Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: помощ!!!

страница 2 от 2

< 1 2
Публикувано на 19-02-2012 20:10 | RE: помощ!!!
krasimav
Потребител
https://facebook.com/Krasimav

Честно казано тук ситуацията е сложна, тъй като никой не знае какви са им правилата. Повечето се страхуват да те наемат, дори да имаш право на работа, тъй като те самите не са наясно с правилата на Border Agency. От друга страна може и да те наемат на работа, без да са наясно какви документи са ти нужни, но ако ви хванат, а то е неизбежно, повярвай ми (все има някой, който ще те натопи, те са си обучени да се топят тук).. глобите не са малки. За теб 1000 паунда, а за работодателя ти 5000. Не тръгвай с измами, по-добре си кажи че имаш нужда от разрешение за работа, ако работодателя държи да те наеме, ще поиска разрешение от граничната полиция. Ако ли не проверете дали можеш да работиш тази работа като селф емплойер, защото ако нямаш право, а работиш работа която не е за селф, а ти си такъв, пак ще те глобят. Аз съм с право на работа и пак трудно си намерих работа, тъй като всички се страхуваха да ме наемат като разбереха, че съм българка. Страх ги е хората от глоби.

Публикувано на 20-02-2012 07:39 | RE: помощ!!!
Tatko Barba
Потребител

Малко поправка: За теб глобата е до 5000 паунда,за шефа ти до 10 000

Моля, пишете на кирилица!
Мойта лесна, аз съм прост. Да му мислят по простите!
БЕБО ИМА ПИШКА
Публикувано на 20-02-2012 15:14 | RE: помощ!!!
Fanatics_Hater
Потребител

За съжаление в живота винаги така става.Такива глупендери, като тоя, дето и името на града не може да прочете и произнесе и вместо Блякпул казва Блацкпоол, винаги успяват , къде с нахалство, къде с измами да си пробият път, а кадърните и интелигентните рядко успяват, защото все гледат да са в правилата.

страница 2 от 2

< 1 2

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 50 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти