Форум >
Публикувано на 05-11-2011 19:07 | NVQ стажове в UK?
Здравейте, някой бил ли е по тази програма в Англия чрез Ziptravel.bg или с някоя друга агенция и въобще какви са впечатленията? Ето линк с информацията за програмата.http://www.ziptravel.bg/bulgaria/bg/programs/uk_training/nvq_program
Публикувано на 06-11-2011 17:14 | RE: NVQ стажове в UK?
Не знам някои дали ще участва като видях какви пари е само програмата 1150 Британски лири от там имаш още толкова и какво излиза, че почваш с -3000 Британски лири НЕ МЕРСИ! Пак някои иска да изкара някои лев на гърба на хората които имат надежда за нещо по-добро.
Редактирано от tuizzl на 06-11-2011 17:16
Публикувано на 06-11-2011 17:41 | RE: NVQ стажове в UK?
tuizzl писа:
Не знам някои дали ще участва като видях какви пари е само програмата 1150 Британски лири от там имаш още толкова и какво излиза, че почваш с -3000 Британски лири НЕ МЕРСИ! Пак някои иска да изкара някои лев на гърба на хората които имат надежда за нещо по-добро.
По-принцип зависи какво търсиш. Ако смяташ да останеш да живееш в Англия тази програма дава повече перспектива за развитие. Освен това след една година може да кандидатстваш за blue card. Също не е за пренебрегване факта, че все пак работата е по-добра от тази във фермите и придобиваш квалификация.
Публикувано на 09-12-2011 23:37 | RE: NVQ стажове в UK?
Мод: Кирилица!
Редактирано от Elektra на 10-12-2011 09:42
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители