Форум >
Публикувано на 09-11-2012 15:14 | RE: Професионални курсове NVQ
izvestniinfo писа:
Благодаря за страхотната информация .Тъй като заминавам за Англия да си търся работа мисля да се пробвам с тези курсове.Само едно не разбрах , какво е това Кройдън където си за жълта книжка , някаква сграда ли институция ли ? И след като се запиша за курса от българия те ми казват кога да отида за интервю за тази жълта книжка ? Другото което ме обърква , е че четох че с жълта имаш право да работиш определен брой часове не пълен работен ? обаче diaboli4no пише че с тия курсове си бачка фул тайм...
Кройдън е град сателит на Лондон там се намира тази служба, която се занимава с издаване на тези документи Благодаря за страхотната информация .Тъй като заминавам за Англия да си търся работа мисля да се пробвам с тези курсове.Само едно не разбрах , какво е това Кройдън където си за жълта книжка , някаква сграда ли институция ли ? И след като се запиша за курса от българия те ми казват кога да отида за интервю за тази жълта книжка ? Другото което ме обърква , е че четох че с жълта имаш право да работиш определен брой часове не пълен работен ? обаче diaboli4no пише че с тия курсове си бачка фул тайм...

Публикувано на 10-11-2012 01:55 | RE: Професионални курсове NVQ
Когато караш NVQ курс може да работиш на пълен работен ден, защото работата е свързана с курса.
Може да получите повече информация на български на този имейл:
ivelina@innolcentre.co.uk
Може да получите повече информация на български на този имейл:
ivelina@innolcentre.co.uk
Редактирано от deleted_user на 10-11-2012 01:56
Публикувано на 05-02-2013 20:53 | RE: Професионални курсове NVQ
NVQ е квалификационен курс минаваш испит и с това доказваш че си квалифициран за работата която работиш
Публикувано на 14-02-2013 20:18 | RE: Професионални курсове NVQ
здравейте тази фирма която предлага курсове легална ли е и какви са условията моля
Публикувано на 15-02-2013 11:04 | RE: Професионални курсове NVQ
razpredelena sam v Boxford sufolk.Dali niakoi e bil tam ?kak e tam ,pro4etah 4e niamalo postoianno rabota .
*Пиши на кирилица!
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 15-02-2013 13:34
Публикувано на 27-02-2013 00:25 | RE: Професионални курсове NVQ
Здравейте, трябва ми NVQ курс много спешно, а не мога да си намеря. Незнам може би не търся кадето трябва. Искам да замина за Екзетър, но всички обяви, които успях да намеря са за Лондон. Ако има някой, който е карал такъв курс там или някъде по брега..моля да сподели, защото се лутам от няколко дни из разни саитове, но още съм до никаде.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители