Форум >
Публикувано на 28-02-2012 13:42 | Работа в конеферма в Англия
Здравейте, най-напред искам да се извиня ако има вече такава тема, но на сайта има толкова информация, че ще ми трябва доста време, за да я открия, а с търсачката не излиза нищо.
Бих искала да си намеря работа в конеферма като общ работник/ конегледач. Някой от вас минал ли е по този път? Кои са фирмите посредници, които предлагат работа в конеферми? Има ли конеферми, които набират директно служители? Някакъв сайт с обяви за работа в тази сфера. Общо взето, каквото и да споделите ще ми бъде полезно!
Блгодаря предварително!
Бих искала да си намеря работа в конеферма като общ работник/ конегледач. Някой от вас минал ли е по този път? Кои са фирмите посредници, които предлагат работа в конеферми? Има ли конеферми, които набират директно служители? Някакъв сайт с обяви за работа в тази сфера. Общо взето, каквото и да споделите ще ми бъде полезно!
Блгодаря предварително!
Публикувано на 28-02-2012 23:34 | RE: Работа в конеферма в Англия
предполагам че има ферми но там ще са хора които работят целогодишно , а за това на теб ще ти трябват документи, които не се вадят никак лесно , успех
Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. ЛЕВСКАР завинаги си аз оставам, ЛЕВСКАР дори и след смъртта
Публикувано на 29-02-2012 09:22 | RE: Работа в конеферма в Англия
Веднъш случайно попаднах на обява за работа в такава ферма.Отидохме с един приятел и се оказа че търсели хора да ги обучават-до 3 годишни коне бяха.Имаше и определени изисквания-да не си над 75 кг.,дресировка с команди и други такива.
Публикувано на 04-05-2015 11:11 | RE: Работа в конеферма в Англия
Здравейте! Нова съм във форума и с моя съпруг се интересуваме от работа в конеферма. Някой знае ли нещо, някакви ферми? Моля за инфо и за животновъдни ферми! Не срещнах нищо по въпроса.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители