Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: слав карапанов - внимание измама!

страница 2 от 6

< 1 2 3 4 5 > >>
Публикувано на 08-03-2011 15:56 | RE: слав карапанов
nepokiss
Потребител

И аз си мисля че е няква мъгла този . Но имам и познат с отказ

Публикувано на 08-03-2011 18:12 | RE: слав карапанов
van4eto9988
Потребител

и аз имам покана но незная колко е сигурно. нямам никаква информация.
Публикувано на 08-03-2011 18:19 | RE: слав карапанов
eda
Потребител

Здравейте,аз изгорях при Кондов,сега пратих и на този Слав,отговори и на мен както и на другите,нищо по различно....аз се поинтересувах в хотел "Expo"дали ще се проведе среща и дали е резервирана зала за 19-ти от 9 часа.Отговориха ми,че ще има голямо женско парти и две от залите ще съединят,а за третата няма резервация,посъветваха ме да отложа,че ще бъде много шумно.От това съдя,че презентацията е зарибяване,чиста лъжа....
Публикувано на 08-03-2011 18:25 | RE: слав карапанов
eda
Потребител

Това са негови отговори на мои въпроси

На някои съм писал местата , на други не . Появи се проблем че за залата искат прекалено много пари ! имам резервация за тримонциум-конферентна зала - но не съм я потвърдил !тези дни ще потърся друго място и ще го обявя на всеки......Ясно ми е , но за този етап ще е това . На всичките презентации ще участвам . Посредник съм а не фирма ! Имам си и други работи и не мога да говоря постоянно по телефона . Понякога стоя до 1-2 през ноща и сутринта пак в 8 на крак и няма как да си дам телефона ! Пратили сме и на около 50 човека да са чакащи зашото ми е ясно че много хора ще се откажат ! Просто бих ти казал Риск печели - риск губи ! Няма да споменавам как съм спал по пейки заради тези Сигурните фирми . Така че на собствен риск......

А на следващият отговаря така.....
Госпожице само не ми се карайте . Понякога трябва да минете по трудния път за да успеете . Вие българите искате да ви е наготово всичко ! Седите си на диванчето и оплювате кой ли не ! Мисля че и преди съм ви отговарял на вас . НЕ съм фирма а частно лице - посредник ! Ваш е проблема дали ще се пробвате , имаме достатъчно хора за да си запълним бройката . На този етап ще е само това .
Редактирано от Ivo на 08-03-2011 19:00
Публикувано на 08-03-2011 19:59 | RE: слав карапанов
Tatko Barba
Потребител

И той кво?
Така като гледам май нищо.

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 08-03-2011 20:05 | RE: слав карапанов
petyd_d_hr
Потребител

Те и Нов век,и Стрела взимат по 35лв. за заявление за кандидатстване,но поне имат някакъв адрес,а тук само банкова сметка на някаква си жена
Публикувано на 08-03-2011 20:06 | RE: слав карапанов
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Имам една лоша новина.
IP адресът от който сте получили имейлите си от Слав ...еди кой си отговаря на този, от който е регистриран и пише във форума потребителя nepokiss!

Смятам, че това говори достатъчно....

Публикувано на 08-03-2011 20:17 | RE: слав карапанов - внимание измама!
nepokiss
Потребител

кво кво ? нещо ебавате ли се ?
Публикувано на 08-03-2011 20:18 | RE: слав карапанов - внимание измама!
Tatko Barba
Потребител

Мдаааааа пак и отново.Аман от вас бе .

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 08-03-2011 20:21 | RE: слав карапанов - внимание измама!
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

кво що, явно ще трябва да си понесеш последствията.

Дори стилът ти на писане с интервали между думите и препинателните знаци се познава.

Когато ти поисках данни от хедъра на мейлите ми написа:
za sujalenie iztrih pismata . moga po spomen da spodelq . no moeto mnenie 4e e poredniq mo6ennik

За мошенника си прав, да

п.п. остава малко вероятно господина Слав Карапанов да ти е хакнал компа и да пише през твойто IP... ама то по-скоро да закараш хората в Англия, отколкото това да е истина.

страница 2 от 6

< 1 2 3 4 5 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 52 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти