Форум >
Публикувано на 28-03-2011 07:41 | RE: Детегледачки?!!!
Ilaraxia писа:
ААА,не не,виж сега,с радост бих се установила в Англия,но в случай,че нямам друг избор,но определено Англия не е сред предпочитаните дестинации за мен и мъжа ми!Предпочитаме всяка друга страна от ЕС,само не и Англия и Ирландия,не че не ни харесват-напротив,но имаме приятели,които ходиха там и ни казаха,че кризата била много голяма там!Аз пак да си задам въпроса,някой да ме насочи към фирма за работа в чужбина в областта на хотелиерството...или гледане на деца,но чрез фирма посредник,не аз да се договарям със самите семейства,защото английският ми не е перфектен.БЛАГОДАРЯ за вниманието
ААА,не не,виж сега,с радост бих се установила в Англия,но в случай,че нямам друг избор,но определено Англия не е сред предпочитаните дестинации за мен и мъжа ми!Предпочитаме всяка друга страна от ЕС,само не и Англия и Ирландия,не че не ни харесват-напротив,но имаме приятели,които ходиха там и ни казаха,че кризата била много голяма там!Аз пак да си задам въпроса,някой да ме насочи към фирма за работа в чужбина в областта на хотелиерството...или гледане на деца,но чрез фирма посредник,не аз да се договарям със самите семейства,защото английският ми не е перфектен.БЛАГОДАРЯ за вниманието

Докато слушаш хората няма да успееш да намериш нищо,освен това имаш ли си и най малка представа що за английски говорят в Лондон специално.Ще останеш меко казано изненадана.Освен това, ако си мислиш че ако отидеш с агенция или нещо от сорта няма да ти се налага да говориш английски лъжеш се.Това е идеята на тази програма AU-PAIR хората да си изгладят езика.Ама вие си знаете.
Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 28-03-2011 10:35 | RE: Детегледачки?!!!
Вчера с огромна радост установих,че съществуват сайтове за Аu Pair,в които семейства от целия свят са се регистрирали и ти директно им разглеждаш данните и ако ти харесат кандидатстваш за тях!Искам да попитам какво мислите за това и дали си заслужава да пробвам с тях?Вярно,че заплщането е мизерно,от сорта на 300 евро и то за страни като Швеция,но както ми казахте в началото на темата,тази програма е по-скоро образователна,отколкото да се печелят много пари от нея!Но важното е,че е добър старт за човек да замине за чужбина и постепенно да се устрои,не мислите ли?Ще ви пратя и линк на сайта,който открих,за да видите за какво става въпрос и да споделите мнение:http://www.aupair.com/ А също искам да ви попитам какво смятате за тази българска агенция,случайно попаднах на нея,направи ми добро впечатление,но първо искам да чуя какво смятате за нея,за да не се окаже поредната фирма-фантом:http://www.au-pair.bg/
Публикувано на 11-04-2011 11:12 | RE: Детегледачки?!!!
Докато човек работи като au-pair възможно ли е да кандидатства за синя и жълта работна карта и ако да какви документи ще са му необходими и колко време ще му отнемат ? Благодаря 

Публикувано на 21-04-2011 07:52 | RE: Детегледачки?!!!
Ами аз се регистрирах в един в два сайта и единият ме отхвърли - имаше възрастово ограничение. Другият ме прие, но е много комерсиален и за да разгледаш профилите с телефон и адрес трябва да платиш. Но потребителите могат да те гледат и да ти пращат съобщения. Изобщо може да се каже , че това е начин човек да се задържи и да види дали му харесва на Острова, голям плюс е че някои от обявите не искат добър английски или само начално ниво. Равносметката е следната със малко късмет можеш да намериш подслон и храна за една год. например - през това време научаваш езика и си изясняваш какво ще правиш по-нататък.
Редактирано от belovarski на 21-04-2011 07:53
Публикувано на 21-04-2011 07:58 | RE: Детегледачки?!!!
и още нещо преглеждайки обявите ще видите, че не всички са за бебета и малки деца - все пак един чичка на 35-40 години, да дундурка и къпе едно бебе “не че неможе и нестава“ но някак си не е общоприето. Та има част от обявите с по-големи деца които са самостоятелни и трябва да ги водите на у-ще или спорт - още повече ако родителят е един и няма никакво време...
та такива ти ми работи .....
успех на всички
а за различните карти да кандидатстваш докато си детегледач не знам - то на място ще се разбере ...
та такива ти ми работи .....
успех на всички
а за различните карти да кандидатстваш докато си детегледач не знам - то на място ще се разбере ...

Публикувано на 21-04-2011 09:30 | RE: Детегледачки?!!!
Аз се регистрирах в два такива сайта вече и има семейства,който ме харесват,въпреки че съм писала че езиковото ми равнище не е добро,(а то всъщност е прилично) и след като го направят получаваш телефона и имейл адреса им,ако решиш да им пишеш пращам им емейл с по-подробна информация кога мога да започна но все още няма окончателен отговор от тях пък и ще съм свободна да започна чак в края на годината,а и има доста кандидати,който ме превъзхождат езиково,но едно е да пишеш знам английски и съвсем друго до каква степен го владееш сред хора,за който е роден.А за картите се интересувам понеже прочетох,че ако семейството е съгласно може да ти помогне с издаването на синя което си е плюс и не губиш време 

Публикувано на 30-04-2011 15:28 | RE: Детегледачки?!!!
въпрос към sepuko или които е запознат с темата:
- като попълниш този образец Б3 от линка които си дала какви права ти дава това. Изобщо какво е най добре да се направи след като вече си при някое семейство.
1.Регистрация като Ау Пеар, или някакво друга ...
2.Нужно ли е да се опиташ да се регистр. като самонает, какви други регистрации са нужни евентуално след 1 година да започнеш да работиш без проблеми ...
Асен Беловарски
- като попълниш този образец Б3 от линка които си дала какви права ти дава това. Изобщо какво е най добре да се направи след като вече си при някое семейство.
1.Регистрация като Ау Пеар, или някакво друга ...
2.Нужно ли е да се опиташ да се регистр. като самонает, какви други регистрации са нужни евентуално след 1 година да започнеш да работиш без проблеми ...
Асен Беловарски
Публикувано на 18-05-2011 00:38 | RE: Детегледачки?!!!
здравейте,
отговорено е вече на всичките въпроси дето сте ги задали тука във форума на bghelp.co.uk -има много хубави теми където всичко е изяснено- ако го пуснете на гугъл още сигурно ще ви изкочат темите.
и определено о пер ДА това е един от най-удобните начини за вземане на синя карта (поне засега или до 2013) четете успех!
отговорено е вече на всичките въпроси дето сте ги задали тука във форума на bghelp.co.uk -има много хубави теми където всичко е изяснено- ако го пуснете на гугъл още сигурно ще ви изкочат темите.
и определено о пер ДА това е един от най-удобните начини за вземане на синя карта (поне засега или до 2013) четете успех!
carpe di m..
Публикувано на 11-06-2011 12:04 | RE: детегедачки
Аз пътувам във вторник с HQ Services, не взимат такси преди да заминеш, 120 лири на седмица стартово, комисионната им е 250 лири. ще пиша от там, надявам се всичко да е наред. ще гледам две деца на 3г и на 7г, ходели на детска градина и училище затова ще имам повече домакинска работа в къщата. ще видим как ще е........ наистина не е много високо заплащането но тук като няма работа какво да правя, плюс това всичко друго ми е осигорено, все си мисля че ако съм на по висока заплата като си платя квартирата и режийни и за храна пак идва горе долу същото
Редактирано от vesky2011 на 11-06-2011 12:12
Публикувано на 11-06-2011 12:08 | RE: Детегледачки?!!!
какво предлага тази синя карта , някой може ли да ми обясни
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители