Форум >
Публикувано на 26-02-2009 11:17 | Оставане в Англия и след бригадата
Интересно ми е колко от вас мислят да останат в Англия след края на бригадата, или ако някой е останал вече да сподели мнението си. И също така за тези, които вече са били на бригада - виждайки живота в Англия(било то и живота във фермата) и живота в България къде предпочитате да живеете? Ако някой желае да сподели какви документи са нужни за легализиране на престоя в Англия, мисля че и това ще е полезно
Публикувано на 26-02-2009 11:27 | RE: Оставане в Англия и след бригадата
Мен лично не ме влече идеята да живея в Англия.
Така да се вдигна за някой друг месец бива, но не и да отида с мисълта, че там ще живея.
Така да се вдигна за някой друг месец бива, но не и да отида с мисълта, че там ще живея.
Публикувано на 26-02-2009 12:33 | RE: Оставане в Англия и след бригадата
"Фирма „Юпитер-Н”съвместно с „ТИ ЕС ДЖИ”които имат регистриран офис в Англия се ангажира да изготвя следните документи за легално пребиваване с право на работа в Англия/Лондон. Фирма „Юпитер-Н”съвместно с „ТИ ЕС ДЖИ” подписват договор с вас,който ви гарантира безпроблемно изваждане на всички по- долу посочени документи и ви гарантира статут по програмата SELF EMPLYED. 1.Банкови сметки без доказване на адрес. 2.Регистрация в TAX OFICE като самонаети лица 3.Регистрация в TAX OFICE за работа в строителството-CIS карта. 4.Изпит по техника на безопасност за работа в строителството- CSCS карта. 5.NATIONAL INSURANCE NUMBER /ЕГН+ осигурителен номер/. 6.Регистрация в HOME OFICE за жълта карта като самонаето лице/ SELF EEMPLOYED/. 7.Счетоводство-връщане на данъци /за тези които имат фирма в Англия/. 8.Съдействие за получаване на Английска шофьорска книжка. 9.Регистрация в Англия на личен лекар /GP/. За вас ще бъде изпратено писмо в офиса ни в Англия в което ще бъде насрочена дата за интервюто за получаване на осигурителния ви номвр и дата за изпита ви по безопасност на труда.Формулярите за този изпит ще получите от нас и по тях ще се подготвяте за изпита. Цялата процедура трае от 45 до 60 работни дни. И се чака тук в България и след като ни уведоми колегата че е пристигнало писмо за вас вие два дни преди това трябва да сте в Англия. САМО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО НА ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ И РЕГИСТРИРАНЕТО ВИ В АНГЛИЯ ИМАТЕ ПРАВО ДА ПРЕБИВАВАТЕ И РАБОТИТЕ ЛЕГАЛНО ТАМ. "
намерих го в едно сайтче - дано да е полезно на някой!
намерих го в едно сайтче - дано да е полезно на някой!
Публикувано на 28-02-2009 13:45 | RE: Оставане в Англия и след бригадата
Ami takiva obqvi ima tosta v bg vestnicite v London,kakto i v nqkoi saitove
Vuprosa e da li si struva da dava6 pari za da ti izvadqt tezi dokumenti ?
Vuprosa e da li si struva da dava6 pari za da ti izvadqt tezi dokumenti ?
Публикувано на 25-04-2009 23:24 | RE: Оставане в Англия и след бригадата
не, не си струва да се дават пари на фирма, за да ти извадят документи.
с прилично ниво на английски човек може да се оправи сам и то почти без никакви разходи! изобщо не е сложна процедурата да се регистрираш като self-employed.
миналата година братовчедка ми така замина на бригада, а след това остана в Шотландия и се регистрира като селф и си работи там и е много доволна.
с прилично ниво на английски човек може да се оправи сам и то почти без никакви разходи! изобщо не е сложна процедурата да се регистрираш като self-employed.
миналата година братовчедка ми така замина на бригада, а след това остана в Шотландия и се регистрира като селф и си работи там и е много доволна.
Публикувано на 07-07-2009 12:51 | RE: Оставане в Англия и след бригадата
Как се е регистрирала братовчеткати, смисъл какви документи са необходими за тази регистрация и за колко време стара?Предварително ти благодаря
Редактирано от a на 07-07-2009 12:53
Публикувано на 07-07-2009 14:00 | RE: Оставане в Англия и след бригадата
Регистрирала се е , друг път.То така лесно ако ставаше всеки мангал щеше да е в Англия.Нали трябва да имаш уърк пермит , иначе си неэаконно пребиваващ ,каквато е и братовчедка ти.Това че е регистрирана в соц. служба нищо не эначи.
Публикувано на 07-07-2009 14:53 | RE: Оставане в Англия и след бригадата
Аве ти ли ще ми кажеш кво разбирам и кво не , Англия аэ съм я измислил.Аре върви се регистрирай да те видим , ако до една седмица не си намериш работа и си незаконно пребиваващ , като не си наясно не говори все професори тука.то така ако ставаше всеки скъсаняк щеше да работи в Англия.Плюс това като влизаш в страната ти е отбелязан точният срок эа който си вляэъл и оставайки нарушаваш моментално закона.
Публикувано на 07-07-2009 14:56 | RE: Оставане в Англия и след бригадата
Faku писа:
Аве ти ли ще ми кажеш кво разбирам и кво не , Англия аэ съм я измислил.Аре върви се регистрирай да те видим , ако до една седмица не си намериш работа и си незаконно пребиваващ , като не си наясно не говори все професори тука.то така ако ставаше всеки скъсаняк щеше да работи в Англия.Плюс това като влизаш в страната ти е отбелязан точният срок эа който си вляэъл и оставайки нарушаваш моментално закона.
Ти май живееш с няколко години назад във времето но няма значение Аве ти ли ще ми кажеш кво разбирам и кво не , Англия аэ съм я измислил.Аре върви се регистрирай да те видим , ако до една седмица не си намериш работа и си незаконно пребиваващ , като не си наясно не говори все професори тука.то така ако ставаше всеки скъсаняк щеше да работи в Англия.Плюс това като влизаш в страната ти е отбелязан точният срок эа който си вляэъл и оставайки нарушаваш моментално закона.
Щом си я измислил и Англия браво на теб-върхът си
Публикувано на 07-07-2009 16:48 | RE: Оставане в Англия и след бригадата
Faku писа:
...Аре върви се регистрирай да те видим , ако до една седмица не си намериш работа и си незаконно пребиваващ...
...Аре върви се регистрирай да те видим , ако до една седмица не си намериш работа и си незаконно пребиваващ...
За да се регистираш като селф- емплойд трябва вече да си започнал да упражняваш някакъв вид дейност, това се записва и в апликейшън - формата. Факт е обаче, че 99,9 % от регистриращите се тепърва започват да си търсят работа и със сигурност никой е незаконно пребиваващ. Винаги можеш да кажеш, че обекта (ако си в строитеслтвото ) е приключил и си в търсене на нов, това НЕ означава че си незаконно пребиваващ!
...като не си наясно не говори все професори тука.то така ако ставаше всеки скъсаняк щеше да работи в Англия...
Ти май си най- големият професор, и човека, на когото най- много неща не са му ясни, затова ще те помоля да спреш с коментари по теми, за които не си в час, или поне да се обосноваваш по някакъв начин, че да ти повярваме
И да, много скъсаняци вече работят в Англия, не могат да си напишат името правилно ама си купили нов телефон и са гъзарите на село... (а ти в Англия ли си?)
...Плюс това като влизаш в страната ти е отбелязан точният срок эа който си вляэъл и оставайки нарушаваш моментално закона....
Имаш право на поне 3 месеца като турист
ако нещо не ти е ясно питай, ако имам време може и да ти отговоря...
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители