Форум >
Публикувано на 25-10-2011 20:47 | Работа по програмите Work and Study UK
Здравейте,
Нов съм във форума и се регистрирах главно заради това, че не можах да намеря точно конкретното инфо, което ме интересува. Обмислям сериозно да се запиша по една такава програма (за момента на Оrange ми се струва най- сигурно). От една страна работя повече от година в хотел и имам специализация международен туризъм и от друга, току що се дипломирах със специалност английска филология, и мисля, че една такава работа ще ми бъде доста полезна. Искам да попитам някой има ли опит, ако не с Orange, то поне с някоя друга подобна фирма.
Нов съм във форума и се регистрирах главно заради това, че не можах да намеря точно конкретното инфо, което ме интересува. Обмислям сериозно да се запиша по една такава програма (за момента на Оrange ми се струва най- сигурно). От една страна работя повече от година в хотел и имам специализация международен туризъм и от друга, току що се дипломирах със специалност английска филология, и мисля, че една такава работа ще ми бъде доста полезна. Искам да попитам някой има ли опит, ако не с Orange, то поне с някоя друга подобна фирма.
Публикувано на 26-10-2011 11:35 | RE: Работа по програмите Work and Study UK
Хм, и на мен ще ми е интересно дали тук има някой, който е бил на Study and Work в UK.
Определено на пръв поглед изглежда по-добър вариант от работа по фермите и затова си има и .. близо 5 пъти по-висока цена.
Ако някой друг не се изкаже по този въпрос - действай, пък после ще кажеш ти как е било.
Определено на пръв поглед изглежда по-добър вариант от работа по фермите и затова си има и .. близо 5 пъти по-висока цена.
Ако някой друг не се изкаже по този въпрос - действай, пък после ще кажеш ти как е било.
Публикувано на 26-10-2011 12:09 | RE: Работа по програмите Work and Study UK
аз записах SWEP вчера бях на интервю, сега ще видим какво ще стане
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 26-10-2011 12:14 | RE: Работа по програмите Work and Study UK
Ам, то SWEP-а не е това, за което petroff пита.
Реално от тези, които бяха по SWEP във фермата .. само им беше по-гадно, щото трябваше да стоят след работа на курсове по английски иначе бач на полето и тва е.
Реално от тези, които бяха по SWEP във фермата .. само им беше по-гадно, щото трябваше да стоят след работа на курсове по английски иначе бач на полето и тва е.
Публикувано на 30-10-2011 14:45 | RE: Работа по програмите Work and Study UK
Никой ли няма информация относно Work and Study UK. Мене ме интересува също! A в сайта на Ориндж има много малко инфо. Целогодишни ли са програмите?
Just someone, who wants to reach out, and make the world a little better!!!
Публикувано на 30-10-2011 14:51 | RE: Работа по програмите Work and Study UK
Имаш добро ниво на английски език регистрирай се в джобс ценъра на Великобритания ,сам ще си намериш работа,ще ти изпратят трудов договор и самолетен билет,просто се разрови малко,не ти е нужен посредник Успех!
Публикувано на 18-01-2012 01:33 | RE: Работа по програмите Work and Study UK
Хах... lol проявих интерес (явно отново) към програмата и реших да се разровя тука за мнения,и чета най- горното и си мисля : "Това направо все едно аз съм го писал" и като погледнах ИЗНЕНАДА хаххаха. Maлко update: Сега няма да е Това лято ще съм фермерче и аз, а като (ако... дано ) събера парички вече по- сериозно ще погледна към тези програми
Относно това, което каза Франки, мисля, че шансовете да си намеря работа по този начин към момента клонят повече към 0 ...
Относно това, което каза Франки, мисля, че шансовете да си намеря работа по този начин към момента клонят повече към 0 ...
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители