Форум >
Публикувано на 10-03-2011 18:56 | RE: Работа и документи
ТITI007 ! За 3 седмици да се съдереш не можеш да си изкараш всички документи ! В момента двамата с жена ми си ги оправяме . Първо за банкова сметка се чака около 10 дена . След това подаваш за осигурителен номер . Чакаш още към месец и половина . След това подаваш за карта и пак чакаш . За нея все още не знам колко се чака . Така , че се въоръжи с търпение и късмет !
Публикувано на 04-04-2011 18:05 | RE: Работа и документи
Здравейте. Искам да попитам дали в последните месеци някой е успял да се сдобие с осигурителен номер в Лондон?
Публикувано на 05-04-2011 13:32 | RE: Работа и документи
Нуждая се от помощ от някой по-компетентен от мен или от някой,който е имал идентични на моите проблеми .Имам издаден НИН който ще използвам за трета поредна година,имам и издадена кредитна карта,която съответно не може да бъде издадена без да имам открита банова сметка,искам след приключване на тазгодишната ми бригада да опитам късмета си като остана в Обединеното Кралство .Какви документи са ми необходими и към какви институции и агенции трябва да се обърна за издаването им ? Благодаря на всички ,които ще отделят от времето си и ще ми пишат
Публикувано на 05-04-2011 14:02 | RE: Работа и документи
В тази тема липсва ли описание на документите, които търсиш?
Публикувано на 05-04-2011 14:06 | RE: Работа и документи
нещо ги обърках,кое за какво е и ми стана една каша с отворени страници и документи
Публикувано на 05-04-2011 14:22 | RE: Работа и документи
Ами затвори ги и почни да четеш отначало темата.
Няма кой да ти го надроби още по-подробно от това, което е в момента.
Няма кой да ти го надроби още по-подробно от това, което е в момента.
Публикувано на 05-04-2011 15:18 | RE: Работа и документи
Вчера бяхме с жена ми на интервю в Лондон . Не е нещо особенно . Искат ти да представиш :
Invoices
Proof of address
References
Задграничен паспорт
След интервюто ти казват , че от две до четири седмици ще получиш писмо на адреса , който си показал , че живееш в , което ти съобщават дали са ти издали NIN или не . Ако не са - повтаряш процедурата докато ти издадат или ти омръзне .
Invoices
Proof of address
References
Задграничен паспорт
След интервюто ти казват , че от две до четири седмици ще получиш писмо на адреса , който си показал , че живееш в , което ти съобщават дали са ти издали NIN или не . Ако не са - повтаряш процедурата докато ти издадат или ти омръзне .
Публикувано на 05-04-2011 17:14 | RE: Работа и документи
Лошото е че доколокото разбрах често отказват вече на първия път....а е доста депресиращо да се надяваш на благословията на Job centre
Публикувано на 05-04-2011 17:27 | RE: Работа и документи
UTR номера преди НИН ли се издава или след това,тук има мнения и съвети,че първо си издаваш НИН и тогава пускаш документи за UTR,но на друго място прочетох обратното
Публикувано на 05-04-2011 18:45 | RE: Работа и документи
Ами каквото стане ! На пръв поглед служителката беше доста добронамерена и се постара да ни улесни максимално .
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители