Форум >
Публикувано на 22-07-2011 11:12 | RE: Работа и документи
не като Тахи
Публикувано на 07-08-2011 09:11 | RE: Работа и документи
Здравейте. Имам предложение за работа в Англия от един хотел. Условията ми изглеждат доста добри и това до някъде ме притеснява и се съмнявам да не се окаже измама. Затова се обръщам за помощ към Вас. Това, което изискват от мен е да се свържа с техния агент за да оформи документите, като съответно аз трябва да заплатя за това удоволствие. Въпроса ми е, ако някой знае, какви документи е необходимо да ми издадът и каква сума е нормално да ми поискат. И има ли начин по който да се предпазя от това да им изпратя пари от тук и да бъда излъгана. Предварително Ви благодаря много за помоща
Редактирано от violetka на 07-08-2011 09:13
Публикувано на 12-08-2011 12:29 | RE: Работа и документи
А за жлта карта можеш ли да кандидатсваш без УТР?И нормално ли е да струва 75паунда регистрацията за УТР?аз ипратих online aplication в този сайт http://www.uktaxes.info/utr_number.html
Публикувано на 12-08-2011 17:50 | RE: Работа и документи
Не знам какво е това УТР,обаче прочетох другата ти публикация, че сте си вадиш карта за студент.уточнявам го защото има огромна разлика между жълтата карта за селф-емплоъед и карта за студент,въпреки че на външен вид изглеждат еднакво.аз съм със карта за студент и не съм плащала нищо.ако си я вадиш сама, а не чрез някой друг де,защото там си плащаш комисионна.документите които съм пращала са попълнен формуляр BR1,2 снимки,паспорт,писмо от университета че съм студент.писмо за платена такса или писмо че си освободена от такса ако имаш такава спечелена стипендия, bank statement че имаш поне 500 паунда в сметката си.но ако си я вадиш сама е абсолютно безплатно.не знам какво е това УТР и за какво са тия 75 паунда.аз такива неща нямам
Публикувано на 12-08-2011 19:15 | RE: Работа и документи
Всъщност за този UTR number разбрах от първата страница на темата Работа и Документи от този форум.Пише, че това е следващата стъпка след НИН и реших че е важно да го направя Незнам вече,питам чета,проверявам идеята е да се махна от фермата по-бързо че приkлучих работа вече тук и живея още в кампа, но най-много за 2 седмици още.И търся варианти как да си оправя нещата и да се изнасяме с моя приятел към някои град.
Публикувано на 12-08-2011 19:16 | RE: Работа и документи
mgovedarska писа:
Не знам какво е това УТР,обаче прочетох другата ти публикация, че сте си вадиш карта за студент.уточнявам го защото има огромна разлика между жълтата карта за селф-емплоъед и карта за студент,въпреки че на външен вид изглеждат еднакво.аз съм със карта за студент и не съм плащала нищо.ако си я вадиш сама, а не чрез някой друг де,защото там си плащаш комисионна.документите които съм пращала са попълнен формуляр BR1,2 снимки,паспорт,писмо от университета че съм студент.писмо за платена такса или писмо че си освободена от такса ако имаш такава спечелена стипендия, bank statement че имаш поне 500 паунда в сметката си.но ако си я вадиш сама е абсолютно безплатно.не знам какво е това УТР и за какво са тия 75 паунда.аз такива неща нямам
А знаеш ли,че със студентската жълта карта можеш да бачкаш 20 часа на седмица?Относно УТР и там е безплатно издаването му.Плащат тези които не знаят 2 думи на кръст.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 16-08-2011 08:53 | RE: Работа и документи
здрвейте имам въпросче,работя в една ферма в uk ,тя е целогодишна но моята работна карта е за 6 месеца,има ли някъкъв начин да работя още след тези 6 месеца в същата ферма
Публикувано на 16-08-2011 09:51 | RE: Работа и документи
как става това записване нещо не мога да се ориентирам някои литле help
ако може
Mod. edit: всяко следващо мнение на латиница ще бъде изтрито.
ако може
Mod. edit: всяко следващо мнение на латиница ще бъде изтрито.
Редактирано от Fairy на 16-08-2011 21:41
Публикувано на 06-10-2011 12:45 | RE: Работа и документи
Здравейте, имам въпрос към запознатите със self employed. В он-лайн формата за кандидатстване има задължителни полета за попълване - When did you start working for yourself?* и What sort of self-employed work do you do?*. Знае ли някой какво трябва да се напише, тъй като аз все още работя във ферма и искам да се опитам да си оправя документите преди да ми изтече договора тук през февруари.
Много ще съм благодарен на всяко мнение.
Много ще съм благодарен на всяко мнение.
Публикувано на 06-10-2011 13:02 | RE: Работа и документи
1. Пишеш някаква дата от миналата седмица примерно ( мисля че от тази дата ще почнат да ти текат NI начисленията, които трябва да си плащаш сам, както и от тази дата трябва да си почнал да пишеш фактури за дейност (в повечето случаи пак измислени, защото така или иначе в момента не извършваш дейност, както и да е- трябват ти фактури))
2. Най-често пишат чистачка за момичетата и строителство за момчетата ( няма голямо значение)
2. Най-често пишат чистачка за момичетата и строителство за момчетата ( няма голямо значение)
Редактирано от Fairy на 06-10-2011 13:03
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители