Форум >
Публикувано на 15-09-2012 15:40 | RE: Работа и документи
Здравейте,
Има ли някой , който се е сдобил със селф емплой карта наскоро. По-скоро се итересувам колко време след като изпратя всички документи в бордър ейджъсито ще ми върнат личните документи. Четох , че вземат решение след 6 месеца, но дали ще ми държат документите толкова дълго. Изпратих си паспорта и английската шофьорска книжка като документи за самоличност и сега ми се налага да се върна в Бг за няколко месеца (добре, че си оставих личната карта като авариен вариант за пътуване). Сега няма да имам книжка в България.
Благодаря!
Има ли някой , който се е сдобил със селф емплой карта наскоро. По-скоро се итересувам колко време след като изпратя всички документи в бордър ейджъсито ще ми върнат личните документи. Четох , че вземат решение след 6 месеца, но дали ще ми държат документите толкова дълго. Изпратих си паспорта и английската шофьорска книжка като документи за самоличност и сега ми се налага да се върна в Бг за няколко месеца (добре, че си оставих личната карта като авариен вариант за пътуване). Сега няма да имам книжка в България.
Благодаря!
Публикувано на 15-09-2012 17:46 | RE: Работа и документи
Здравейте , някой да знае целогодишни ферми и някакви телефони на менаджери или вайзери .В момента съм в Уелс и си търся работа кадето и да е в UK Ще съм ви много благодарен.
Публикувано на 15-09-2012 17:52 | RE: Работа и документи
Здрасти,
за фермите си има цял отделен раздел...
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=4
А това са фермите, които набират сами работници и може да се кандидатства направо при тях.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=1577
за фермите си има цял отделен раздел...
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=4
А това са фермите, които набират сами работници и може да се кандидатства направо при тях.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=1577
Публикувано на 02-10-2012 01:11 | RE: Работа и документи
Здравейте ,
Незнам дали тук е мястото да задам този въпрос,ако не е предварително се извинявам .
Въпроса ми е следния : Как е по-добре -да си селф имплойд или имплойд в случай че ще имаш бебе и работиш в хотел.
Благодаря
Незнам дали тук е мястото да задам този въпрос,ако не е предварително се извинявам .
Въпроса ми е следния : Как е по-добре -да си селф имплойд или имплойд в случай че ще имаш бебе и работиш в хотел.
Благодаря
Публикувано на 02-10-2012 10:46 | RE: Работа и документи
По принцип не можеш да си имплойд, освен ако нямаш нужната карта за това. Виж във форума на bghelp
Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. Той има характер и принципи, опънати като струните на цигулка Страдивариус. Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло. Ще пренареди целия ти душевен пъзел.Истинският мъж избира дълго и бавно. Той е колекционер на скъпи картини.Hеговата цел е играта с достоен противник, а не лесната победа.В сблъсъка с истинския мъж порастваш с десет години за една.Той се появява и те учи, че любовта без болка е като виенско колело без задвижващ механизъм.
Публикувано на 04-10-2012 17:41 | RE: Работа и документи
Flo писа:
Здравейте ,
Благодаря
Като емплойд имаш много повече възможности,ако си сам родител имаш много неща,които можеш да получаваш допълнително заради малкото.Здравейте ,
Благодаря
Публикувано на 25-12-2012 21:49 | RE: Работа и документи
ЗДР и от мен . Аз 2009 се явих на интервю за НИН и не можах да взема. Представих документ за наем на квартира, паспорт, инвоис превод на акт за раждане, нямах банкова сметка защото отказваха да издадат. Казаха ми че ще ми пратят писмо. Но аз се върнах в БГ но квартиранта ми каза че не е получил писмо най вероятно са ми отказали. Някой ли се е скоро по трудно ли е сега?
Публикувано на 26-12-2012 19:16 | RE: Работа и документи
Доколкото съм чувал сега е стганало още по трудно ваденето на НИН. Даже някои ми беше казвал че на новите бригадири им вадели временни НИН.
Публикувано на 27-12-2012 11:59 | RE: Работа и документи
R_Lakov писа:
Доколкото съм чувал сега е стганало още по трудно ваденето на НИН. Даже някои ми беше казвал че на новите бригадири им вадели временни НИН.
Правилно си чул.СЕга е още по-трудно.Ако не се хванат за пропусната точка или запетая във документите ще ти кажат да си ги чакаш по пощата след едиси колко време и пак не е сигурно че ще ги получиш.
Най-сигурният вариант е 01.01.2014.Тогава ако имаме късмет падат ограниченията и НИН и жълти карти няма да трябват.....
Публикувано на 27-12-2012 15:13 | RE: Работа и документи
anastasiys писа:
Правилно си чул.СЕга е още по-трудно.Ако не се хванат за пропусната точка или запетая във документите ще ти кажат да си ги чакаш по пощата след едиси колко време и пак не е сигурно че ще ги получиш.
Най-сигурният вариант е 01.01.2014.Тогава ако имаме късмет падат ограниченията и НИН и жълти карти няма да трябват.....
R_Lakov писа:
NIN ще ти трябва винаги. Просто като няма ограничения в момента в които станеш емплои ще ти се издаде без проблем.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители