Форум >
Публикувано на 08-04-2014 12:05 | RE: Работа и документи
Здравейте!
Бих искала да знам какво означава POVA и SOVA
Публикувано на 25-04-2014 08:42 | RE: Работа и документи
Някои казват , че ходят в Англия само с лична карта, други пък , че не признавали нашите лични карти и искали задължително червения паспорт. Понеже не се знае , къде е истината за всеки случай реших да си подменя паспорта , понеже изтича след два месеца.По- добре да го имам и да не ми потрябва, отколкото обратното.
Публикувано на 25-04-2014 09:28 | RE: Работа и документи
ladybirdooo писа:
Здравейте!
Здравейте!
Къде го четеш това? На документи ли?
Fish Whisperer писа:
По- добре да го имам и да не ми потрябва, отколкото обратното.
По- добре да го имам и да не ми потрябва, отколкото обратното.
Абсолютно
Публикувано на 23-03-2015 20:56 | RE: Работа и документи
Малко и аз да поискам нещо за себеси кандидатствам във една ферма за лук директно набиращи персонал
и аз пак и писах какво става ще имам ли одговор и те ми писаха това.
Your application is still being considered we will contact you with an answer soon.
Кандидатурата ви все още се счита, ние ще се свържем с вас с отговор скоро.
некои може ли да ми каже какво ознацава това да чакам ли или ко да правя
моля даите съвет.
Ivo: тази тема не е за подобни казуси.. пиши си в темата за фермата.
и аз пак и писах какво става ще имам ли одговор и те ми писаха това.
Your application is still being considered we will contact you with an answer soon.
Кандидатурата ви все още се счита, ние ще се свържем с вас с отговор скоро.
некои може ли да ми каже какво ознацава това да чакам ли или ко да правя
моля даите съвет.
Ivo: тази тема не е за подобни казуси.. пиши си в темата за фермата.
Редактирано от Ivo на 24-03-2015 14:33
Публикувано на 25-04-2015 10:56 | RE: Работа и документи
временен ли е нин от ферма и след напускане трябва ли нов
Публикувано на 26-04-2015 01:24 | RE: Работа и документи
Няма временни номера.
Публикувано на 03-10-2015 00:09 | RE: Работа и документи
Броя на прегледите на темата е 65535 или случайно съм улучил точно толкова прегледа или броя прегледи на темите се записва с 16 битово число което дава точно толкова като максимална стойност
Публикувано на 04-10-2015 23:54 | RE: Работа и документи
Ivo писа:
Няма временни номера.
Няма временни номера.
Има временни номера. Има ферми, които не издават постоянен НИН, но има и такива, които го правят. Временният НИН е с 8 цифри, а постоянния е с 9 (числа и букви). Временният НИН се издава само за дадената ферма, с него работиш само там. Докато постоянният е завинаги.
Публикувано на 25-02-2016 21:59 | RE: Работа и документи
Здравейте,искам да попитам как стават нещата с парите примерно в Англия имам банкоматна карта и си тегля с нея и събирам в нея,но ако реша да си тръгна за БГ как да си изпратя всички пари.Трябва ли да си изкарвам на определена банка карта в БГ?
Публикувано на 05-01-2017 00:15 | RE: Работа и документи
Здравейте
Искам да замина да работя в Англия и да се остановя да живея там с приятелката ми. Тази година завършвам кинезитерапия в НСА и искам да попитам какви документи са ми нужни да работя по специалността дочух нещо за HPC(Health Professions council) някой дали знае нещо за това. И дали е нужно някаква легализация или превод на дипломата? Пък по натам и да изкарам магистратура там ако знаете нещо ви моля да споделите.
Искам да замина да работя в Англия и да се остановя да живея там с приятелката ми. Тази година завършвам кинезитерапия в НСА и искам да попитам какви документи са ми нужни да работя по специалността дочух нещо за HPC(Health Professions council) някой дали знае нещо за това. И дали е нужно някаква легализация или превод на дипломата? Пък по натам и да изкарам магистратура там ако знаете нещо ви моля да споделите.
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители