Форум >
Публикувано на 08-08-2012 21:52 | работа в UK
Здравейте,
Много се рових и търсих за National Insurance number, но никъде не открих дали един път издаден той се запазва или има някаква давност
Преди две години бях във ферма в Англия и тогава ми издадоха такъв, но в момента не знам дали е активен и ако е така как мога да си изкарам документите за него?
Имам и още един въпрос може би е малко тъп

Ако имам такъв номер лесно ли става регистрацията за self-empoued или трябва да кандидатствам и да чакам одобрение?
Да предположим че вече съм се регистрирала после как става търсенето за работа пак ли в агенции или аз сама обикалям по фирми и предприятия и си предлагам услугите

Много се рових и търсих за National Insurance number, но никъде не открих дали един път издаден той се запазва или има някаква давност

Преди две години бях във ферма в Англия и тогава ми издадоха такъв, но в момента не знам дали е активен и ако е така как мога да си изкарам документите за него?
Имам и още един въпрос може би е малко тъп

Да предположим че вече съм се регистрирала после как става търсенето за работа пак ли в агенции или аз сама обикалям по фирми и предприятия и си предлагам услугите

Публикувано на 08-08-2012 22:10 | RE: работа в UK
Здравей.
1-NIN-a е вечен.Няма срок.Един път издаде ли се за конкретен човек си остава за него цял живот.
2-За регистрация се чака.Също трябва да споменем че не е сигурно дали ще те одобрят.
3-Има агенции които взимат селф-ове но трябва да потърсиш такива във интернет за сферата в която ще работиш.Можеш и самостоятелно да търсиш си търсиш клиенти.....
Ако има нещо питай...
1-NIN-a е вечен.Няма срок.Един път издаде ли се за конкретен човек си остава за него цял живот.
2-За регистрация се чака.Също трябва да споменем че не е сигурно дали ще те одобрят.
3-Има агенции които взимат селф-ове но трябва да потърсиш такива във интернет за сферата в която ще работиш.Можеш и самостоятелно да търсиш си търсиш клиенти.....
Ако има нещо питай...
Публикувано на 08-08-2012 22:15 | RE: работа в UK
Да наистина имам въпроси
,щом като ми е вечен NIN трябва ли ми някакви документи за да го докажа или по ЕГН и три имена ми го намират в системата.
Другото което ме вълнува силно и съм сигурна че на място ще го разбера,но все пак да питам - има ли някакъв шанс докато и чакам документи някой да ме вземе на работа чрез агенция или пак аз трябва да си търся и да съм нелегално

Другото което ме вълнува силно и съм сигурна че на място ще го разбера,но все пак да питам - има ли някакъв шанс докато и чакам документи някой да ме вземе на работа чрез агенция или пак аз трябва да си търся и да съм нелегално

Публикувано на 08-08-2012 23:05 | RE: работа в UK
Във форума има по-запознати хора с тези процедури нека те ти отговорят.....
Публикувано на 09-08-2012 13:59 | RE: работа в UK
Здравейте! Искам да попитам дали някой е работил в Англия по програмата на ****** за куриери, където се плаща 4000лв. преди заминаването? Интересува ме дали е сигурна работата и дали някой който е работил е останал доволен? Аз и приятеля ми искаме да заминем заедно. Ще съм Ви много благодарна, ако можете да ми дадете малко повече информация! Благодаря предварително.

Редактирано от Ivo на 10-08-2012 17:44
Публикувано на 09-08-2012 14:17 | RE: работа в UK
Вие нормални ли сте да давате 4 бона ей така щото "посредник" ви "урежда" на работа в УК ... по закон нямат право като цяло такси да ви взимат но няма да изброявам имена в БГ фирми има бол които взимат над 1 бон и аз нз за какво такси !
Публикувано на 09-08-2012 15:15 | RE: работа в UK
Тези 4000 лв. включват самолетен билет, изкарване на всички необходими документи, наем на квартирата и т.н. Т.е. аз с нищо не се занимавам. Фирмата урежда всичко по заминаването ми, настаняването и започването на работа. Имате ли информация някой да е заминавал с помощта на тази фирма? Обявата за работа беше много подробна нищо не е спестено. Пише колко се изкарват колко са разходите, колко може да се спестява и т.н.
Публикувано на 09-08-2012 17:26 | RE: работа в UK
Фирмата ****** е Благоевградска. Някой знае ли дали е сигурна?
Редактирано от Ivo на 10-08-2012 17:45
Публикувано на 10-08-2012 17:46 | RE: работа в UK
По първоначалните въпроси виждам, че са отговорили.
Повече инфо за процедурите в тази тема тук:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=13&thread_id=1847
Повече инфо за процедурите в тази тема тук:
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=13&thread_id=1847
Публикувано на 12-08-2012 14:30 | RE: работа в UK
ami nz no koito sum pital vse mi kazva 4e izliza dosta skupo zaminavaneto ima li drug na4in za zaminavane
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 12-08-2012 17:41
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители