Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Работа в конеферма в Англия
Публикувано на 28-02-2012 13:42 | Работа в конеферма в Англия
elanore
Потребител

Здравейте, най-напред искам да се извиня ако има вече такава тема, но на сайта има толкова информация, че ще ми трябва доста време, за да я открия, а с търсачката не излиза нищо.

Бих искала да си намеря работа в конеферма като общ работник/ конегледач. Някой от вас минал ли е по този път? Кои са фирмите посредници, които предлагат работа в конеферми? Има ли конеферми, които набират директно служители? Някакъв сайт с обяви за работа в тази сфера. Общо взето, каквото и да споделите ще ми бъде полезно!

Блгодаря предварително!

Публикувано на 28-02-2012 23:34 | RE: Работа в конеферма в Англия
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

предполагам че има ферми но там ще са хора които работят целогодишно , а за това на теб ще ти трябват документи, които не се вадят никак лесно , успех

Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 29-02-2012 09:22 | RE: Работа в конеферма в Англия
lik79
Потребител

Веднъш случайно попаднах на обява за работа в такава ферма.Отидохме с един приятел и се оказа че търсели хора да ги обучават-до 3 годишни коне бяха.Имаше и определени изисквания-да не си над 75 кг.,дресировка с команди и други такива.
Публикувано на 04-05-2015 11:11 | RE: Работа в конеферма в Англия
jijo1975
Потребител

Здравейте! Нова съм във форума и с моя съпруг се интересуваме от работа в конеферма. Някой знае ли нещо, някакви ферми? Моля за инфо и за животновъдни ферми! Не срещнах нищо по въпроса.
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 53 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти