Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Подценяваме ли си труда-ниско заплащане в UK?
Публикувано на 18-09-2012 09:01 | Подценяваме ли си труда-ниско заплащане в UK?
rusenecut
Потребител

Подценяваме ли се като работници?Идват ли хора готови на всичко стига да вземат малко повече пари от колкото получават в България? Готови ли са да работят българите при всякакви условия на труд и начин на живот стига да вземат малко,наистина малко повечко от Българските заплати? Подбивали се заплащането от самите Българи ,или повече от Поляци,Румънци и др. във Великобритания?

Редактирано от rusenecut на 18-09-2012 09:03
Публикувано на 18-09-2012 09:59 | RE: Подценяваме ли си труда-ниско заплащане в UK?
Aleksandrina
Потребител
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1657657366

Аз лично не мисля, че парите, които българите изкарват във Великобритания са "малко повече" от тези, които изкарват тук в България. В България работиш цял месец за 300-350 лева, а във Великобритания изкарваш 300 паунда само за 1 седмица. Обърни ги тези паунди в БГ левове - 700 лева за 1 седмица ---> 2800 лева за 1 месец (без разходите). Говоря в груби цифри, съдейки по това аз колко съм изкарвала горе-долу по бригади. Не казвам, че всички изкарват по толкова. Има много по-добре, но има и по-зле... Зависи от фермата Лично мое мнение, rusenecut wink wink
Публикувано на 18-09-2012 10:07 | RE: Подценяваме ли си труда-ниско заплащане в UK?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Хайде стига с това 300-350 лв на месец. Ако тук бачкаш така, както в Англия заплатата дори и за такава нискоквалифицирана работа няма да е толкова малка.
Особено пък ако се правят съпоставки с изкараното от някои хора в UK, което е по-ниско и от България.

Публикувано на 18-09-2012 14:09 | RE: Подценяваме ли си труда-ниско заплащане в UK?
rusenecut
Потребител

Става въпрос за това ,че аз съм бил свидетел на това че хора на възраст доста над средната работят за малко пари ,дори да спестяват и по 50-100лв. седмично са доволни ,защотото никога в България не могат да ги спестят тези пари.И за тези мизерни пари (мизерни за UK) са готови на всичко-10-12 часа работен ден,унизителни условия на труд и живот.По този начин пада и заплащането ,защото като има такива хора,защо да плащат повече пари на други.Защо да подобряват условията на живот във фермите. Защо да се купува нова техника за полетата като това може да се компенсира с повече работа....Къде е проблема-в хората,в подбора или в контрола на фермите?
Публикувано на 18-09-2012 14:15 | RE: Подценяваме ли си труда-ниско заплащане в UK?
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Фермите искат точно това и го получават.

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23865 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 58 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: marina666
Бригадири в момента или преди малко във форума:
marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти