Форум >
Публикувано на 21-07-2012 09:02 | Ирландия отвори трудовия си пазар!
Честито! Ирландците премахнаха ограниченията по-рано от обявените срокове!
Ще се възползвате ли от това, къде, какво смятате да правите?

Ще се възползвате ли от това, къде, какво смятате да правите?

Публикувано на 21-07-2012 09:21 | RE: Ирландия отвори трудовия си пазар!
Има ли фирми,агенций за работа в Ирландия?
Публикувано на 21-07-2012 10:02 | RE: Ирландия отвори трудовия си пазар!
Здравейте искам да попитам хора които в момента работят там да споделят как е работа имали в кои сфери как вървят квартирите . мисля че е най добре от хора които са там да споделят отколкото хора които не са стъпвали даже да дават някакви общи коментари работи дето си ги знаем всички.предварително благодаря на хората които искат да помогнат на другите с мнение и отговори .
Публикувано на 25-07-2012 07:36 | RE: Ирландия отвори трудовия си пазар!
Нямали толкова българи там та един не се намира да пиши . Другите народи си помагат много ама много ние само се крием и се плюем .Ако всеки които е бил или е в момента там сподели по едно мнение поне или отговори на един въпрос мисля че ще бъде от огромна полза за хората които искат да заминат в Ирландия.Моля ви бъдете Българи .Помоща винаги се връща с нещо добро
Публикувано на 25-07-2012 09:08 | RE: Ирландия отвори трудовия си пазар!
gogopar писа:
Нямали толкова българи там та един не се намира да пиши . Другите народи си помагат много ама много ние само се крием и се плюем .Ако всеки които е бил или е в момента там сподели по едно мнение поне или отговори на един въпрос мисля че ще бъде от огромна полза за хората които искат да заминат в Ирландия.Моля ви бъдете Българи .Помоща винаги се връща с нещо добро
Много хора след като заминат за чужбина забравят от къде са тръгнали,Аз лично много пъти бях излъган от "приятели" в чужбина на които съм помагал много в БГ.
Публикувано на 25-07-2012 12:29 | RE: Ирландия отвори трудовия си пазар!
zdraveite!!!Ima li nqkoq chitava firma za rabota v Irlandiq....pomognete
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 25-07-2012 12:34
Публикувано на 25-07-2012 12:33 | RE: Ирландия отвори трудовия си пазар!
Заинтересованите могат да прочетат малко инфо тук.
Finding a job in Ireland
Finding a job in Ireland
Редактирано от Ivo на 25-07-2012 12:34
Публикувано на 25-07-2012 17:32 | RE: Ирландия отвори трудовия си пазар!
Не се отчайвай...
Един ден може да ти се усмихне късмета.......
Един ден може да ти се усмихне късмета.......

Публикувано на 26-07-2012 19:15 | RE: Ирландия отвори трудовия си пазар!
Gladiator13 писа:
Нямам пари за квартира.А там да си търсиш работа, трябва да имаш постоянен адрес.Не може да спиш по пейките и да кандидатстваш за работа. Иначе бих рискувал една хилядарка, ако имах поне излишна.Затова само ще си седя в Булгаристан и ще чакам краят на свте, то друго не остана
Значи това е изключително малоумно което си го написал 'Булгаристан' и предполагам че визираш България....ако говориш за нея я наричай така както е името на нашата родина ако си турчин можеш и Булгаристан да я наричаш въпреки че пак много много не е желателно все пак пишеш в български форум на български език и наричай мястото в което живееш така както е редно.Не стига че всичко се турцизира и по тв и в политиката и по разни квартали на не малки градове в БГ че дори и в някои жанрове на нашата музика че сега трябва да търпим и разни сополници да говорят така сякаш живеем в Турция и говорим за комшиите на северо-запад.Що се отнася до модераторите имайте малко българщина във вас.Мнoгoкратно сам забелязвал разни индивиди да наричат с това миризливо име нашата държава и вие си траете сякаш и вие сте турцизирани.Не само да ми изисквате да се пишело на кирилица да се спазвало това или онова точка незнам си коя член незнам си кой.Поне малко от малко взимайте отношение и спирайте подобни простотии.С една дума ограничете ги.Много пъти сам забелазвал и сам си траел, но не беше един два пет или 10 пъти....Що се отнася по темата не е нужно човек да има посотоянен адрес поради простата причина че на много места предлагат и работа и квартира към офертата.Примери неискам да давам ясно защо но е факт.А и не е само за Ирландия на много места по принцип го изискват но не е важно както и при мен е същия случаи така че всеки който пожелае може да си потърси.Хайде със здраве...Нямам пари за квартира.А там да си търсиш работа, трябва да имаш постоянен адрес.Не може да спиш по пейките и да кандидатстваш за работа. Иначе бих рискувал една хилядарка, ако имах поне излишна.Затова само ще си седя в Булгаристан и ще чакам краят на свте, то друго не остана

Публикувано на 26-07-2012 21:17 | RE: Ирландия отвори трудовия си пазар!
Значи да ти призная от ежедневната пумия, която се излива отвсякъде в тази държава, вече не ми прави впечатление каквото и да било.
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители