Форум >
>
Работа в Англия >
Тема: Квартири в Лондон
Публикувано на 12-01-2013 16:10 | Квартири в Лондон
jack52
Потребител

Здравейте,
Един от първите и най-важни въпроси, които вълнуват желаещите да заминат и работят в Лондон е: Как и къде да си намерят квартира!
Споделете линкове към най-добрите сайтове за намиране на свестни и приемливи като цена квартири. Къде може да се отседне отначало, докато се ориентира човек? И друга полезна информация.
Предлагам хората които вече имат опит да споделят своите впечатления.

Редактирано от jack52 на 12-01-2013 16:15
Публикувано на 12-01-2013 22:17 | RE: Квартири в Лондон
neliipa
Потребител

мога да предложа като изто4ник за търсене на квартири Bghelp.co.uk,звъняла съм,има и хубави има и не 4ак толкова хубави квартири, вси4ко е сспоред цената, обикновено се движат 60-65£; на седмица за двоина стая с вклу4ени вси4ки сметки, за едини4на-70-80£ пак с вклу4ени сметки. Друг вариант е по витрините на Off License магазините има разлепени обяви ,както и в българските магазини. За отсядането първона4ално ако има възможност е най- добре да си при приятел, а ина4е съм 4увала 4е има хотел4ета за по 30£ на ве4ер. Надявам се да съм помогнала с информацята. Успех на вси4ки желаещи да опитат късмета си в големия Лондон!
Публикувано на 13-01-2013 01:46 | RE: Квартири в Лондон
aydin
Потребител

зависи много в коя зона 6те тарсиш... НЕ СЕ НАДЯВАИ НА ТИЯ ЦЕНи дето ти казаха 60 70 80 паунда.. 6тот ПО4ТИ НЕ НЕВАЗМОЙНО .. ДА НАМЕРИСХ,, Е ТКА ДА ДАДЕ6 60 70 Кинта и си4ко ок ... СИ4КИ ИСКАТ.. ЗЕПОЗИТ.. НЕКОИ ЗА 1 СЕДМИЦА.. НЕКОИ ЗА 2 ... и пове4е.. така 4е.... много пРИМАМЛИВО КАЗАНО 60- 70 80 КИТА.. 6А ДАДЕ6 И 6ТЕ СИ ОК . АКО СИ ДОБРЕ С АНГЛИСКИЯ. ПО ДОБРЕ,, ДА ЗВАНИ65. НА АНГЛИСКИ ОБЯВИ.. ХОРАТА ОТ БГ цакат един дръг, ама ако незнаи6. език . гадно.. 6те6 НЕ6ТЕ6... ПРИ БАЛГАРИТЕ.. ИЛИ БГ ОБЯВИ 6А ТАРСИ6. V london parite se xar4at, kato voda nEUSETNO..
Публикувано на 20-01-2013 00:31 | RE: Квартири в Лондон
beb4eto25
Потребител

Задължително при познат отначало, защото в Лондон е лудница. Сайтове за квартири: БГ Хелп, Spareroom, Gumtree...Единичните стаи започват от 80 паунда нагоре( на седмица) и то в евтините квартали. Ако делите стая с друг човек, ще ви излезе по-малко, по 60-70 паунда на седмица. Най-евтините квартали са в Източен Лондон, но някои не са хубави. На мен лично ми допадат Лейтън, Стратфорд и Ууд Грийн(като цена на квартирите и удобен транспорт). Разглеждала съм квартири и в Walthamstow(не ми хареса изобщо).За сам човек без познати в Лондон не препоръчвам изобщо да се захваща. Не, че е невъзможно, но е много малък шансът да се оправите сами с квартирите и ориентацията. Задължително търсете квартира, която да е близо до спирка на метро, това е важно. Също и да е най-много в 3-та зона на Лондон, за да ви е по-евтина картата за метрото. С всяка следваща зона ви се увеличаца цената на седмичната карта. Разбира се, добре е квартирата да е на сравнително кратко разстояние от работата ви, но това е много относително, защото повечето хора, които идват, нямат осигурена работа.
Публикувано на 23-01-2013 08:57 | RE: Квартири в Лондон
nurio
Потребител

Верно квартирите са скъпи. Когато ходих за първи път в Лондон 2007 квартирите на легло бяха по 50 паунда сега са скочили на 90
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23865 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 49 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: marina666
Бригадири в момента или преди малко във форума:
marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти