Форум >
Публикувано на 29-08-2012 13:43 | Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
Здравейте всички! Интересува ме някой ходил ли е да работи във фабрика за риби и миди в UK? Предстои ми заминаване в такава фабрика във Fleetwood, но не намирам никаква информация за такава, от няколко дни търся из нета и не намирам нищо... някой нещо да знае по въпроса? И ако някой нещо знае за въпросната фабрика във Fleetwood ще съм много благодарен- какво точно се работи, по колко часа, има ли работа, добре ли се заплаща и такива работи.
Благодаря на всички предварително!
Публикувано на 29-08-2012 17:50 | RE: Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
patso84 писа:
Здравейте всички! Интересува ме някой ходил ли е да работи във фабрика за риби и миди в UK? Предстои ми заминаване в такава фабрика във Fleetwood, но не намирам никаква информация за такава, от няколко дни търся из нета и не намирам нищо... някой нещо да знае по въпроса? И ако някой нещо знае за въпросната фабрика във Fleetwood ще съм много благодарен- какво точно се работи, по колко часа, има ли работа, добре ли се заплаща и такива работи.
Здравей
за да получиш повече информация трабва и да дадеш повече кази какво знаеш за таази фабрика като как се казва, как намери обявата и така нататак.
Публикувано на 03-09-2012 08:30 | RE: Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
dimitar79 писа:
Здравей
за да получиш повече информация трабва и да дадеш повече кази какво знаеш за таази фабрика като как се казва, как намери обявата и така нататак.
patso84 писа:
Здравей
Аз ако знаех как се казва и подробности щях ли да питам тук? Онзи ден разбрах как се казва, след като публикувах тема тук- AMSeafoods е фабриката!
Публикувано на 18-09-2013 11:44 | RE: Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
Здравейте, някой да има информация за фабриката за миди в Barnstaple....
Публикувано на 18-09-2013 15:24 | RE: Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
Здравейте!Нова съм и за първи път чувам че такива фабрика набират хора.Някой ако може да сподели повече информация.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Публикувано на 18-09-2013 15:33 | RE: Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
Company Name:
AM Seafoods Ltd
Address:
Siding Road
Fleetwood
County:
Lancashire
Postcode:
FY7 6NS
Country:
United Kingdom
Phone:
+44 1253 772444
Fax:
+44 1253 771780
Email:
info@amseafoods.co.uk
Web:
www.amseafoods.co.uk - See more at: http://www.worldfishing.net/directory/categories/processingrefrigeration/am-seafoods-ltd#sthash.z5sMsPzM.dpuf
- Координатите имAM Seafoods Ltd
Address:
Siding Road
Fleetwood
County:
Lancashire
Postcode:
FY7 6NS
Country:
United Kingdom
Phone:
+44 1253 772444
Fax:
+44 1253 771780
Email:
info@amseafoods.co.uk
Web:
www.amseafoods.co.uk - See more at: http://www.worldfishing.net/directory/categories/processingrefrigeration/am-seafoods-ltd#sthash.z5sMsPzM.dpuf
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 30-04-2016 18:08 | RE: Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
Работих в така наречената фабрика за миди AM SEAFOODS която се намира във Fleetwood ,договора ми беше за 6 месеца и след това както на мен така и на много хора него подновиха. Политиката им е да наемат нови българи на всеки 3 месеца докато им изтече договора и после ги гонят, понеже собствениците вземат държавни субсидий за всеки новонает и така въртележката се върти. Несе лъжете да започвате работа там понеже има вероятност да не може да съберете пари да се приберете обратно в БГ. Мениджъра който търси хора за там се казва Светльо и лъже че има постоянна работа и дългосрочна. Надавям се ,да съм помогнал.
Редактирано от Vallerioo на 30-04-2016 18:12
Публикувано на 01-05-2016 01:49 | RE: Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
аз работя в такава фабрика за риба и миди в Roche фирмата се казва Ocean Fish и като цяло съм доволен ..работата е целогодишна като понякога има изключения февруари - март работата като цяло намалява но сега от края на май живи здрави лепваме сардинката
Публикувано на 22-05-2016 17:37 | RE: Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
Бихте ли написали с коя фирма се заминава за тази Ocean Fish LTD , и ако има такси какви са?
Публикувано на 21-11-2016 10:57 | RE: Фабрики за миди, раци, рапани (риби)
Zdravejte --
Ako vi interesuva podobna brigada v ribna fakbrika, no v USA, pishete ni. Programata e s viza H2B, mogat da kandidatstvat studenti i nestudenti, za sledvashtoto liato e. Shte ima 3 mesechni i 5-6 mescheni opcii. Programna taksa niama, rabotodateliat vyzstanoviava samoletnia bilet + taksata za viza.
Iziskva se basic English.
Kojto ima jelanie, moje da ni pishe.
02/989 75 27
harmony@work-in-usa.org
Pozdravi
Harmony Consult
Ivo: Пишете на кирилица...
Ako vi interesuva podobna brigada v ribna fakbrika, no v USA, pishete ni. Programata e s viza H2B, mogat da kandidatstvat studenti i nestudenti, za sledvashtoto liato e. Shte ima 3 mesechni i 5-6 mescheni opcii. Programna taksa niama, rabotodateliat vyzstanoviava samoletnia bilet + taksata za viza.
Iziskva se basic English.
Kojto ima jelanie, moje da ni pishe.
02/989 75 27
harmony@work-in-usa.org
Pozdravi
Harmony Consult
Ivo: Пишете на кирилица...
Редактирано от Ivo на 21-11-2016 12:19
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия