Форум >
Публикувано на 14-02-2012 15:48 | Камериерки и чистачки
Здравейте на всички!
Реших да пусна темата, защото от вчера се ровя из форума и нищо не намерих. Със сигурност има хора, които са заминали за тези позиции в Англия, нека споделят мнение и как са се уредили първоначално, с коя фирма са заминали и прочее неща, които биха били от полза на много от нас.
Благодаря за отогворите!
Реших да пусна темата, защото от вчера се ровя из форума и нищо не намерих. Със сигурност има хора, които са заминали за тези позиции в Англия, нека споделят мнение и как са се уредили първоначално, с коя фирма са заминали и прочее неща, които биха били от полза на много от нас.
Благодаря за отогворите!
Публикувано на 14-02-2012 19:03 | RE: Камериерки и чистачки
здравей,надявам се някой да пише по темата,аз писах в бг хелп ук ,но само ми се подиграха и вси4ки ме отказваха,както и да е аз реших да опитам еи така на сляпо и съм си резервирала билет за следва6тия месец до Лондон ако искаш ми пиши

Публикувано на 14-02-2012 19:57 | RE: Камериерки и чистачки
Ами много българки работят като "чистачки" (cleaning services) като Self employed. Обаче така да заминеш и да се оправиш не го виждам да стане. Трябва някой да ти помогне там.
Публикувано на 14-02-2012 20:19 | RE: Камериерки и чистачки
Какво имаш предвид за документите ли да ми помогне, аз доколкото разбрах до момента проблема е, че няма работа. Документи виждам, че за 250 паунда правят, но пък дочух, че са затегнали положението с НИН- а? А и аз за това питам за някаква фирма от тук, която да се заеме с намирането на работа там. Преди съм срещала обяви за cleaner- и, но напоследък уви нищо.
Публикувано на 14-02-2012 22:02 | RE: Камериерки и чистачки
Фирма от България да ти намери работа като cleaner не мисля, че има. Като си изкараш документите за self си пускай CV-то по агенциите (английски агенции) и така. Но то вече в тази сфера доста трудно ще си намериш добре платена постоянна работа като self.
Публикувано на 19-02-2012 19:45 | RE: Камериерки и чистачки
Просто като едно съветче така което аз получих от мой добър приятел преглеждай от време на време сайта на вестник будилнкъ там има доста обяви понякога и по често за камериери
budilnik.com
Успех иска се доста смелост за тази крачка !

Публикувано на 29-03-2012 21:34 | RE: Камериерки и чистачки
Здравейте , не е вярно че няма фирма която от България не може да ви намери работа като чистачи .... но не е желателно и наистина вече много трудно. Дори и да си набавиш документите което е доста трудно сега надали ще те вземат в някой хотел. По скоро ще чистиш къщи за което не ти трябват документи . Само като чуят че си от БГ или Румъния и се отказват от услугите ти ...
Публикувано на 18-04-2012 15:59 | RE: Камериерки и чистачки
[quote]teaover писа:
Здравейте , не е вярно че няма фирма която от България не може да ви намери работа като чистачи .... но не е желателно и наистина вече много трудно. Дори и да си набавиш документите което е доста трудно сега надали ще те вземат в някой хотел. По скоро ще чистиш къщи за което не ти трябват документи . Само като чуят че си от БГ или Румъния и се отказват от услугите ти ...
Кажете някоя фирма, че аз доста търсих.Или не съм търсила както трябва, или наистина няма
Кажете някоя фирма, че аз доста търсих.Или не съм търсила както трябва, или наистина няма
Редактирано от foffy на 18-04-2012 16:00
Публикувано на 27-04-2012 17:08 | RE: Камериерки и чистачки
здр, аз ще заминавам с агенция то варна, казва се jobconsult, можете да намерите сайта и да научите повече подробности относно всичко. Мисля,че е надеждна и доста жени вече са заминали с нея става дума за почасово почистване по домовете. 

Публикувано на 07-06-2012 09:29 | RE: Камериерки и чистачки
Здравейте, искам само да кажа на всички които приемат оферти за работа в хотели да не си дават парите на Българските фирми. Ще уточня. Първо работа като self employed в хотел няма. Или почти няма.Второ не ти се плаща на час а на изчистена стая!!! В добрият случа две стаи и половина на час,някъде и 3.За тези които не са запознати това е много тежка работа. Трето печалба може да имаш след 3-4 месеца и то ако чистиш средно по 17-18 стаи на ден,наемът ти не е много висок , живееш на близо до хотела и не ползваш транспорт! Това е ..... Успех
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители