Форум >
Публикувано на 02-06-2011 13:40 | RE: Работа и документи
Пфуу.. трябва да минеш през ада че да се уредиш там Тъпо ми става като се замисля че много от родените там, не оценяват късмета си и предпоставките за развитие, докато някои се бъхтят като гламави да стигнат само дотам..
Публикувано на 22-06-2011 14:28 | RE: Работа и документи
искам да попитам да кандидатстване за този НИН и прочие някакви такси плащат ли се и по интернет става ли да се кандидатства
Публикувано на 22-06-2011 15:26 | RE: Работа и документи
Oще в 1-то мнение има цитат на Iv4e с линк към онлайн кандидатстване ( не знам дали работи). Няма такса за изкарване на НИН.
Публикувано на 22-06-2011 17:52 | RE: Работа и документи
Здравейте,
Аз съм на 36 години ,а от агенцията HQ Services ме одобриха за работа като au-pair в Кралството.Обесняват ми , че след 12 месеца ще мога да си извадя и синя карта .
Четох тука форумите,видях ,че за au-pair има възрастово ограничение.
Дали ще мога да подам документи след 12 месеца за синя карта.Как стоят нещата с възрастовите ограничения и кои са актуалните ?
Благодаря Ви предварително за оказаното съдействие
Аз съм на 36 години ,а от агенцията HQ Services ме одобриха за работа като au-pair в Кралството.Обесняват ми , че след 12 месеца ще мога да си извадя и синя карта .
Четох тука форумите,видях ,че за au-pair има възрастово ограничение.
Дали ще мога да подам документи след 12 месеца за синя карта.Как стоят нещата с възрастовите ограничения и кои са актуалните ?
Благодаря Ви предварително за оказаното съдействие
Публикувано на 22-06-2011 18:08 | RE: Работа и документи
Не може да се кандидатства онлайн ! Трябва да имаш най-напред банкова сметка , адрес на който живееш в Англия , няколко препоръки , няколко инвойса , документ от счетоводител , договор за наем , фактури за плащани такси ( смет , вода , газ) , личен телефонен номер , валиден международен паспорт и чак след това кандидатстваш за NIN като си букваш интервю по телефона ! На посочения адрес ти идва писмо къде и в колко часа ще ти е интервюто . При липса на които и да е от горепосочените неща може да им даде повод да ти откажат NIN-на ! Освен това хората на чиито имена са издадени инвойсите и препоръките трябва да са предупредени , че може да им се обадят от jobcentre plus и да проверят има ли такива хора и дали е извършвана такава дейност . Успех !
Публикувано на 21-07-2011 16:25 | RE: Работа и документи
zdraveite,iskam da vi pitam niakoi znae li kak tochno se izkarva tazi jalta karta i za kolko vreme ti dava pravo na rabota?Az imam ni nomer i bancova smetka,biax 2009-2010 v fermi i ot tam mi gi izvadixa,no stiga veche s tezi fermi,molia niakoi ako znae da pishe,blagodaria
Ivo: айде върни се на 1-ва страница и прочети това, което питаш.
И пиши на кирилица!
Ivo: айде върни се на 1-ва страница и прочети това, което питаш.
И пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 21-07-2011 16:49
Публикувано на 21-07-2011 16:55 | RE: Работа и документи
zdr.otnovo izvinavam se za latinicata,kakuv e tozi UTRnomer za kakvo ti sluji tolkova li e neoxodim,blg
Публикувано на 21-07-2011 17:24 | RE: Работа и документи
Редактирано от Ivo на 21-07-2011 17:25
Публикувано на 21-07-2011 19:30 | RE: Работа и документи
Работа като тахи , как мислите ???
Публикувано на 21-07-2011 20:53 | RE: Работа и документи
b_brother писа:
А бе ,де да знам,ти мислиш да бачкаш като такси.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители