Форум >
Публикувано на 08-03-2011 15:56 | RE: слав карапанов
И аз си мисля че е няква мъгла този . Но имам и познат с отказ
Публикувано на 08-03-2011 18:12 | RE: слав карапанов
и аз имам покана но незная колко е сигурно. нямам никаква информация.
Публикувано на 08-03-2011 18:19 | RE: слав карапанов
Здравейте,аз изгорях при Кондов,сега пратих и на този Слав,отговори и на мен както и на другите,нищо по различно....аз се поинтересувах в хотел "Expo"дали ще се проведе среща и дали е резервирана зала за 19-ти от 9 часа.Отговориха ми,че ще има голямо женско парти и две от залите ще съединят,а за третата няма резервация,посъветваха ме да отложа,че ще бъде много шумно.От това съдя,че презентацията е зарибяване,чиста лъжа....
Публикувано на 08-03-2011 18:25 | RE: слав карапанов
Това са негови отговори на мои въпроси
А на следващият отговаря така.....
На някои съм писал местата , на други не . Появи се проблем че за залата искат прекалено много пари ! имам резервация за тримонциум-конферентна зала - но не съм я потвърдил !тези дни ще потърся друго място и ще го обявя на всеки......Ясно ми е , но за този етап ще е това . На всичките презентации ще участвам . Посредник съм а не фирма ! Имам си и други работи и не мога да говоря постоянно по телефона . Понякога стоя до 1-2 през ноща и сутринта пак в 8 на крак и няма как да си дам телефона ! Пратили сме и на около 50 човека да са чакащи зашото ми е ясно че много хора ще се откажат ! Просто бих ти казал Риск печели - риск губи ! Няма да споменавам как съм спал по пейки заради тези Сигурните фирми . Така че на собствен риск......
А на следващият отговаря така.....
Госпожице само не ми се карайте . Понякога трябва да минете по трудния път за да успеете . Вие българите искате да ви е наготово всичко ! Седите си на диванчето и оплювате кой ли не ! Мисля че и преди съм ви отговарял на вас . НЕ съм фирма а частно лице - посредник ! Ваш е проблема дали ще се пробвате , имаме достатъчно хора за да си запълним бройката . На този етап ще е само това .
Редактирано от Ivo на 08-03-2011 19:00
Публикувано на 08-03-2011 19:59 | RE: слав карапанов
И той кво?
Така като гледам май нищо.
Така като гледам май нищо.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 08-03-2011 20:05 | RE: слав карапанов
Те и Нов век,и Стрела взимат по 35лв. за заявление за кандидатстване,но поне имат някакъв адрес,а тук само банкова сметка на някаква си жена
Публикувано на 08-03-2011 20:06 | RE: слав карапанов
Имам една лоша новина.
IP адресът от който сте получили имейлите си от Слав ...еди кой си отговаря на този, от който е регистриран и пише във форума потребителя nepokiss!
Смятам, че това говори достатъчно....
IP адресът от който сте получили имейлите си от Слав ...еди кой си отговаря на този, от който е регистриран и пише във форума потребителя nepokiss!
Смятам, че това говори достатъчно....
Публикувано на 08-03-2011 20:17 | RE: слав карапанов - внимание измама!
кво кво ? нещо ебавате ли се ?
Публикувано на 08-03-2011 20:18 | RE: слав карапанов - внимание измама!
Мдаааааа пак и отново.Аман от вас бе .
Моля, пишете на кирилица!
БЕБО ИМА ПИШКА
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 08-03-2011 20:21 | RE: слав карапанов - внимание измама!
кво що, явно ще трябва да си понесеш последствията.
Дори стилът ти на писане с интервали между думите и препинателните знаци се познава.
Когато ти поисках данни от хедъра на мейлите ми написа:
За мошенника си прав, да
п.п. остава малко вероятно господина Слав Карапанов да ти е хакнал компа и да пише през твойто IP... ама то по-скоро да закараш хората в Англия, отколкото това да е истина.
Дори стилът ти на писане с интервали между думите и препинателните знаци се познава.
Когато ти поисках данни от хедъра на мейлите ми написа:
za sujalenie iztrih pismata . moga po spomen da spodelq . no moeto mnenie 4e e poredniq mo6ennik
За мошенника си прав, да
п.п. остава малко вероятно господина Слав Карапанов да ти е хакнал компа и да пише през твойто IP... ама то по-скоро да закараш хората в Англия, отколкото това да е истина.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители