наема доста българи, компанията е със склад и магазин в Лондон и се занимават с подови настилки. За справка -
https://www.flooringsuppliescentre.co.uk/browse/real_wood_flooring/1/parquet_flooring/index.html
Успех с търсенето и намирането!
Да си намеря работа в Англия беше едно от най-трудните неща, с които е трябвало да се преборя. Бюрокрация, дискриминация, трудни за разбиране културни различия и т.н. В случай, че на някого е от полза по повод темата за работа мога да каже, че Flooring Centre Ltd работи с и наема доста българи, компанията е със склад и магазин в Лондон и се занимават с подови настилки. За справка -
https://www.flooringsuppliescentre.co.uk/browse/real_wood_flooring/1/parquet_flooring/index.html
Успех с търсенето и намирането!
Редактирано от Maya101 на 17-01-2017 14:25
Публикувано на 15-07-2017 17:06 | RE: Работа и документи
Здравейте,имам Нин но е с адреса на първата ферма в която работих, нужно ли е сега след като съм на друго място да го сменям и ако да как се случват нещата.Също така друго което искам да попитам започнах работа в една автомивка с договор ,но ми казаха че съм селф имплоид и малко не са ми ясни нещата.Разбрах че трябва да се регистрирам като такъв и да си намеря счетоводител за да ми оправя документите .Също така ме интересува евентуално като приключа с тази работа какви документи трябва да изискам за оправяне на данъци и стаж в България както във фермата се нуждаех от П45 и П60.Благодаря предварително.
Редактирано от sweet_angel_s на 15-07-2017 18:05
Публикувано на 18-07-2017 20:21 | RE: Работа и документи
sweet_angel_s писа:
Здравейте,имам Нин но е с адреса на първата ферма в която работих, нужно ли е сега след като съм на друго място да го сменям и ако да как се случват нещата.
Здравейте,имам Нин но е с адреса на първата ферма в която работих, нужно ли е сега след като съм на друго място да го сменям и ако да как се случват нещата.
NIN не се сменя /поне доколкото ми е известно/.
Публикувано на 19-07-2017 22:00 | RE: Работа и документи
Благодаря Electra. А относно селф имплой някой наясно ли е дали се признава после стажа в бг
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители